חג שמח לכל הפורום

TAINTED SAINT

New member
חג שמח לכל הפורום ../images/Emo159.gif../images/Emo78.gif../images/Emo212.gif

חג שמח ונהדר לכל משפחת פורום אמונות טפלות ב
מי יתן ונחגוג את חג החרות והאביב איש איש [והכוונה לבני שני המינים כמובן
] בדרכו ובסגנונו, ללא שיסקלו אותנו על חרותנו
מי יתן וחג זה יתאפיין ברוח של התחדשות,ופריחה ושגשוג לנו ולכל בית ישראל באשר הם שם
בערים ובישובים,בדירות ובמערות, בצפון ובדרום ואפילו ....במרכז
ולאלו שימתינו עם כוס לאליהו הנביא,למה להמתין
תמיד אפשר למצא הומלס זקן ולתת לו לשתות את תכולתה
יהפוך את החג למאושר יותר בשבילו
.....רק תזהרו שלא יברח עם הכוס שעברה בירושה במשפחה חמישה דורות...תשאירו את הגביע המהודר מכסף בארון,תמזגו ל
בכוס חד פעמית,ואם אתם רוצים לשמח אותו באמת-תשאירו לו את כל הבקבוק...שידע מה נשתנה הלילה הזה... ולך אלברט-חג שמח וכשר
TAINTED SAINT
+
=
[חזון העצמות היבשות לפי TAINTED SAINT .....]

סויה 1

New member
חג-שמח לכולם....../images/Emo24.gif

|חג-שמח, לסקסי-מי ייתן ותתני עוד הפעם בקדוש. לדורסנית-מי ייתן ותתני שוב באלברט למיקי-מי ייתן ותתני באימת הגבעות. לאימת הגבעות-מי ייתן ןתיתן בכבשים באיילים בחמורים ובסוסים ובמיקי גם כן לקדוש-מי ייתן ותיתן בצרצרים ובעקרבים ובעכבישים ובטרנטולות,ותיתן בסקסי שתיתן בדורסנית שתיתן באלברט שייתן באסנת שתיתן במיקי שתיתן ב-"אימת הגבעות" חד גדיא חד גדיא.... באהבה רבה לכולם
באהבה רבה לכוללללללם

איל512

New member
חג שמח

חג שמח לכולם!!!!!!! שכל העולם יאהבו אחד את השני הלוואי!
בכל מקרה.. אוהבת את כולכם!
תהנו בחג.. מקווה שגם לכם יש חופש!
ביי.. אה.. וד"ש וחג שמח גם מהנחשים והטרנטולות והעקרבים שכאן איתי.. הם ביקשו למסור.. הייתי חייבת

חג שמח../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif../images/Emo48.gif../images/Emo141.gif

חג שמח
חג מלא אהבה
חג של טיולים בטבע
של אוכל טעים
לכולם

../images/Emo63.gif../images/Emo155.gif../images/Emo48.gifחג שמח וכשר ../images/Emo70.gif

חג שמח וכשר לכולם

SINFULLY SEXY

New member
חג חרות שמח ../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

חג שמח והמון אהבה לכולם

TAINTED SAINT

New member
../images/Emo208.gifחג שמח לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo208.gif

למה פתחתם
כתבתי שזאת רק

SINFULLY SEXY

New member
טוק טוק מישהו ב../images/Emo82.gif../images/Emo35.gif

דממת הפורומים
למה אני לא קונה בקלות את הדממה של הפורום הלילה
מילא אלברט-אבל הקדוש וסויה קצת חשודים בזה שהם לא פה
למה אני בטוחה שהיא עכשיו איתו אצלו בבית
ואם הקטנה לא הייתה כל כך צעירה הייתי מוכנה להיתערב שגם היא איתם
ק---ד---ו--ש
איפה אתה בדיוק
סויה
הגם בארזים נפלה שלהבת
מקווה שאת נהנית מהעקרבים אחותי
מתה עליכם
וגם קצת מקנאה....

