חג שמח לכולם

שאלה לחברים

היי אני עברתי ניתוח טבעת לפני חמש שנים אצל דוקטור אבי נוח
ירדתי את כל המשקל שאני רציתי 80 קילו
לפני ארבע חודשים נפלה הטבעת ועברתי ניתוח להוצאת הטבעת
ובגלל הניתוח נהיה לי זיהום בבטן שאושפזתי בסורוקה חודש וחצי עבר הכל בסדר
השבוע הייתי אצל אבינוח והחלטנו שמחזירם את הטבעת והוא אמר לי שאנייכול לבחור בין אסותא
לבין סרוקה אני הבנתי שבסורוקה יותר קל מבחינת כול הוועדות אני מבוטח במכבי
תושב המרכז מה עושים מה זה וועדת חריגים תודה יפים שלי.

היי שאלה

שלום לכולם מישהו פה עבר ניתוח חוזר של טבעת מה תהליך אשמח לשמוע.

שרוול או טבעת

שלום היה לי טבעת עד לפני חודשיים שבגלל סיבוך היא הוסרה עכשיו אבינוח אמר לי שאני יכול להחזיר אותה היה לי טוב אם הטבעת לפעמים היא עשתה בעיות אבל היא הישיגה את המטרה הורדתי את כול המשקל שהייתי צריך עכשיו צריך ניתוח חוזר מה לעשות שרוול או ללכת עוד פעם על טבעת הרי שרוול תמיד אפשר לחתוך את הקיבה עזרה בבקשה אני בדילמה כי כולם אומרים לך תעשה שרוול תודה

קוביd1

New member
שלום. במבינו

נראה לי שלא תיהיה. בעיה מבחינת הועדה הטבעת. החליקה לך ומגיע לך טבעת חדשה אני היית את אסותא בגלל זמן המתנה יותר קצר

עוד שאלה

שמתי לב שפורום פה לא זז איפה כולם או שאין שאלות או שכולם עושים שרוול

רותם026

New member
רק ורק טבעת

כל החברות שלי שעשו שרוול אחרי 3 שני עלו מלא בחזרה....אז בהצלחה לכל מה שתעשי...

היי רותם...ואת עם טבעת??

טם ען אז מה אצלך? מצליח יותר מאצל החברות? אני סקרנית ....

רותם026

New member
מרגישה מצויין

כבר חודש באותו משקל לא מורידה כלום כי לא סוגרת יותר....אני 1.73 ושוקלת 68 ק"ג טולי עם הזמן ירצה להוריד עוד איזה 5..לא לוקחת ויטימינים..כי אין צורך...לפני חודש עשיתי בדיקות דם והכל בסדר גמור

קוביd1

New member
פורום שלא זז

לא כולם עושים שרוול ,הפורום הזה לא זז חלק בגלל המנהל שלו ,וחלק בגלל שאין שאלות וחלק בגלל אי השתתפות חברי הפורום שנעזרים ולא מוכנים לעזור מניסיונם האישי לחברים חדשים.
אשמח לקבל ממך כמה טיפים להתעוררות הפורום ,בטח אופירה לא מסכימה איתי ,אבל זה המצב .
אני פונה במסרים לאנשים שכתבו פה בעבר ובעבר הרחוק ובינתיים אין תגובות

קובי

לקובי

אתה יכול לפתוח דף בפייס של טבעות יש דף של המשורוולים וזה יופי של דף

אופירה, קובי, וחברי הפורום

לעומת פורום משורוולים, כאן באמת יותר שומם.
אני משורוולת, ונכנסת לקרוא ברוב הפורומים, יום יום. זוהי בעצם קבוצת התמיכה שלי כי לצערי אין כזו באזור מגורי הצפוני מאד.
בדרך כלל עונה אם יש שאלה שרלבנטית לשרוול. בטבעת כמובן לא מבינה....
עברתי לאחרונה פלסטיקה מוצלחת שאם יעזור למישהו המידע, אשמח לחלוק איתכם כפי שעשיתי בפורום משורוולים.
וחוץ מזה קצת אינפורמציה עלי-משורוולת מעל 3 שנים. ליעד אמנם לא הגעתי, אך מרוצה בינתיים ממה שהשגתי. יותר טוב בהרבה ממה שהייתי.
עושה ספורט סדיר, ונאבקת לא להתפתות יותר מדי לחרוג מהתפריט, כי אחרי שנים-ההתנהלות שונה מהאופוריה בהתחלה.
זו בקיצור, אשמח להמשיך ולהשתתף.
חג שמח לכולכם.
יעל.

