חג שמח לכולם!!

חג שמח לכולם!!

הגעתי לכאן בהמלצה של חברה, והאמת שמאוד התרשמתי
הצצתי קצת בשאלות ועשיתי פריסת שאלה (מקווה שזו אכן הפריסה שצריך לעשות) שאלתי מה רגשותיו,מחשבותיו וכוונותיו הרומנטיים של X כלפיי בחודש הקרוב? 7 קלפים + סיכום. והנה מה שיצא: שבע חרבות הכוהן הגדול אביר המטבעות עשרה מטות שישה מטבעות שוטה אביר הגביעים סיכום:שלוש חרבות רקע: אנחנו מכירים כ- 4 שנים,הוא החבר הכי טוב שלי. היינו יחד לתקופה לא מזמן והפסקנו את הקשר. אני חתכתי סופית אבל זה היה אחרי שהבנתי שהוא לא מרגיש את "זה" יותר ופשוט לא היה לו כ"כ אומץ לסיים את הקשר כי הוא פחד לאבד אותי. כבר זמן מה שאנחנו חזרנו לקשר ידידותי, אך הוא פחות אינטנסיבי כמו פעם. הוא עובר כרגע תקופה נורא קשה ולחוץ מאוד מבחינה כלכלית כך שהוא מציף את עצמו בעבודה ולימודים. אני עדיין מרגישה אליו מער לידידות. ואשמח לדעת מה רגשותיו כלפיי. המון תודה, וחג שמח לכולם!!

blackcat2

New member
הי../images/Emo60.gif

לאור הפריסה אינני רואה שיש לבחור שלך נכונות לקדם קשר רומנטי עימך כרגע וגם אם יתחיל משהו בינכם מדובר יהיה בקשר מהוסס, מתעתע ולא רציני. הוא לא נראה בחור יוזם (אביר המטבעות) ונראה כי הוא מוליך את עצמו שולל. (7 חרבות+הכהן הגדול) לא מפליא אותי שהוא מציף עצמו בעבודה. זו דרך נהדרת להימנע מלפתור עניינים מהותיים. כרגע הוא מוכן לקיים עימך קשר דינמי (6 מטבעות) אולם אינני בטוחה שמדובר בענין רומנטי ממשי. עוד אומר כי נראה לי שנוח לו "לשלוט" בקשר המדובר - משמע לקיים התקשרות פיסית עימך כשנוח לו ואולי פחות להיענות לבקשות מצידך למפגשים. אני לא חושבת שהוא עושה זאת ממקום מרושע אלא ממקום של בלבול וחוסר ביטחון. את באמת מאד אופטימית לגביו (השוטה) אבל אין כל ספק שהבחור מתמודד עם קשיים שאגב אין להם ממשות. הם יותר בראש שלו מאשר מגבלות נסיבתיות. (10 מטות) למרות אביר הגביעים המדגיש כי יש פוטנציאל רומנטי החודש אבהיר כי מדובר בפוטנציאל שאם לו ימומש הוא יתפוגג. אני באופן אישי חושבת שהזמן אינו מתאים. 3 חרבות המסכם את הפריסה מעיד באופן מדוייק על שברון לב שלטעמי יהיה יותר מצידך. אני מציעה להמתין לשעת כושר אחרת למרות הכאב הכרוך באכזבה מאהבה שאני מבינה ומכירה אותו היטב. אשמח לשמוע את מחשבותיך.

צ ל י ל 8

New member
שבת שלום ../images/Emo142.gif

מה - שבע חרבות רגשותיו - הכוהן הגדול מחשבותיו - אביר המטבעות וכוונותיו - עשרה מטות של איקס - שישה מטבעות כלפיי - שוטה בחודש הקרוב - אביר הגביעים סיכום:שלוש חרבות גם אני כמו חתולה חושבת שאין עוד טעם בקשר הזה. נראה כי היה משהו בקשר שלכם שהעיב על הכל ועכשיו הוא הגורם לאי יכולתם לחזור אחד לשניה. יש לי שאלה: האם הוא מרגיש שאת בגדת בו במהלך הקשר הקודם הוא שהעדף מישהו/י אחר על פניו בזמנים שבהם הוא רצה להיות איתך? אני לא מתכוונת ל"בגידה" ממש, אלא להעדפה של מישהו אחר על פניו? בכל מקרה, אין סיכוי שהוא יבצע איזה מהלך לכיוונך כי הוא כבר תשוש ממה שכבר היה לכם קודם. הייתי מעיזה לאמר אפילו שגם הקשר שיש בינכם כרגע לא מועיל לו והוא היה שמח לנתק מגע לגמרי. אין לו כלפייך עוד כלום
כיום הוא מרגיש משוחרר ואין לו חשק לרומן. אין סיכוי עוד לקשר וכדאי שתביני זאת לפני שיהיה מאוחר מדיי.

