חג שמח לכולם

חג שמח לכולם

שאלתי את הרונים האם x יעזור לאמא שלי? תו'ריסאז איסה תו'ריסאז פעמיים אותו רון...... תודה רבה!

עומר תכנסי ותעני../images/Emo30.gif גם לשאלה ....

שאלתי את הרונים האם x יעזור לאמא שלי? תו'ריסאז - רון הקוץ..לאבד הכל בכדי לגלות מחדש..לצור יש מאין איסה - קפיאה המתנה השהיה... תו'ריסאז - רון הקוץ..לאבד הכל בכדי לגלות מחדש..לצור יש מאין אני לא יודעת מי ומה הוא X אבל אמא שלך נמצאת במצוקת אמת..ועליה לעבור סוג של גלות או קרע מהישן והמוכר..ותקופת המתנה לפני שתלמד לקבל ולהוות את החדש מה לX ולזה לא ברור לי מהתשובה אולי עומר.......

אחח מה אני אגיד כבר.....

x הוא רופא שמצאתי באינטרנט שכוי תקווה שיוכל לעזור לה במצאית פתרון לאורטיקריה שיש לה. אחחחח הכל יעבור כבר! נמאס.... תודה יקירה וחג שמח

תעזרי לה את

בכך שתתני לה מאהבתך...כי היא תחוש חסרת הגנה בעת הקרובה...יד...

וגם...קראתי קצת...

ומבחינים במחלת העור הנ"ל בין גורמים שונים להופעתה..וסוגים שונים... מכיוון שמחלות עור מתקשרות להגנה..לחשיפה..להדחקה..לתחום הנ"ל.. תקשורת..צ'קרת הגרון..פינוק..אהבה ללא תנאי.. קשר טוב עם מטפל (זה בידיה..כפי שעומר אמרה) החלמה

הי רק שתדעי

שמה ששלחתי לך זה כוח ריפוי והחלמה..משענת חיזוק ואור.. ובחרתי במישלוח הנ"ל..לאחר שקראתי גם את התכתובת עם עומר....האמיני באור..הוא שם עבורך....

אוקי...

תראי, העניין באמת מורכב... ניראה, שיש לו אג'נדה,לאיש הזה שאולי יעזור לאמא שלך, ואולי ה*עזרה* שלו לא תהיה מה שציפיתם. הרונים, אוי לי, מבקשים למסור את המסר שאני הכי שונאת למסור - כל מה שקורה חיים האלה קורה נכון. כל דבר שהוא יעשה יעזור לאמא שלך. השאלה היא רק, איך היא מתיחסת לקשר איתו. האם היא מאפשרת זרימה? האם היא מסכנת רק את מה שהיא יכולה להרשות לעצמה להפסיד? האם היא במערכת היחסים איתו (ואני לא מתכוונת דווקא למערכת יחסים רומנטית, להיפך, אין מסר של רומנטיקה או זוגיות בפריסה) ממקום של כוח ושליטה על החיים שלה? אם כן, הוא יעזור לה. אם לא, זה לא קשור אליו, היא נחלשת כבר איזה זמן וכדאי שתעבוד על הכוח שלה. אם הוא ילמד אותה לחפש את הכוח שלה, הוא עזר לה. השיעור שהוא ילמד אותה הוא שיעור של עיכוב ושל קושי. עליה מוטל לצאת מחוזקת, ללמוד את השיעור. ויקירתי, אף אחד, אפילו לא הילדה שלה שאוהבת אותה, לא יכולים לעשות את זה עבורה. כמה קשה לנו לפעמים לצפות מהצד בבחירות ה"שגויות" שהאהובים שלנו עושים, וכמה לפעמים ניראה לנו שהכל היה קל ומוצלח יותר, אם אנחנו היינו יכולים להחליט עבורם על החיים שלהם, נכון?... הצלחה רבה... לאמא שלך וגם לך...

עומר יקירה אני קוראת שוב ושוב את ההודעה שלך

אני כל כך חלשה, אני כל כך במשבר, בתחתית של התחתית. איך אני יכולה לעזור לה? מה אני יכולה לעשות על מנת להקל עליה. אני נמצאת במצב נורא ואיום. אני ממש קורסת. זהו דיברתי עכשיו ממש מהבטן. תודה רבה

את יכולה אולי...

לאפשר לשיעור של "הפרדה" לעבור דרכך... כלומר, לפעמים אנחנו רואים את האהובים שלנו - למשל, ילדים, אבל הנה -לא רק... הולכים בדרך קשה, ויש לנו את ההרגשה שאם הם רק היו עושים מה שניראה ל י נכון, החיים שלהם היו יותר קלים. אבל החיים הם לא לנסות להמנע מקושי או מצער. החיים הם הצמיחה שבדרך כלל נובעת מקושי. חיים בלי קושי, הם חיים עם מעט מאד משמעות, לדעתי. הקושי הוא שמשנה את הקארמה שלנו מגלגול לגלגול - מה שהצלחנו לפתור, מה שמקשה עלינו עדיין... תראי אם את יכולה "לאפשר" לה לעבור דרך זה, ואולי לא "ליפול עליה" עם הדאגה, והאחריות שלה למצב שלך בנוסף לכל. את אומרת "אני כל כך חלשה" - אבל זה בכלל לא החיים שלך, לא השיעור שלך.... תני לו להיות, תני לה לחיות את החיים שלה... טוב?

למעלה