סויה 1

New member
סקסי-מה שלומך הבוקר?

הרגע קמתי ואני עדיין קצת מטושטשת.לא ישנתי כל כך טוב. מקווה שנרגעת קצת. כן מודה היה מפגש.עד כמעט..."קריאת שמע של שחרית".... לא היו עקרבים!!! עקרבים זה "פסה" התיישן.עכשיו באופנה הולך חזק נ..ח..ש..ים. כן כן נחשים אין לך מושג איזה הבדל זה בין נחשים לעקרבים....שמים וארץ.... איך היה?לא מספרת!!!. מה אני "גומרת"ורצה לספר לחברה..קצת צניעות. תצטרכי להפעיל את הדימיון. ולרסקול-ידידנו היקר-welcome שמחים שחזרת. חג-שמח וקדוש תזהר מהנחש ....הוא מניאק לא קטן,וגם קנאי.

רסקול

New member
חשבתי לפי השרשור ההיסטרי

הקודם שהלכת מאתנו לנצח, אבל גיליתי שאתה כאן, סלע איתן
חג שמח לכולן ולכולם מת עליכן ועליכם וקדוש - תמצא איזה תאריך למפגש הדברת רוחות ושדים.

TAINTED SAINT

New member
רסקול האהוב עלי כלחמניה טריה ופריכה

לא תאמין עד כמה התגעגעתי אישית אלייך,ועד כמה חסרתה לכולנו כאן
תהפוכות וטלטלות עברו עלינו בהעדרך,השמצות פרועות וארס לרוב,אך עברנו את
,ולעומתו הכל כבר קטן עלינו..... דברתי על ליבה של סויה עד האשמורת השלישית,הפצרתי בה על ברכי הדואבות,גהרתי מעליה והתחננתי,אך היא איתנה בסרובה להגיע למפגש רב משתתפים,למרות שהתחייבתי חגיגית שנהיה רק ארבעה,ושנתנהג למופת,הנערה מסרבת בתוקף
הייתי צריך להיות בסכנת מוות כדי שתסכים לראותני,אין לך מושג כמה קשת עורף היא...[וטובת מראה רסקול-כמו שאלברט אוהב לכתוב-חב"לז
].דבר אתה אל הנערה כשתתעורר משנתה,אולי אתה תצליח לשנות את דעתה.... ברוך החוזר
.... וחג חרות שמח
TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
כמה טוב ששבתה הביתה רסקול ../images/Emo141.gif

זה מקום שטוב אליו לחזור... ספר איך היה....... למה לא שלחתה גלויה
ברוך החוזר
מקבלים אותך בדגלים מתנופפים ובזרועות פתוחות
והמון
ראיתה מה הם עשו רסקול
ראיתה
איך הסויה והקדוש גהרו ועשו עוד כל מיני תנוחות על הבירכיים עד האשמורת השלישית
ואותי עזבו לאנחות
אכזרים שכמותם רסקול
ואני עוד הצעתי לבשל להם כל מיני דברים טובים בתנאי שיצרפו גם אותי
והוא ביכלל אחרי הכשה של צפע רסקול
ואנחנו מתנו מידאגה שימות לנו חס וחלילה והיתפללנו ומה לא
ותיראה מה הוא והסויה עשו לי
בלי בושה רסקול
והוא כתב שהיא יושנת עכשיו....שקרן
היא בטח במונית בדרך הביתה
אולי באמת היא יושנת במונית
אחרי מה שהם עשו כל הלילה
עד האשמורת השלישית
אני מקווה שהנחירות שלה לא יפריעו לנהג-שלא יעשה תאונה חס וחלילה
אני שמחה שאתה כאן בחזרה רסקול מאמי

