חג שמח לכולם

mango1

New member
חג שמח לכולם

מדי פעם אני מבקרת בפורום שלכם, הנושא כל כך יקר לליבי, שאפילו שנתיים לאחר ההפלה הטראומטית שלי, עדיין יש כאב חזק בפנים. ההפלה, יותר נכון לידה מוקדמת היתה בתחילת שישי. היתה לי ירידת מים, ניסיתי בכל הכח לשמור על העובר-התינוק שלי, שכבתי שבוע שלם בבית החולים בלי תזוזה, אבל אחרי שבוע היה לי דימום חזק שבעקבותיו עברתי בעזרת זירוז כמעט 24 שעות של לידה קשה. לא אכביד בפרטים, לא לשם כך נכנסתי לכאן. נכנסתי כדי לספר לכם שבעקבות הלידה, עברתי עוד שני טיפולי IVF ואמרתי - עד כאן. לא עוד סבל נפשי וגופני ופנינו לאימוץ. לפני כמה חודשים הבאנו הביתה ילד מ-ד-ה-י-ם, הוא מילא את ביתנו אור והביא הרבה אושר לחיינו. זה נכון שהתינוק שאיבדנו ישאר איתנו תמיד, אבל הילד שבבית ממלא את הלב, ואין ממש זמן להתעסק במה שהיה. יש אלטרנטיבות, יש אופציות, והחיים מתמלאים יופי.

anatgri

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif../images/Emo104.gif

מנגו-לפעמים צריך לדעת לעשות cutולחפש דרך חדשה. העיקר זה מה שמרגישים ומחליטים ןצריך ללכת אחר רחשי הלב. המון מזל טוב, מאחלת לכם שתרוו המון אושר מבינכם

סוף טוב

New member
כל הכבוד...

חושבת שזה פתרון נפלא! גם אני ובעלי כבר היינו בהליכים כי החלטתי שההפריה החמישית שלי היא האחרונה. אך מזלנו שפר והיום יש לי תאומים מאותה הפריה. אבל אני חושבת שלכל אחת יש את הסף שלה והגבול שלה לסבל המתמשך הזה. שמחה בשמחתכם ובטוחה שתמיד תהיו מאושרים! כמה כיף להיות משפחה סוף סוף,נכון?

למעלה