חג שמח לכולנו

חג שמח לכולנו ../images/Emo157.gif

אנחנו נוסעים צפונה עוד מעט ולא ברור אם נחזור הביתה עד סוף החג או שנבחר להתנחל אצל ההורים של אישמיש או שלי אחרי שנחזור מהצפון. אז רציתי לאחל לכולנו שיהיה לנו חג שמח ושקט שתחזיקו מעמד היום בסדרים עם כל ההערות הפולניות/מרוקאיות/טוניסאיות וכו' בקשר לאיך אתן נראות/מגדלות/מניקות/מחזיקות/מפנקות וכו' וכו' וכו' שנזכור כולנו ביחד וכל אחת לחוד (אפשר גם עם בן הזוג אם ממש מתעקשים) שאנחנו האמהות הכי טובות בעולם לילדים שלנו. לדעת שליל הסדר הוא רק פעם בשנה, ואפשר אפילו להנות ממנו (אבל לא חייבים
) להתעלם מכל מה שמרגיז במשפחתיות ובעיקר, לקחת נשימה עמוקה ולנוח. לנצל את ימי החופש האלו, להחליף כח ולמלא את המצברים בהרבה מטען חיובי לימי השגרה שבדרך. חג שמח והרבה אהבה

Joy107

New member
גם אנחנו מאחלים

חג שמח לכולללללללללללללללללם!!
מקווה שיעבור עלינו חג שקט ורגוע. ללא אירועים חריגים וללא אסונות. בערב פסח שני בשנה שעברה עשיתי את הבדיקה הביתית וכשמרטין הגיע בצהרים מהעבודה ספרתי לו שאנחנו הולכים להיות הורים
עזבו את הדמעות, התרגשות והשמחה, אתם יודעים מה זה להגיע למפגש משפחתי עם חיוך מאוזן לאוזן
ולא לספר כלום לאף אחד! כולם עוד דיברו על החתונה שלנו שהיתה כחודש לפני ושאלו מתי נתחיל לעבוד על ילד... שיהיה לנו באמת חג נפלא ואביבי ומלא שמחה רינת נ.ב. באותו ערב, בכל הבלאגן מי היחידה שעלתה על זה שאני בהריון? נ כ ו ן אמא שלי שלחשה לי שהאושר מציף לי את העיניים..

אפרת12

New member
חג שמח ומהנה לכוווולנו../images/Emo70.gif

ושנחזור רק עם סיפורים שמחים ומרגשים

pepperony

New member
חג שמח לכל המשפחות הצעירות ולכל

המשפחות שבסדר הזה מוסיפות כיסא נוסף (גם אם זו עגלה
או לול). בסדר הקודם לירי שלי היתה הריון צעיר - מלא חשש ותקווה והנה עכשיו אני מרגישה כאילו זה הסדר השני איתה - הפעם במלוא הדרה!! מחכה לקריאת הקושיות הראשונה שלה...מרגש אותי רק לחשוב על זה. חג שמח וכשר

חג שמח גם מאיתנו

אני האיש ושקד. ואני נזכרת בראש השנה. באותו הבוקר, ערב ראש השנה, היינו אצל ברונשטיין בסקירה המוקדמת והכל היה תקין ובערב סיפרנו למחצית האנשים בארוחה (המחצית שלא ידעו) שאני בהריון. ואני בשקט לחשתי לאיש שבפגישה המשפחתית הבאה, ליל הסדר, אי"ה נהיה עם התוספת. והיום זהו ליל הסדר הראשון של שקדי. חג שמח לכולנו.

ornaok

New member
נעמה כתבת מקסים, ממש אל לבי

גם אנחנו נוסעים צפונה ונהיה מנותקים רוב הזמן בשבוע הקרוב... אז חג שמח לכולן!!!

nubi

New member
חג שמח! ../images/Emo158.gif../images/Emo161.gif

אנחנו נשארים בצפון.... לפני שנה בדיוק הייתי בהריון צעיר מאוד, עם הרבה הקאות ובחילות. איך הזמן טס!

משוש30

New member
חג שמח לכולן ../images/Emo155.gif

שיהיה שקט, שלא יהיה פיגוע, שתהנו מהארוחה ומהחופש שיהיה כיף כמו פעם...

yaelia

New member
חג אביב../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

של פריחה של התחדשות חג שמח למשפחות מתחילות וממשיכות. בשנה שעברה היה לי הנס הפצפון הזה בבטן אחרי שלוש שנים של ציפייה. עד עכשיו לפעמים אני לא מאמינה שהוא בחר בנו ובאמת בא. אז משאלה קטנה משלי שבשנה הבאה יחוגו את הסדר כמשפחות עם ניסים זעיקים משלהן, אחיותינו מפורומים אחרים שבא להן קצת פחות בקלות. וכמובן שקט שיהיה.

../images/Emo158.gifחג שמח../images/Emo70.gif

חג קסום ושקט, חג משפחתי ומלא אהבה, מועד לביעור חמץ אמיתי, מן הלבבות, זמן לחרות הנפש, עת להתחדשות. או פשוט - חג שמח

dorlim

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

סוף סוף יש לי מחשב בבית ואין עבודה ואפשר לגלוש קצת שיהיה חג מעולה לכולנו

למעלה