קוביd1

New member
שמח על השתתפותך

גם פה משורוולים יכולים לכתוב ,בלי שום קשר לסוג הניתוח שעברו
מאחל לך בהצלחה בירידה במשקל והרבה בריאות.

קובי

פורום שומם?

היי כולם
היום הוא סוף היום הרביעי מאז הניתוח...טבעת...אני נכנסת לפורום הנוכחי באדיקות רבה יומיומית.
למעשה את כל האומץ קיבלתי כאן מקריאה אינטנסיבית של המתרחש...מקריאה לאחור...מקריאת מאמרים וקבצים מצורפים...בולעת כל מידע ומנסה להכיר את הנפשות הפועלות...
חושבת שחשוב להגדיר ציפיות מהפורום...
מניחה שבמשרוולים יותר תוסס אולי כי יש סטטיסטית יותר מנותחים?? האם ידועים נתונים כאלה ? כמה ניתוח שרוול לעומת טבעת מתבצעים כיום ?
כמו כן מאמינה שלפורום יש איכות שאינה באה לידי ביטוי בכמות הדיבורים ןמספר הכניסות אלא בזמן אמת...כשאני זקוקה למידע האם אני מקבלת אותו....כשזקוקה לתמיכה האם יש לי אותה....מה אתם אומרים ?? איך מרגיש לכם?
אני שבעת רצון.....

אופירA

New member
מנהל
ברו-ר. גם אני שבעת רצון.

לא מתלוננת, לא מקטרת. חיה טוב עם המציאות.
לא באה בטענות לאף אחד ולא בדרישות לאף אחד.

יש לי בקשה, שמי שמקבל פה עזרה שייתן משוב, שיחזור ויספר על הדרך שעבר.
אבל לא עוזר לי הבקשה הזו ברוב המקרים. אז אני מציאותית גם בעניין זה, ולא בוכה על חוסר הכרת הטוב או חוסר הדדיות.

קובי ואני זה לא רועי ולא ליבי ולא שמחה.
אנו לא מנהלים פה פורום חברתי וגם לא יודעים לעשות את זה, וגם אין לנו פה קהל שרוצה את זה.
אבל יש לנו יתרון גדול מאוד - אנו "קשישים" ויציבים, ולא הולכים לשום מקום. אש קטנה אבל קבועה מאוד.
אז מחזיקים פה פורום תמיכה שבשום אופן לא יצליח לו למות לאורך הרבה הרבה שנים נוספות. הוא הפורום ה-19 בתפוז, כאשר יש היום כבר 2400... הוא בן 13-14 שנים, וימשיך עוד הרבה שנים.
לא אנו הקמנו את הפורום המיוחד הזה, אבל קובי נמצא בו מיומו הראשון ועד עצם היום הזה! אני הפצעתי בסערה לפני 6 שנים (ויש אומרים שאם לא הייתי, היו צריכים להמציא אותי...), כתבתי פה בקביעות וללא היעדרויות מאז ועד היום. מאוד לא רציתי לקבל את הניהול ולקחתי אותו בלית ברירה מרועי שניהל אותו המון המון שנים, אבל היום צריך יהיה לגרד אותי בכוח מכסא המנהלים כי הוא מצא חן בעיני
.

ומבחינתי, אותך אפשר למנות כבר היום לסגנית המנהלים...
כמיטב יכולתך, נריץ פה שירים, בדיחות, שאלות, סקרים, יומנים - מה שעולה על רוחך ודעתך.

