חג שמח לכולם

חג שמח לכולם

רוצים ככה בספונטניות להיפגש במוצאי שבת ה 29-09-07 ברחוב רוטשילד בת"א יש שם מייצג של כדור הארץ לאורך השדרה אומרים שמאוד נחמד שם אז אפשרלהיפגש בסוף השדרה ע"י הבימה ככה ומישם ללכת לאורכה ובסוף לשבת באיזה בית קפה נחמד מי רוצה להגיע ??? אני מדבר על מוצאי השבת שיש כבר תחבורה ציבורית ליקראת 20:30-21:00 מישהו רוצה להגיע??..

pizza shmitza

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo34.gifהמפגש הספונטני במוצ"ש הקרוב

נשמע מעניין! מנסה לעניין חבר/ים ואחזור אם יסכימו להצטרף.יופי של יוזמה!

pizza shmitza

New member
המיפגש הערב בשד' רוטשילד "הבימה"

ידיד שלי ואני מתכנים להגיע. ב-8:30-9:00. אתה תגיע?. שלח לי הודעה במייל בבקשה.

pizza shmitza

New member
המיפגש הערב בשד' רוטשילד ליד "הבימה"

היינו ולא ראינו אפילו את צל צילך. בקשתי שתשיב לי במייל אם תגיע ולא עשית כך. מה זה מעיד עליך?

עד 17:20 לא הייתה ממש הענות...

כך שלא ממש ידעתי מי יגיע ומי לא ןלגבי המייל ששלחתי לי לאן בדיוק כי אני לא ראיתי מייל שלך ובלי שתיפגע חלילה אני גם לא יודע מי אתה .אז איך אני אמור להשיב לך בדיוק??? בכל אופן זה לא מעיד עליי כלום . כי לא ממש זכור לי שהייתה פה היענות .ולכן לא הייתה כל היתחייבות ,ולהפך מאחר שהבנתי שלא כולם יספיקו ליראות את ההודעה הצעתי כבר ב17:20 אתמול (בשבת)שנידחה את זה מיפאת קוצר הזמן של אנשים להיתארגן ולכן אל תישפוט ואל תסיק מסקנות פיצה שמיתזה....

pizza shmitza

New member
המיפגש שלא התקיים.

שובבי, כפי שראית, הגבתי 45 דקות לאחר שפרסמת את הודעתך השניה, ברגע שקבלתי תשובה חיובית מידידי. גם שלחתי לך מייל ובו בקשה להודיעני אם תגיע. על המייל, כידוע, מצויינת כתובת המייל שלי להחזרה ואיני יודע מדוע לא קבלת אותו. אבל לא נורא, פגשנו בשדרה, באורח מקרה, ידיד ותיק אחר שלנו וביחד טיילנו, שוחחנו, צחקנו,
סקרנו את העלמים הנאים שעברו בדרכנו וראינו את התצוגה לאורך חלק מן השדרה. אז, פעם אחרת. לא קרה כל אסון. שיהיה לך יום נעים. פיצה שמיצה.

itziki2

New member
ממ..למה יש לי תחושת דה ז'ה וו..

ועכשיו למשפט סיני עתיק: "מי שזורק זין זה חוזר אליו כמו בומרנג" (המבינים יבינו)

pizza shmitza

New member
../images/Emo141.gif|תודה ל"פופקורן במיקרוגל" על ההזדהות.

ערב נעים לך וכיף רק כיף, מפיצה שמיצה [שלא משמיצה]...

pizza shmitza

New member
../images/Emo31.gifלאיציקי

הודעתך, לטעמי, איננה ראויה לתגובה. היא גם לא הופנית אליך!

למעלה