חג שמח לכל חברי הפורום.

• פותח הנושא chany
  • פורסם בתאריך

chany

New member
חג שמח לכל חברי הפורום.../images/Emo140.gif

ידיד טוב שלי ואני החלטנו לנתק את הקשר ביננו. הקשר היה ידידותי בלבד, ידידי הוא גיי, והיה לנו תקופות טובות יותר וטובות פחות. השאלה שלי היא, איזה פריסה אני אמורה לפרוס כדי אם למרות הניתוק, נחזור להיות ידידים. תודה רבה וחג שמח

blackcat2

New member
למה החלטתם לנתק את הקשר?../images/Emo5.gif

נשמח לקבל מעט רקע לפני שתפרסי על השאלה: מה פוטנציאל הידידות ביני לבין X בחודש הקרוב? סה"כ 6 קלפים בלבד- 5 קלפים+ קלף סיכום. בי

chany

New member
שלום לך ותודה שענית לי.../images/Emo140.gif

פשוט אני משקענית ביחסים עם חברות וידידים. אנשים שאני אוהבת מקבלים ממני המון תשומת לב ואני יודעת שלא כל בני האדם דומים אחד לשני,אבל נפגעתי רבות מאותו ידיד, ומשום מה מצאתי את עצמי סולחת וזאת מפני שעברנו יחד תקופה מאוד יפה עד לפני כמה חודשים. וזה מה שיצא מה=מלך המטות פוטנציאל- 2מטות הידידות- 10 מטות ביני - מלכת המטות לבין X -3גביעים בחודש הקרוב=הכוהן הגדול סיכום.......... העולם. תודה רבה רבה וחג פורים שמח לך ולכל חברי הפורום.

chany

New member
מתי יגיע תורי? מתי יגיע תורי?

אני מאוד אשמח לקבל פירוש לפריסה שלי. זה מאוד מאוד חשוב לי לדעת מה קורה. למרות שאני יודעת שלא תמיד יש זמו למומחיות בפורום זמן .אבל אשמח לקבל עוד היום את פירוש הפריסה.

סתוית2

New member
צליל 8

תודה שחזרתם אלי במהרה. אבקש עזרה בניסוח השאלה. אני עוסקת בתחום הקוסמטיקה הנשית. וברצוני לשאול שאלה על השיפור התעסוקה והכלכלי. יש לי קלפים ריידר בבית. עים כמה קלפים לשאול. ואיזה שאלה תמציתית לשאול. תודה לך מראש וסליחה על הטרחה. אני חדשה בפורום. ומקווה ללמוד בהמשך. ושוב תודה

blackcat2

New member
הי ../images/Emo66.gif

הי חני ממה שאני רואה ההבדלים האישיותיים בינכם גדולים לפחות בכל המובן של שלבים בחיים. את מגיעה לקשר עימו ממקום שונה אולי אף בשל יותר ואילו הוא חי את חייו מתוך סיפוק עקרון העונג ויכול להיות שזה מהווה את מוקד המחלוקת. הקשר המדובר אינו בעל בסיס רוחני אלא גשמי. יכול להיות שתנסי להתקרב אל ידידך ולקדם קשר מהסוג אותו את מבקשת עבור עצמך אולם לא נראה לי כי את עשויה להצליח באופן בלתי רגיל. אני לא אומרת שהקשר אבוד אולם אני לא רואה הצלחה משמעותית בחודש הקרוב. בהצלחה על כל מקרה. וחג שמח

chany

New member
אגב

לא רציתי לדבר ספציפית על חודש אחד. פשוט נימאס לי ממנו. אבל רציתי רק להיות בטוחה בהחלטה שלי. אני שלמה עם עצמי. שוב תודה וחג שמח.

צ ל י ל 8

New member
היי חני

מה-מלך המטות פוטנציאל- 2מטות הידידות- 10 מטות ביני - מלכת המטות לבין X -3גביעים בחודש הקרוב=הכוהן הגדול סיכום.......... העולם. שימי לב לכמות המטות בפריסה, מה שמעיד על יחסים בינכם המושתתים על אמון וכיף הדדיים. נאה לי שמשהו בידידות שלכם גרם לו להרגיש חנוק במקצת. אולי הייתם יותר מדיי קרובים אחד לשני, אולי ניסית להשפיע עליו יותר מדיי בדברים מסויימים שהוא לא היה מוכן לקבל. (אולי ביחסים הבינאישיים שלו?) תניחי לקשר בינתיים, ייתכן והוא יחזור. זה לא משהו שעלה על שירטון...

chany

New member
תודה צליל יקרה../images/Emo24.gif

שבת שלום וחג שמח .

למעלה