קוביd1

New member
אופירה ולמי שכותב

ברור שהפורום הזה לא פורום חברתי כמו שהיה בעבר הרחוק לפני14 שנה שרועי הקים אותו ,גם רועי השקיע המון בפורום מבחינה מקצועית ,ולא מבחינה חברתית ואת זה הוא אמר ויודע ,שאין לו את הכישורים לזה., היה משהו אחר שדאג לחלק החברתי של מפגשים ,של טיולים בכל המקומות , של מפגשים על האש ,טיולים בהשתתפות עשרות חברים ובני המשפחות ,זה היה הפורום היחידי בנושא קיצורי קיבה ,מאז השתנו הדברים היום יש פייסבוק וכל מיני קבוצות גם של מטובעים גם של משורוולים ,...זה היה רגע של נוסטלגיה ,

הפורום היום שונה אחר ,אני לא מדבר על פורום חברתי אני מדבר על עזרה הדדית , ואני ממש לא מתבכיין ,ואופירה יכולה לחלוק עלי ,אני מצפה ממי שמקבל עזרה לעזור לאחרים ,וזה אומר שנשאלת שאלה צריכה להיות יותר מתשובה אחת או שתיים שלי ושל אופירה ,יש דברים חדשים בתחום הבירוקרטי ,שמי שעבר את הניתוח מזמן לא מכיר ,למה לא לעזור ,נכון שפורום לא נמדד במספר ההודעות ,אולי זה טוב לתפוז ,אפשר לשרשר עשרות הודעות לימי הולדת כמו שהיה בעבר וזה לא היה לטעמי
אבל לא היה מזיק להכניס לפה מתכונים שמתאימים למטובעים למשורוולים ,כמו שאמרה אופירה אני קשיש ויציב היא צעירה ויציבה .
אני חבר בקבוצה בפייסבוק של מטובעים ,בהתחלה התלהבות מפגשים כל כמה חודשים ,בתקופה האחרונה יבש ,בעבר מפגשים של 30 חברים ,לפני חודשיים לא הצלחנו לארגן מפגש ,סך הכל נענו לבקשת המפגש 5 חברים ,אז אנחנו לא היחידים ,"צרת רבים חוכמת טיפשים"
מה שנשאר לי לאחל לכם חג שבועות שמח חג מתן תורה אחד משלושת הרגלים , לא לאכול הרבה עוגות גבינה ,

קובי

אופירA

New member
מנהל
בגלל זה אתה לא משרשר את השאלות שלך?

כדי שהפורום יזוז?...
אתה סתם עושה לי עבודה, להדביק את כל השאלות הבודדות שלך.
חבל. תתחשב ותשרשר.

כולם עושים שרוול, וגם טבעת. הפורום הזה מיועד לכל המנותחים.
למה הוא לא זז - בוא נשמע, מה אתה רוצה שיזוז.
אתה מוזמן להזיז.
כל אחד מוזמן להזיז.
רק לא רעידת אדמה ומונסון פרוע, ואח"כ דממה מוחלטת וקיפאון (כמו שהיה פה קפה בבוקר ונשפך כולו בבת אחת...).

המנהלים כאן לא מזיזים דברים כי אין להם את זה, והם לא מתיימרים. יודעים את מקומם ואת יכולתם.
אמנם התחלתי לפרסם את קורותי העצובים בשומרי משקל, אבל השבוע הם הפכו להיות כל כך עצובים, עד שהעדפתי לא לפרסם בינתיים, עד שהם יהפכו להיות פחות עצובים.

כמובן שאני לא מסכימה עם קובי, כי אני אף פעם לא מסכימה איתו בנושא זה.

לגבי טבעת או שרוול - אתה רוצה שאנשים זרים יגידו לך מה עדיף לך??? אז הם אומרים לך: שרוול... איך אפשר לשאול שאלה כללית כל כך את האנשים הזרים?
אם הקאת עם הטבעת באופן שיטתי, לא הייתי אוהבת את האפשרות שתעשה עוד אחת. מצד שני, אם לא הצלחת להשיג משמעת, כמעט מובטח שהשרוול יעזור לך רק לכמה שנים ספורות, ואח"כ תשמין (ועדיין אין מספיק ניסיון עם טבעת על שרוול).
לא אמרת שתתקשר?

למעלה