חג שמח לכולם

• פותח הנושא powo
  • פורסם בתאריך

powo

New member
חג שמח לכולם

מישהו מקשט את הסוכה אצלנו

hadi orr

New member
טוב שיש לכם כח עבודה זול. תמסור לו ד"ש ממני. חג שמח

powo

New member
הדי חג שמח.פה זה ניצול טוב יותר של הגובה

גלעד133

New member
בוגי....

עוד בחור ערכי והגון וכנראה לא כ"כ מבריק [או נאיבי] שרצה באמת לתקן אבל במקום זה נכנס למזבלה [או קן צרעות, הכל בעיני המתבונן] נעקץ על לא עוול בכפו [אשמתו היחידה - נאיביות] והופרש. עדיף שיקשט סוכה במקום לסבול בחברת כלומניקים שיעקצו כל מי שמנסה לתקן ויעזרו רק לעצמם ולמקורביהם. ממש נהיה מגעיל ומאוס ברמות על [ראה שרת החינוך והתרבות וחבר מריעיה והמלך ביביהו הראשון בראשם]. הבעיה הנוספת שאין מספיק תואמי בוגי שיחליפו את עלובי הנפש הללו.

powo

New member
הוא טרם אמר את המילה האחרונה.ולא פורש לעסקים הפרטיים

גלעד133

New member
אברם...

אף פעם לא הייתי ליכודניק אבל הערכתי את בגין האב, הבן, דן מרידור ועוד כמה אידאליסטים שהאמינו בדרך ולא באגו או חשבון בנק נפוח או הנאות ע"ח הציבור וכו. מי שישנו שם היום ולצערי גם בשאר המפלגות - שנינו יודעים מה הם שווים ועם אף אחד מהם לא אני ולא אתה היינו יוצאים למלחמה ולכן עדיף שבוגי יקשט סוכות ולא יקבל אצבע משולשת כשהוא מפנה את הגב ל "שותפיו"

powo

New member
מסכים בכל מאה האחוזים.אבל הוא יקים את הכוורת שלו וירוץ לבד

rachelea

New member
ירוץ לבד? ייתכן.

ספק אם יגיע ליעד. נראה שמלכתחילה בחר להיות חבר בתנועה שאינו
שייך לה ולמתפקדיה.
צר לי, אני מטילה ספק רב (דגש על "רב") אם יעבור את אחוז החסימה.
גם אם כל חברי המשק יצביעו בעבורו (ולא בטוח שכך הדבר), יחסר
הרבה כדי לעבור את הסף.
צר לי, אברהם. זו המציאות.

גלעד133

New member
ירוץ לבד....

לצערי מזדהה עם כל מילה. לא רק הוא. כל בר דעת הגון שמנסה להשתלב בקן הצרעות הנוכחי ומאבד עצמו לדעת [מראש]. הלוואי שמגבאי ייצא משהוא. לפחות אחד שבעט בשרות ובשררה ולא דאג רק לאגו, לכיס ולתחת של עצמו ומנסה [לדעתי ביושר] להוציא אותנו מהבוץ שאנו שקועים בו ומעמיקים יותר ויותר "הודות" למנהיגנו המופלאים. הכינוי המתאים להם - " חבורת הזבל " למרות שהללו היו מצחיקים ואלה רק מעציבים

למעלה