שבוע טוב צליל../images/Emo25.gif

אני מקווה שקיבלת את תגובתי בהקשר למסר ששלחת לי לשבוע הקרוב,רציתי להודות לך שוב ואהבתי מאד את הדיוק שלך.המון תודה שוב בזכותך.

היי צליל ../images/Emo140.gif

תודה על פרושך... למיטב ידיעתי לא היה משהו בקשר שלנו שהעיב על הכל...מעולם לא רבנו וכיו"ב, הקשר די הסתיים מתוך בלבול שלו. לגבי תחושת הבגידה - לא ממש נראה לי שזה יתכן הוא ידע שאהבתי אותו מאוד, ובכלל שנינו אנשים מאוד נאמנים, וגם לא נראה לי שהיה משהו שיכל לתת את התחושה הזו (למרות שאף פעם אי אפשר לדעת...) בכל מקרה המון תודה ושיהיה חג שמח!

שאלת הבהרה

בעצם, כמה שאלות הבהרה: 1. נגיד ויצא 3 חרבות כקלף סיכום, אבל היו קלפים טובים יותר בפריסה, אופטימיים ורומנטים (נאמר נסיך גביעים, ארבע מטות או שני גביעים) האם עדיין זה אמר שכל העניין יסתיים בבאסה ושברון לב? 2. מעניין אותי איך הגעת למישהו שמוליך עצמו שולל דרך הכוהן הגדול ושבע חרבות? (למה לא, נאמר, "דופק את השיטה"?) 3. כנ"ל לגבי הפירוש שלך לשש מטבעות - אנא פרטי. חן חן

blackcat2

New member
הי קפוצ'ינו../images/Emo140.gif

7 חרבות עפ"י רוב מדבר על הונאה ותרמית. והכהן הגדול מתייחס גם (אך לא רק) לשמרנות מחשבתית ולהונאה (מאחר והטיעון הוא כי מוסדות הדת נהגו ועדין נוהגים להוליך את מאמיניהם שולל על מנת לקדם את האינטרסים שלהם שהם שמירה על עוצמה, ממון, נכסים וכו'. היעדר מתן הידע גורם למאמין להיות תלוי במוסדות הדת ולמלא את צורכיהם באין מפריע.) מאחר והפריסה לא כללה קלפים שגרמו לי לחשוד כי ההונאה היא של הבחור כנגד הבחורה (כגון השטן, 5 חרבות וכו') תחושתי היתה כי ההונאה היא של הבחור כלפיו. אין פה ענין מתמטי אלא כמובן תחושה אישית שמלווה אותך במהלך הקריאה. בנוגע ל- 3 חרבות כמסכם פריסה בעלת קלפים חיוביים מאד אראה בקלף זה כאזהרה לשואל המדגישה כי הפוטנציאל טוב מאד אולם במהלך הדרך הוא עשוי לחוש אכזבה ועל כן אובדן תקווה מכאן שעליו להתייחס לתחושות אלו באופן פרופורציונאלי, באם יעלו . 6 מטבעות הוא בעיני קלף מאד מתעתע כי לעיתים הוא נתפס בעיני מאד חיובי (בהקשר לשאר קלפי הפריסה) כמתן סיוע מגורם בעל כוח לאלו הנזקקים לכך ולעיתים יש בו משהו מאד כוחני- משהו בסגנון התמקמו לצד רגלי ואני אזרוק לכם מעות מעת לעת כשזה יהיה נכון עבורי. מה אתה אומר?

