חג שמח לכולם!!!!

shanyz

New member
בוקר טוב לכולם!! ../images/Emo32.gif

מה שלומכם?
תגידו, אתם חיים? אני כבר בקושי שומעת ממכם!!!! רק מדברים פה על מפגשים.. מה עם זינלה וגבריאל?
חיחיחי.. סתם..סתם... בכל אופן, חוץ מזינה, מה אתם עושים בחופש? (חוץ מהמפגשים)... ומה שלום כולם?? כולם בריאים וחיייייים? תנו לשמוע משהו עליכם! תמר- איך הלך המבחן במתמטיקה? (זוכרת שגם לי היה מבחן? הלך לי מ-ז-ה טוב!! היה מבחן הכי קל של החיייייים) ומה ככה עם כוללללם? אני מתגעגעת אליכם!! בקושי אני שומעת ממכם... ומה עם ירדן? מתי המחשב שלה יתוקן כבר? יום מצויין לכולם!

shanyz

New member
טבו אני רואה שאנשים לא ממש

עונים.. זה לא חדש לי!!!!!!!!!!!!!!!!
בכל אופן.. על הפרק של היום.. "הטבעת" פעם לא ממש אהבתי את הטרילוגיה הזאת, אבל נראה לי שעכשיו אני מתחילה לאהוב.. זינה וגבריאל משחקות כל כך טובבבבבבבבבב!!! איך הדברים של גבריאל לברונהילה היו כל כך נכונים.. שהיא אמרה לה כזה: מה את מנסה להוכיח לי? שאת אוהבת אותי? בכך שתשפכי דם, בגללי?? איזה יפה:) וכשהיא אמרה שהיא וזינה נועדו להיות ביחד..שהן נפשות תאומות:) או.. אני שונאת את אודן!!!!!!!!1 (אודין כותבים?
) טוב.. סתם, חוץ מזה הפרק נחמד.. אבל משהו די מוזר.. אמרו שזינה תאבד את הדבר שהכי חשוב לה.. ובעקרון כשחושבים על זה, מה שהיא איבדה זה את הזיכרון שלה, את עצמה.. לא את גבריאל, כאילו גבריאל חלק מהחיים, אבל לפי זה אפשר לראות שבעצם גבריאל היא לא הדבר הכי חשוב לה.. כי אם כן, אז כאילו גבריאל הייתה אמורה למות לא? פה אפשר לראות שבעצם לזינה אכפת גם מעצם קיומה לא? אולי אני סתם מחרבשת:) לא יודעת.. אבל זה מוזר כזה.. למה פשוט גבריאל לא מתה ? כי ככה באמת הדבר שבאמת הכי חשוב לזינה בחיים- גבריאל- היה צריך להאבד לזינה.. אז היא אמורה למות:) אבל אני שמחה שהיא לא מתה, כמובן..

ענבר1

New member
איזה חמודה היא עם עוגה בתנור!!!!

תשימי עוד תמונות...אם יש לך

jenni17

New member
של מיילס

הוא כזה בובה!! משהו יודע איפה אפשר למצוא תמונות מעודכנות של מילס?

בוקר..ארר...אחה"צ טובים!../images/Emo42.gif

ראיתן איזו שמש יפה יש בחוץ??
אני כל כך אוהבת את הקיץ!!! קמתי היום כהרגלי בצהריים, עכשיו אני אמורה לעשות איזו עבודה בסוציולוגיה...בעע... בכל אופן, עכשיו אני נהנית מזלילת שוקולד...המממ
ועכשיו נעבור לשאלה הבנאלית- איפה אתם בסדר?
אותי מכריחים ללכת לסדר פסח אצל קרובי משפחה שלי
נו מילא, כל עוד יהיה שם לחם, לא ממש איכפת לי
חג שמח!
אגב, נכון הפרעה הזה
, אם מתלעמים מהרעמה הזאת שיש לו, הוא מזכיר קצת אוטוליקוס? או שזה השוקולד מדבר?

מנצל"שת...

אתמול דיברתי עם ירדן והיא פוחדת ששכחו אותה... אז תודיעו לה שלא שכחתם אותה!!! אה, ועוד דבר, המחשב שלה עדיין לא מתוקן, היא מקווה שיהיה לה מחשב עד ה17.4 שזה היומולדת שלה... והיא רוצה שרשור... חיחיחיחי *אני חושפת פה סודות מדינה* בכל מקרה, סתם הרגע התעוררתי... הנה משהו שהכנתי אתמול... (מוקדש לדפי)

ענבר1

New member
מחשבים:אי אפשר איתם ואי אפשר איתם

דפי עסוקה בהכנות לחתונה שלה... ואיפה התמונה מיכל????????.

Dafi the Mighty

New member
כן כן, אני מודה, באמת הייתי עסוקה

בהכנות לחתונה שלי. אני וסולן עברנו על הכנות לחידוש הערכים בינינו- סתם בשביל הכיף, זה לא שאנחנו צריכים כי אנחנו עוברים משברים... כי אין משברים! (הא ענבר!) ותאריך החתונה קרב, כולכם מוזמנים, אל דאגה (חוץ מענבר- אנחנו מציבים שומרים בכל רחבי האולם כדי שלא תיכנס ותפריע לחוגגים כמו שהיא תמיד נוהגת לעשות...) שכחת את התמונה מיכל!!!

כי תפוז עם! (מלשון עמה)

מצחיק דווקא, דפי... כי התמונה המדוברת...
קשורה ל... נסיך החלומות שלך

נ ד ר

New member
שלום

זו בדיקה כדי לראות, אם הודתי נרשמת, משום מה הכנסתי פה הודעה והיא לא נמצאת. שבוע טוב לכולם.

למעלה