חג שמח לכולן ובוקר טוב.........

חג שמח לכולן ובוקר טוב.........

סיימתי עוד סריג אחד ומשהו חסר לו.........לא נראה לי משהו שם........ משהו מעצבן לי בעין..........

חסרת לנו...........

משהו מפריע לי בעין......... מוזר............ שבעים עיני שרשרת 20 ס"מ גובה מחלקת את הסריגה לשלוש..........וסורגת 17 ס"מ כל כתפיה....... מחברת את הכתפיה לגב בשלושת רבעי בערך וסורגת מסביב שרוול עד לאורך שבא לך............ובסוף מוסיפה 2 סרטים כאלה לעשות קשר למי שרוצה....... יותר פשוט מפשוט.......

שלום ספי

איזה יופי של אפודה. היכן אני יכולה לראות את הדברים הקודמים שסרגת?

דפדי להנאתך בדפי הפורום

וכל מי שיש לה קובץ אדום ליד השם שלה זה בד"כ תמונה של עבודה או משהו אחר שהעלתה לפורום והוא בענייני סריגה. מעבר לזה במאמרי הפורום יש מלא מלא דברים סרוגים ואם תכנסי לאלבומים שלנו תוכלי לראות שפע עבודות ישנות שלנו. בנוסף את יכולה להגיע למפגשים שלנו.

tatia

New member
אני הייתי מוסיפה לו קצת עדינות.

אולי בסוף השרוול פס של סיומת תחרתית..

איך סורגים סיומת תחרתית?

שלא יהיה מסובך מדיי

ספי למה את רוצה בוקר טוב

יש באחד הקישורים או האתרים שהבנות נתנו מלא סיומותבמסרגה אחת

אדזה

New member
בוקר טוב שולי ובוקר טוב לפורום

רוצה לבקש את עזרתכם בסריגת חולצת V לנערה בת 16 רזה עם צמר שמתאים למסרגות מס'4 שרוצה את החולצה שתהיה קצת צמודה לגוף .מודה על עזרתכם מראש.

אדזה

New member
חולצת "וי"

שכחתי להוסיף ,הנכדה מבקשת שהשרוול יהיה מוכנס כמו פעם.מודה לכל מי שיכולה לעזור לי,אוהבת אותכם.

אדזה

New member
היי שולי

הכוונה לחולצה חורפית ועם 2 מסרגות מס'4.איך לא חשבתי על הפרטים האלה קודם,כנראה שהזכרון שלי כבר לא משהו.גם הבנתי שיש לך יום הולדת .קבלי את ברכותי הכנות עם כל הלב בצרוף פרחים ליום הולדת.

אדזה

New member
חולצת "וי"

אני חוזרת על בקשתי מהבוקר ומקווה להיעזר בכם,מצרפת תמונה שמצאתי בגלריות,שם המציגה-סתם מבקרת.אני מתכוונת למשהו כזה אבל פשוט ובלי תחרה,רק מידות לנערה בת 16.אני לא בטוחה במידה,התחלתי על פי חולצה שלה ויצא גדול,חוששת מהורדת פתחי הזרועות שלא ייצא טוב.תודה לכל מי שמוכנה לעזור.

פרפרית 4

New member
ספי אפשר לאחר חיבור השרוולן להוסיף

תוספת מוכנה של תחרה או גימו ריפה. וכדי שיראה תחרתי אפשר פשוט לסרוג במסרגה אחת כמו רשת הפשוטה ביותר. גם כך השרוולן נחמד מאד!!!!!!!!!!!!!!

למעלה