מסכים עם הרוב

לגבי שבע חרבות - לגמרי נכון. הדמות הזאת, שת התחמן הקטן המתגנב החוצה מהמחנה היא אחת הדמויות החביבות עלי בחפיסה - הוא תחמן קטן וערמומי, והחיוך שעל פניו ממזרי אבל שובה לב. לעניין הכהן הגדול - זה קלף שאני תמיד ירא מפניו - עם כל הממסד, הרשמיות, רמות-המעלה וכאלה. לקישור בינו לבין דת ורמיה או הולכת שולל בפני עצמו אני פחות התחברתי, ואולם כשקראתי את הפירוש הכללי, בצירוף 7 חרבות ראיתי שיש בזה משהו. בכל מקרה לצירוף של שניהם אני נותן את הפירוש של תחמן קטן שפועל נגד ובעקביו של המשטר והממשל - כמו המאכרים הקטנים בלשכות המס השונות. לגבי שש מטבעות - עד היום גיליתי כי הפירוש הפשטני והישיר ביותר, של תמורה מעבר למה שמגיע, לרוב קולע: אם זה ביזנס אם מדובר במערכת יחסים שה מישהו/י מחוזרת למרות שהיא לא עושה הרבה בשביל זה. סוג של פרגון יתר מצד אחרים, שלרוב עתיד להתפוצץ...

blackcat2

New member
הי../images/Emo39.gif

אני דווקא שונאת את קלף 7 החרבות ואת 5 מטבעות. זה השניים השנואים עלי בקלפים של ריידר. יש כמובן קלפים בעייתיים נוספים אבל אלה השניים שבאמת עושים לי רע. לגבי ה- 6 מטבעות אני מודה שלא הסתכלתי על הקלף עפ"י הגדרתך "תמורה מעבר למה שמגיע". זה מעניין ועשוי בודאי לקלוע בחלק מן המקרים. תודה

blonda3

New member
בלק-הכהן הגדול

לא נתקלתי עד עכשיו בפירוש דומה למה שכתבת..הונאה וכו'... אבל היה מענין לקרוא. אני מכירה את הפירוש שנוטה לייחס קשר למימסד, לרשוות החוק, למוסדות הדת, וכך גם למיסוד של קשר או לפירוקו....תלוי בקלפים הסמוכים וכו'. אבל היה לי מענין לקרוא.

blackcat2

New member
תודה../images/Emo140.gif

אחפש את המידע המלא על הכהן הגדול בהתאם למה שציינתי ואעלה אותו לכאן במדויק. בי

היי blackcat ../images/Emo39.gif

קודם כל המון תודה על פירושך! קלעת לגבי זה שהוא לא בחור יוזם, הוא נורא ביישן ולוקח לו הרבה זמן עד שהוא עושה צעד מסוים (כך "חיכיתי" כ- 4 חודשים שהוא יזום משהו אחרי שכבר הבנתי לבד שהוא מעוניין ולבסוף נאלצתי ליזום בעצמי) אך לא ממש הבנתי למה התכוונת שרשמת כי הוא מוליך עצמו שולל... אכן הוא רוצה שנקיים קשר דינמי כרגע וידידותי אך הוא לא זה ש"שולט" אלא יותר אני, כי אני התחלתי להתרחק קצת לאחרונה...(כמובן שלא מתוך ניסיון לשלוט אלא מתוך בלבול) ואני בהחלט הולכת לחכות...!! שוב תודה וחג שמח!!!

blackcat2

New member
הי ../images/Emo54.gif

לטעמי הוא מוליך עצמו שולל בשכנוע העצמי שלו, על כך שהוא כ"כ עסוק בענייני עבודה שהוא לא יכול לקיים קשר רציני איתך וזאת גם כאשר אני מבינה כי מצבו הכלכלי אינו שפיר. אז יכול להיות שהוא עמוס עד מעל הראש אבל זה לטעמי סיבה מצוצה מהאצבע להיעדר השקעה בקשר לטווח ארוך. מה את אומרת?

../images/Emo39.gif

ההשקעה בעבודה החלה לדעתי רק כחודש אחרי שניפרדנו (פחות או יותר) כך שהוא לא תולה בכך את הסיבה לסיום הקשר אבל אני בהחלט סוחבת איתי תחושה שאולי גם נוח לו עם זה, מעבר לכך שזה משפר לו את מצבו הכלכלי הרעוע, זה גם בהחלט נותן לו מפלט מלחשוב על דברים ולהגיע למסקנות.

למעלה