SINFULLY SEXY

New member
לקדוש-לא שוכחת ../images/Emo70.gif ולא סולחת ../images/Emo70.gif

איתך גמרתי לתמיד
אים ככה יכולתה לעשות לי בליל הסדר אז אין לי יותר מה לדבר איתך אף פעם
אתה לא קיים יותר בישבילי
-בלי טובות
שיהיה לכם רק טוב לך ולסויה שלך -ואני מקווה שלא נישאר לך ארס בגוף ושלא הרעלתה אותה בטעות כשחגגתם את ליל הסדר בילעדי
איך ביכלל אתה מסוגל להפעיל אותו אחרי מה שעברתה רק ליפני כמה ימים
אני מאחלת לך הרבה בריאות וחיים ארוכים וטובים-אבל אני חושבת שכשאתה תמות -בעוד הרבה שנים מהיום אני מקווה-אותו יצטרכו להרוג בניפרד כדי שיוכלו ליסגור את המיכסה של הארון

רסקול

New member
סקסי

את יודעת שאשמח לבלות איתך בצירופים שונים, בתנאי שתמיד יהיה עוד
בסביבה. ואם יש טענות הן צריכות, נשמה, להיות רק כלפי עצמך, ככה את נותן לזכר בזכרים לנטוש אותך?

רסקול

New member
אני חושב שרצונה של אשה כבודה

לא רוצה אין צורך לשכנעה. אתה חושב שאולי בגלל זה אני מעדיף את בני מיני, כי לא צריך ממש להתאמץ כדי לפתוח להם את החנות?

TAINTED SAINT

New member
ורצונו של גבר מתבטל מול רצונה ../images/Emo35.gif

אני לא משוכנע לחלוטין לגבי מה גורם לך להעדיף את בני מיננו,גנטיקה,התנייה בגיל צעיר,או סתם הגיון בריא
אבל מי אני ומה אני שאנסה לנתח את העדפותיך
אני אוהב אותך לטוב ולרע,בגשם ובשרב,בעושר ובדלות,כל זמן שתעזוב את הריץ'-רץ' שלי במנוחה
אין לי שום בעייה עם רצונותיהן של נשים,נהפוך הוא,אך בה במידה אני מצפה שתהיה התיחסות גם מצידן לרצונותינו אנו-ואני מדבר על כך שגם לנו שמורה הזכות הבסיסית לומר לא כשלא בא לנו,בלי שנצטרך להמציא כאבי ראש פתאומיים,כאבי שיניים וכו'. בקשר לכך שלא קשה לפתוח את החנות לבני מיננו-תלוי באדם הספציפי שאתה מדבר עליו-כל אדם לגופו-ביטוי נהדר,דו-משמעי להפליא-מבחינתי ההומופובים הגרועים ביותר שפגשתי במהלך חיי היו כאלו מתוך פחד ואי ביטחון בקשר למיניות שלהם עצמם,מי כמוך יודע....כשאנשים מפחדים מעצמם,וממה שאולי טבעי להם,אז באמת מתחילות הצרות,במקום להביט אל תוך עצמם,קל יותר להתכחש ולחפש שעירים לעזעזל [וואוו רסקול
חשבתה פעם על כך שאלוהים אוהב את הבחורים שלו חלקים ונטולי שיער גוף
תראה מה הוא .......,ואפילו אם מדובר בתיש,שהוא סמל מין זכרי מובהק
תחשוב על זה פעם....]. וכל זה עוד לפני עשר בבוקר
אהובי האהוב עלי כקרואסון טרי-אני הולך להכין לעצמי ספל קפה,הגיגים עמוקים קשים עלי בשעת בוקר מוקדמת שכזאת.... שא ברכה. TAINTED SAINT

