חג שמח לכולם

חג שמח לכולם

רואה אני כי בניתם סוכה חדשה לתפארת. נאמר במקורות כי כל השנה עושה אדם את ביתו קבע ואת סוכתו ארעי. בסוכות עושה סוכתו קבע וביתו ארעי. מאחל לכם שתהפוך סוכתכם למשכן קבע. ואני, כמנהג האושפיזין , אבוא כאושפיז למשכנכם.

אנימו

New member
אשתורי-ברוך הבא!ברוך הבא!../images/Emo39.gif

מודה ששמחה מאוד שהצצת. מאחלת לכולנו אושפיזציה מהנה ביחד.

boaz31

New member
טובה תמונה מאלף מילים

רק בישראל תיתכן תמונה כזו!!

emmy5

New member
אשתורי פרחי , ברוך הבא לסוכתנו

התגעגעתי , שמחה לראותך , חג שמח!!!
מחכה לספור יפה ,מפרי עטך

bimbo.

New member
אשתוריייי, מצטרפת למברכים ולבקשה

של אמי שתשלח לנו משהו מפרי עטך.

חן חן לכם

כאלה חיבוקים......................ואווווווווווווו.......... לא מבטיח כל יום לכתוב ולהגיב ,אלא רק כשבאמת יהיה לי מה לומר. אשר לספורים.הדיו בעטי יבש. נסתתמו המקורות וחרבו המעיינות. אבל אני סבור ומקווה שזה עוד יחזור. ותחזינה עיננו בבניין ציון. אבל הרי פטור בלא כלום אי אפשר. ומשנסגרת דלת נפתח חלון. אז לאחרונה התחלתי לספר ספורים.כן כן אני יודע היה פסטיבל מספרי ספורים בגבעתיים. אני יודע. אבל שם זה לא פסטיבל של מספרי ספורים. מספר ספורים זה משהו מוגדר. כמו מורה. כמו גנן. כל אחד יכול לקחת מעדר לשתול כמה צמיחם וזהו. זה גנן?כל אחד יכול לקחת כמה ילדים וללמד אותם משהו במשך שעה שעתיים. זה מורה? ברור שלא. מה שהיה בגבעתיים זה פסטיבל ספורים. או פסטיבל בעלי ספורים. ממתי האדון אברום בורג מספר ספורים?ספורי סבתא אולי אבל זה לא מספר ספורים. או השגריר לשעבר מר סופר. או מר שריד. ועוד כהנה וכהנה. היו שם אנשים שאיני מזלזל אף כהוא זה במעשיהם ובפעלם. ואפילו כל האילנות קולמוסין, הרקיע יריעה, והימים דיו, אין אנו מספיקים לכתוב את כל אשר ראו וחוו.אבל מספר ספורים זה משהו אחר.זה אחד שאוסף ספורים, עם מוסר השכל, עם שנינות, עם חכמת חיים, עם קריצה ועקיצה ועוד כהנה וכהנה ומספר אותם. והסיפור משתנה מקהל לקהל. סיפור המסופר לפני באי בית אבות לא יהיה דומה לאותו סיפור שיסופר לחיילים בצבא. או לתלמידי בית ספר.אז זה דבר שצריך ללמוד ובעיקר - להתנסות בו. וזה מה שאני עושה.לפני כשבוע הוזמנתי - כאורח - לספר סיפור בתחנת הרכבת המשוחזרת של אלרואי. ואת מי פגשתי שם אם לא את ידידתנו הוותיקה ג'וד האחת והיחידה. בסדר, זה היה צפוי. כי הרי היא גרה בקרבת מקום והאב הרוחני של אותה תחנה הוא נחום, שעליו נסוב הסרט שעשתה לפני שנה.אז היה צפוי שנתראה ובכל זאת היה נעים לפגוש מכר ומודע. והנה אני מתחייב בפניכם שכאשר אופיע שוב- אעדכן אתכם לגבי המקום והשעה ואשמח לחזות בזיו פניכם בין הקהל. הארכתי. טוב הרבה זמן שתקתי. אז עכשיו אני הולך לענייני. ונתראה בהזדמנות אחרת כאן. היו שלום וחג שמח (ממה שנותר ממנו) וזהו. יאלללללללה לעבודה. אין יותר אחרי החגים. זהו עכשיו זה אחרי החגים. עבודה. ראבוטה. באיייייייייי

emmy5

New member
פרחי אשתורי , שמחנו להפגש איתך ..

