זה הזמן להגיד לכם... שנה טובה ומתוקה!!!
Z Zoharrr New member 1/10/05 #7 שנה טובה ומתוקה לכולם! בהצלחה בכל מה שתעשו ושכל משאלות ליבכם יתגשמו לטובה!
ב בשלולית New member 1/10/05 #8 איזה תמונה יפה שנה טובה ומתוקה לכולם! ומי שרוצה לקנות רימונים.... דבש.... יש לי בשפע בבית אבא חקלאי (מגדל פלפלים ורימונים) + דבוראי חחח כוורן... אותו דבר... אז יש גם המון דבש! תוצרת בית!
איזה תמונה יפה שנה טובה ומתוקה לכולם! ומי שרוצה לקנות רימונים.... דבש.... יש לי בשפע בבית אבא חקלאי (מגדל פלפלים ורימונים) + דבוראי חחח כוורן... אותו דבר... אז יש גם המון דבש! תוצרת בית!
ד דל פיירו התותח New member 3/10/05 #10 חג שמח לכל חברי הפורום .....!! שתהיה שנה טובה.. ומוצלחת בכל דבר שנעשה...
ד דל פיירו התותח New member 3/10/05 #15 עוד אחת.... תקחי מספר ותלכי לעמוד בסוף התור... אגב אני עושה הגרלה חודש הבא.. מי שתזכה לצאת איתי.. תקני כרטיס.. אולי נסדר לך לזכות... יש לי קומבינות עם עצמי...
עוד אחת.... תקחי מספר ותלכי לעמוד בסוף התור... אגב אני עושה הגרלה חודש הבא.. מי שתזכה לצאת איתי.. תקני כרטיס.. אולי נסדר לך לזכות... יש לי קומבינות עם עצמי...
מ מיטללל New member 3/10/05 #13 גם אני ... ../images/Emo13.gif מאחלת לכל אחד מאתנו שנה מוצלחת ומהנה! מלאת אושר / הישגים / שמחה / צחוק / נתינה / ואהבה.
גם אני ... ../images/Emo13.gif מאחלת לכל אחד מאתנו שנה מוצלחת ומהנה! מלאת אושר / הישגים / שמחה / צחוק / נתינה / ואהבה.
L liontamer New member 4/10/05 #16 לחיים!!! סתם, רציתי להודיע שהתגעגעתי.. ברקע- זוג חברים שהפגשתי בטעות.. שנה טובה!!!
D daydream believer New member 4/10/05 #18 חג שמייח ושנה טובה לפורום ../images/Emo13.gif התחלתי את השנה בבייביסיטר על האחיין המקסים שלי.. ולא שאני סובלת, אני רק מקווה שתשס"ו תאיר לי פנים (וגם לכם!)
חג שמייח ושנה טובה לפורום ../images/Emo13.gif התחלתי את השנה בבייביסיטר על האחיין המקסים שלי.. ולא שאני סובלת, אני רק מקווה שתשס"ו תאיר לי פנים (וגם לכם!)
נ נרקיסטית New member 4/10/05 #19 תגידו לי חג שמח שנה טובה ו../images/Emo49.gif כי היום יש לי יום הולדת תודה מראש לכל המברכים