רסקול

New member
אהובי המחבקני כחיבוק הפיתון ../images/Emo13.gif

חבל ששמת את הקו האדום על הריץ'רצ' שלך במכנסים? ונניח שאין לך חנות? או ניפגש בחוף הים ותהיה בבגד ים, או למצער ניפגש בסאונה אינדיאנית או אחרת עירומים לגמרי - איך אדע להישמר מחפץ הכוח שבין רגליך ועליו אין ריצ'רץ'? ידעתי שתקשה עליי את החיים
לגבי השעירות כל מוקירי ומכרי ב"קהילה" [עאלק קהילה..] יודעים שאני חובב דובים, שימפנזים, זאבים ובכלל בעיקרון גברים שעירים. אין דבר דוחה יותר מאשר להיכנס עם גבר "חלק" וגופו דוקר כמו פנים שלוש שעות אחרי גילוחן. אם כי אני ממליץ על שני אזורי ניקוי שיער. אבל עד כאן, אתה לא הומו וזה לא פורום לגאים. הלאה באשר לנשים. פעם היה לי חבר שהלך אחרי בחורה ועזבני. שאלני אחיתופל מצוי "אינך מקנא? אתה לא נעלב? לא תעשה כלום בענין?" עניתיו: אני לא נעלב, ולא אעשה כלום. אדם ילך בעקבות לבו, אני אכבד זאת. זה לא קשור לעובדה שהתאבלתי על עזיבתו. ובענין גברים-נשים, בוודאי יש לנו הזכות לומר לא, דא עקא שכאשר קומראד סויה, חברה צעירה באגודת מכשפי/ות מרכז הארץ החליטה שלא, אז לא
ועכשיו אהובי המתוק כפסיפלורה, אני זז. חג שמח, והלוואי שיצא לנו להיפגש.

TAINTED SAINT

New member
לאחי האהוב עלי כסופגניה חמימה../images/Emo140.gif

למה להתאבל
הלך-הלך,הי' נתן,והי' לקח,יהי שם ההולך מבורך....לכל אחד ואחת יש תחליף,אין מה לעשות,הכל בר חלוף,נכון שכואב להפרד ממישהו,אבל לך תדע מה צופן העתיד....
מתנצל עמוקות על כך שאינני נמנה על בני קהילתך,אך אם הייתי,חיש מהר היינו ממצים את הכל ביננו,ואחרי הסקס הפראי הראשוני היינו מתחילים לריב על מי הראשון בתור לשרותים בבוקר,מי מוריד את הזבל,ותורו של מי מאיתנו לשלם בעד המנוי ל"ספרטאקוס".... רסקול אהובי האפלטוני הנצחי,בטח לא אחדש לך, ולא תופתע אם אספר לך שחלק גדול מחברי במשך השנים בארץ ובחו"ל לא נמנים על אלו המתעניינים בנשים...הרבה יותר נוח לי בחברתכם,בלי כל הקטעים הדפוקים של "מאצו'איזם דבילי" ו"בראבאדו מזוייף",בלי טוטסטרון מיותר,ועם המון הומור טוב,שיחות ברמת מודעות עצמית ואינטלקט שבהחלט מספקות בהרבה מאשר תאורים רדודים של חוויות מהמילואים ואיזה מכונית היו רוצים לקנות,וחברויות הרבה יותר משמעותיות מאשר עם רוב הגברים שאני מכיר שחייבים לחוש תחרותיים ומאויימים רוב הזמן.יש לי חבר בלונדון שכל סרט שהמליץ לי עליו היה טוב מקודמו,אני גר עמו בדירתו כאשר אני מגיח לאנגליה,והפאבים והבארים שהוא פוקד הם היחידים בהם אני לא צריך לחשוש לרגע מהסתבכות בקטטה,והשיחות בהם לא נסבו אי פעם על כדור-רגל...אם כי כדורגלנים כן היו נושא שיחה לוהט בהם לא פעם... הוא נחשב לבן משפחה אצלנו,ואשמח להכיר בינכם כשיתארח אצלנו בפעם הבאה,רק קח בחשבון שהוא מבוגר ממני לפחות בעשרים שנה,אז בלי צפיות מוגזמות.... חוששני שעלי לרוץ עתה לנקות לכרכני התירס,ולא,זאת לא בדיחה חסרת טעם,באמת שיש לנו 7 כאלו באוסף,מהם שניים לבקנים. שלך כתמיד. TAINTED SAINT

למעלה