אני רואה אותך , עם הכובא המעניין שלך , זוכרת את החיוך והסיפורים שלך ...

נֵנָה

New member
איזה יופי ../images/Emo6.gif עוד חבר ותיק שב אלינו

מן הכפור. ברוך שובך אשתורי
גם אני מקווה להינות מסיפוריך היפים. מה נשמע בירושלים, ממשיכים לבקר...? כבר זמן רב אנו מתכננים גיחה לירושים ובכל פעם זה נדחה ועד היום זה לא התבצע. אבל בכל פעם שאני חושבת על ירושלים, משום מה אני נזכרת בך... תלחץ על התמונה ותראה כמה אני שמחה לראותך שוב אתנו...

אפי 7

New member
אאאשששתתתוווררריייי - איזה ../images/Emo140.gif

עונג שחזרת אלינו עם כתיבתך המענגת. אכן, כל אחד מספר סיפורים, אתה, אני, את, אתם, כולם. אולם כדי להיות מספר סיפורים כעיסוק רציני, לדעתי צריך קודם כל להיות קשוב לחיים, להיות תולעת ספרים, ולהשתתף בקורסים בנושא זה. לא מזמן הייתי בסיום קורס בן שנה של מספרי סיפורים, כל תלמיד סיפר את סיפורו הוא, והמאזינים יכלו לחוש מי אכן יהיה המספר אשר שומעיו יתענגו על סיפוריו, ומי שיספר, וייקח על עצמו אחריות לתגובה. אז אשתורי, אנו מרגישים כי בא לציון גואל שחזרת אלינו. ערב נעים וסוף חג שמח מחר חוזרים לשיגרה אפי

מחקר ולימוד פולקלור, והסיפור העממי

מתבסס על מספרי הסיפורים, זה תיאטרון של אדם אחד הכולל בהופעתו מיכלול של מרכיבים דרמטיים בהצגת תיאטרון

אנימו

New member
אשתורי - מה אומר ומה אדבר. מילותיך

תורמות ולא חשוב הנושא. ואשר למספרי הסיפורים - אהבה גדולה אהבתי את חיימ'קה לבקוב עליו השלום שנהג לספר סיפורים בכישרון הטבעי שלו, מחוויותיו ומחוויות האחרים ותמיד הגיע לפואנטה בזמן וברגע הנכון, וריתק את קהל השומעים. מספר הסיפורים, לעניות דעתי צריך להיות בו משהו מכישורי המשחק ורגישות לרחשי הלב, הקשב וה.....פטפוטים של הקהל. יש שאינם ערים לתגובות וממשיכים בשלהם! במקום לסיים ולקצר. מאחלת לך הצלחה גדולה .

סחטיין אשתורי. כבר מזמן לא חזינו

בשפע כזה של מילים כתובות
ואשר למילים המסופרות: אכן היה נעים לפגוש מכר ומודע. ובסוד כמוס אגלה לכם, בלי להשוויץ, אשתורי "גנב" את ההצגה. סיפר עם המון תיבולים, עם המון חן ובכשרון רב. מי שלא שמע - הפסיד!!!
כמובן שהוא הונצח בסרט שצילמתי באותו ערב וגם בתמונות סטילס. צבעוני כזה, עם כובע רחב שוליים (אוסטרלי???)

אנימו

New member
חברים יקרים - נאלצת לנטוש את העמדה!

היה יום כייפי. שיהיה לכולם לילה טוב
אומרת לכם כבר בוקר טוב.....
כי יתכן שלא אספיק להכנס בבוקר.

למעלה