חג שמח לכל מכריי בפורום הזה

חג שמח לכל מכריי בפורום הזה

רבותיי הודעתי בפורום המקצועי הייתה כנה - אנא אל תפתחו דיון בנושא. אני לא מוצא שום צורך להתנצל על העדרותי, פשוט יש נושאים אחרים ומגוונים שמעסיקים אותי ואת משפחתי בימים אלה. לא שכחנו ולא נשכח את התקופה בה "שרצנו" בפורומים והשתדלנו להיות במרכז כל עניין, נתנו וקיבלנו המון בחזרה. יש מקום בליבנו לכל אחד ואחד מכם שהיכרנו דרך הפורום ו/או העמותה, בחרנו, אני ואלונה, להתרחק מהמרכז ולחיות עם הטוראט בשולי החיים שלנו - וטוב לנו כך. הבחור שפנה אליכם בפורום המקצועי הוא החבר של הבת שלי, הוא לומד באותו המסלול שגיא לומד בו - רק שהוא גדול בשנה, הוא נמצא אצלנו הרבה בבית, אנחנו אלה שהפננו אותו לפורום לאחר שסייענו לו כמיטב יכולתנו, ולראות את פניו לנוכח התגובות - לא נעם לי כל כך, וזאת הסיבה שמצאתי לנכון לכתוב כאן. אני מנצל הזדמנות זאת לאחל לכם חג שמח וכשר לכל מי שמכיר אותנו וזוכר, וגם לחברים החדשים שלא זכינו להכירם אישית. דני

היי דני ../images/Emo24.gifחג שמח גם לך

אנו מכבדים את החלטתכם לא לקחת חלק פעיל בפעילויות הפורום...וגם אנחנו לא נשכח אתכם ואת תרומתכם. לגבי החבר של בתך, אינני רואה שום בעיה עם התגובות שקיבל...סה"כ מי שהיה לו אפשרות לשלוח לו קישורים עשה זאת... אני באופן אישי מחפשאת את הקישור לארגון טוראט בארה"ב שם יוכל לקבל הרבה מאד אינפורמציה...בינתיים ללא הצלחה לצערי אבל לכשאמצא את הקישור אשלח לו אותו - וזו בדיוק הסיבה שלא התייחסתי עדיין כי ביקש מאמרים באנגלית בלבד. ד"ש לאלונה ולכל המשפחה - ותגיד למר בחור בשמי שאין לו מה להיפגע...או להתהלך עם פנים נפולות כמו שאתה מכיר את הנפשות הפועלות לאף אחד אין סיבה לפגוע בו..ולא היה נסיון כזה.... ושוב חג שמח

תיקי יקרה

להלן הקישור של הארגון האמריקני. www.tsa-usa.org קיים באתר העמותה הקישורים לארגונים השונים. אני מבין מה הכעס מכוונים את האנשים למקומות הנכונים ועדיין כועסים? משה

לטריסקרים שלום!!!!

אנחנו מאחלים לכם מקרב לב חג שמח לכולם מכל הלב. כפי שאתהם יודעין אני בהכנות לקראת הנסיעבה לבלגרד. אני אהיה שם שבועיים. נקווה שהאירוויזיון יהיה מוצלח גם הפעם. שלכם משפחת מלמן

אילנה

חג שמח לך, הד"ש הגיע, ד"ש בחזרה לך ולבני משפחתך, אפרופו ילדים, קבלו את שחר טריסקר.......

הלנה

New member
מצטערת דני כבר פתחתי (דיון)

ואף אחד לא ביקש שתתנצל על היעדרותך.. זכותך לא להיות נוכח, כמו שהרבה אחרים וטובים. חג שמח, אוהבת אותכם, גם אם אתם לא פה, הלנה

הלנה

אוהבים אותך תמיד את יודעת את זה חג שמח לך ולילדים ולדיצה כמובן הטריסקרים

למעלה