חג שמח לכולם

k e e s

New member
חג שמח לכולם

ממני ומהדרומי שעדיין משתזף לו בים המלח (ולא עושה רושם שנמאס לו) אז תעשו חיים בחג, תכייפו ותנוחו

רוייקו

New member
חג שמח גם לכם. הזהרו מארוחות

שחיתות במלון
המשיכו להינות חג שמח

k e e s

New member
היי רוייקו - איך המרגש??

לצערי הרב אני לא במלון אלא בבית - רק ארז נהנה לו....

היי KEES

אז אולי את מגיעה אלינו קצת אם שני הכלבים היפים............... מתי שהו בחג????????????????? כבר אמרנו שאנחנו לא ממש תלויות בארז המשתזף לו, נכון????????? חוץ מזה מסרי לו ד"ש חם מכולנו אורית

kees

New member
אוריתוש אשמח להענות להזמנה אבל

אני עוד לא בטוחה מה תוכניותי לחג אנא העבירי אלי במסרים האישיים את מספר הטלפון שלך כדי שאם אגיע אוכל לעדכנך שיהיה לכם חג שמח בינתיים

רוייקו

New member
אה´חאם ד´לילה. שוקראן. היום קמתי

עם הרבה פחות כאבים. 11 ימים עברו מהניתוח. עדיין כואב ומגביל אבל סוף סוף אפשר להתעשש ולהשתעל
אני עוד לא סגור מי זה KEES.. גומל, כיאילו ??

kees

New member
אז ככה - קודם כל טוב לשמוע שאתה כבר

יכול להשתעל ולהתעטש - זה סימן להחלמה! דבר שני KEES - זו קרן! האישה שעם הדרומי (כאשר הוא לא בים המלח כמובן) והקיצור נובע מכלבי הקייסהונד שאני מגדלת keeshond וכמו שכתבתי לך עברתי ניתוח srvg לפני כ5-6 שנים (מי סופר??) בדיוק יום לאחר חג השבועות -ירדתי יפה במשקל וכמובן גם עליתי יפה חזרה. וממש לא עיניין אותי יותר להתעסק עם זה עד אשר פגשתי את חברנו הדרומי, את אורית וכו´ והתחלתי לחשוב אולי בכ"ז לבדוק את הנושא, להיפגש שוב עם ד"ר סובחי וכו´ אבל אני עוד לא סגורה על זה אז מקווה כי עניתי לך על תהיותיך... מקווה לקחת חלק בפורום ולפגוש חבר´ה נוספים, לשמוע דעות נוספות וכו´

למעלה