לגביי אלבומים: איציק שמלי-איציק שמלי אייל גולן-בשבילך נוצרתי זהבה בן-ללכת עם האור איציק קלה-מתגעגע בועז שרעבי-לנשום לירן טל-אין סוף לאהבה משה פרץ-אש גד אלבז-בין הדמעות ליאור נרקיס-מילים שלא אמרת רגב הוד-מהפך שריף-האושר שלי שראל-מקום אחר שמעון בוסקילה-מרגיש את זה דודו אהרון-אהבה ראשונה אבי גואטה - סיפור של אהבה עידן יניב - חכי לי אסי הג'וקר-מארח חברים 2008 לגביי שירים: אביה פינטו ועידן סלע-את לא קלה אייל גולן-הוזה אותך מולי אייל גולן-למה נשמה דודו אהרון-רק אלייך חיים ישראל-לתת ולקבל באהבה איציק שמלי-חפלה איציק שמלי-אני זוכר שמעון בוסקילה-מתגעגע ישי לוי-ריקוד רומנטי ליאור דטאוקר-לא מבין מורן קריתי-לא מלאך ולא מושלם מורן קריתי-צאי לי מהלב סגיב כהן-אמא עמיר בניון - אלוף בשחור עמיר בניון-בחייאת אייל גולן וציון גולן-קול ששון וכל שמחה שי אוחיון - רגעים צביקה אברהם-לנצח אלך אחרייך מורן קריתי - מרגיש עופר לוי ולידור יוספי - אך יא בנתי ארז ביטון - כשהיום גווע משה גיאת - חלומות בלבן שלומי שבת-אבא משה גיאת - כלייא אללה עדיאל טירי - החלום של חיי ניסים מרי - מחזיק חזק ניסים מרי-בורא עולם גל סינואני - אהבה כנה שרית חדד-חופשיה מושיק עפיה ושלומי סרנגה - גן העדן שבליבך אורטל לוי - האור שבעינייך שיר לוי - מציאות יפה אופיר כהן - הלילה פיני חדד - את משגעת רז חדד - רוח משגעת עדי - צל עובר חיים אל - בלדה לשוטר שריף - ג’אמילה סטלוס ואורן חן - לנשק אותך רגב הוד - מדהימה אותי אמיר יוסף - ליבי יוצר אלייך אופיר חדד- לחיות באהבה אדיר קשתי - אם את שם יניב כהן - אהבה מהשמיים שרון זריהן - הכי יפה אבי פרץ - רק סימן Jmi Sissoko & Ishtar - חביבי נתי לוי - חשבון נפש כפיר גל - צלצול של אהבה חיים משה ורון שובל - סלחי לי עידן יניב - לחישה של אהבה עידן יניב-בא הביתה אליקו - לאהוב אותך שראל - תעתועים עמיר בניון - סתם גל סינואני - ים של אהבה אבי בניון - לזכור לשכוח איציק אל - רק אהבה מציתה להבה עידן משה - את חיים אל - מה איתי מה איתך ליאור פרחי - חשמל באויר דנה אינטנשיונל ועידן יניב - סרט הודי אילן נורי - כתר על ראשך רועי לב - רק לאהוב מורן קריטי - האשה של חיי רמי אביבי - אני תימני אוהד - כואב להתאהב עופר לוי - חיים שלי אלי לוזון - שושנת פלאים טל עמרם - בשבילי את האחת רז חדד - בגללך שיר לוי - אמא יקרה נתי דבוש - אהבה שרק נולדה גיא גמזו - יהיה מה שיהיה רגב הוד - הקונצרט של חיי צדי אור - רוצה לחזור מקווה שעזרתי