חג שמח לכם יקיריי:cool:

אפרת.א

New member
חג שמח לכם יקיריי:cool:

נר יאיר מן החלון לידו יסוב סביבון קרן אור תאיר סביב באורה, רך, אור חביב. שיר הלל והודיה שיר אור והארה שיר שמחה וגאולה ברכת חג לכם שלוחה חג אורים שמח לכולנו - מי יתן ונשמע על ניסים הרבה , המון מלנת`לפים ניסים של חנוכה... ושם למעלה במרומים - את תפילתינו ישמע. ``אתה אשר במרומים, שמור ונצור אותנו, שמע קולינו תחינותינו, הנחה דרכינו. נושאת אליך תפילה זכה, נאמרת בשתיקה, מתוך כוונה ברורה, מתוך יראה. אנא - שמע קולי, שמע תפילתי, ענני.`` חג שמח ומואר לכולנו

שרי42

New member
חג שמח גם לך יקירה

והכי חשוב חיזרי לאיתנך אבל למה קיבלתי את התחושה שאת אוטוטו חוזרת בתשובה? חחחחחחחח

אפרת.א

New member
למה רק...

אוטוטו?? כבר חזרתי מזמן! אלא ש - בעקבות החזרה, יש לי כמה שאלות: אז ככה: למה - להיא מהמכלת של ההוא יש פלולה ליד המצח? למה - להוא ליד ההיא ששם , יש ...אחת יותר גדולה? למה - להם שם למעלה - על יד ההם בקומה חמישית יש....את יודעת (ספרי לי - למה??) רגע - אל תלכי - זה עוד לא הסוף יש לי עוד כמה - למה אוףףףףף - איזה חסרת סבלנות מה בסך הכל ביקשתי? כמה תשובות?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חוזרת איתי בתשובה ממוש??? (עושה איתך עסק - את חוזרת איתי - אני מבטיחה שאורן לא יקרא לך יותר...שרה:))) חג שמחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומלא אור שמחה ואהבה

שרי42

New member
לאאאאאאאאאאאא

השתגעת? את יודעת כמה זמן לקח לי להתרגל לכך שאורן בעוונותיו קורא לי שרה? זה הדבר היחיד שבו אני מסכימה לחזור בתשובה..... ואני - מה אכפת לי מכל הפלולות של השכנות? , אין לי את הצרות שלי???????? שבת נפלאה לך יקירתי איריס שתחיה חחחחחחחחחחח מואה

אפרת.א

New member
אכזבת אותי B-(

ואני לרגע חשבתי ש.... זה מה שנקרא - עם חברות כאלה..חחחחחחחחחח תגידי - יש צרות יותר גדולות מהפלולות???? אורן כבר התחיל להתכונן - לא יפה (עד שהסכים הנער ללמוד מחדש את פסוקו) יאללה שיהיה לנו רק טוב חחחח שתזכי לשנים טובות לחיים ארוכים ולשלום:))) ו......עשי טובה פעם אחת בחיים : אל תעני לי חחחחחחחח מואהההההההה

שרי42

New member
שאני לא אענה לך?

חחחחחחחחח מה זה הגזמת אחרי שקראת לי שרה ומכשפה שאני לא אוציא את מה שיש לי על הלב? רגעעעעעע ינעל העולם קודם תכיני קפה.......למה מה חשבת? שאוותר לך בגלל שאני כועסת? פךךךךךךךךךךךךךךך, הצחקת אותי......... טוב טוב, שלא נדע לא אכתוב לך את זה כאן, הכל אומר לך בטלפון........ איזה פה היא פתחה.... צועקת ומחייכת את החיוך הממיס שלה.......מה חשבת שתעבדי על כולם עם המואה שאת שולחת כל הזמן? חכי שאני אקרא לריקי ונחמה...... גיבורה על תחתונים.....

הקשתית*

New member
גיבורות שלי...חזרתי B-()

אז ראשית,חג אורים שמח לכל באי ובאות החדר.... מאוד התגעגעתי...ואני שמה לב ,שעדיין שמח פה בחדר... אז למה הנס קפה וניל והעוגה לא מגיעים כבר??? אפרתוש,מקווה שחזרת לאיתנך.. {כפי,שרואות עיני,את עדיין בכושר ;-) } ושרי,יקירתי...מלחמת פיגמות??? לקרוא לריקי ויונית לעזרה?חחחחח אז,שיהיו לנו רק דברים שכאלו להתמודד אתם,והרבה ניסים ונפלאות בחג הזה ובכלל... געגעתי...

אפרת.א

New member
שרה, קחי אוויר - קשתית אהלן מתוקה

ראיתם כמה אויר הוציאה? שרייייייי - קחי אויר נשמה, שלא יבואו אלי אחר כך בטענות. ...חחחחחחחח לספר להם מה עשית בסופו של דבר בטלפון? כמה מואה ועוד ממממווווואאאההההה שלחת לי?? חחחחחח חכמה על קומפקטים:)) רגע נחמה, חכי - כבר יגיע הקפה הוניל נגמר - רוצה לוז ? אה , טוב עושה לך שחור במקום.. אוף - שרי , תעזבי ת`יד - ותפסיקי ללחוש לי מה לכתוב ! כל הזמן לוחשת - למה מה קרה, חשבת שיאמינו לך בטח.. נחמה, קשתית יקירה שלי - לעומת שרי את הצלחת להפחיד אותי לקרוא ליונית ומרנינה זה מוגזם...אני מתה מפחד (איתך ועם שרי אני עוד מסוגלת להתמודד - אבל עם שתי הפולניות האלה...הלך עלינו:)) זהו - עכשיו תורי לקחת אויר -הההההקקקק -יו, איזו הקלה לקחתי. ברוכה הבאה יקירה שלי מקווה שנהנית באשקלון. היית חסרה לנו כאן ובכלל (אבא שלי תמיד אומר: ``שלא תחסרו לנו``) מממממוווווואאאאאאהההההההה (אוננההההההה שרי.......חחחחחחח) מתה עליכן יקירותי! איך , אבל תגידו לי איך - איך ידעו ``לשדך`` בינינו...מי החכם? אוהבת מלנת`לפים - איריס

הקשתית*

New member
חחח...הצחקת אותי... B-)

את? לשתוק? פאטה מורגנה,או שנדמה לי? נשמותתתתת יקרות,גם אני התגעגעתי המון המון. אין כמו לשוב הביתה, לכוס קפה חם מהלב, למילה טובה ומלטפת של אפרתוש ואירוח כיד המלך. ואיריס...אל דאגה, כולנו יחד,נגבור על כולם. ואכן, כמה חכם היה ל``חבר`` בין הדמויות. שרי....הסססססס שקט יקירתי יונית...מה עם תגובה מצידך?? נשיקות לכולכם\כן הקשתית האדמוניתתתתת

אפרת.א

New member
חחחח - חשבתי שרק אצלי תעתועים

כמה רווח לי נחמה כמה נחמה נתת לי הייתי בטוחה שרק אני (בגלל שחזרתי בתשובה...) רואה תעתועים... נו, מה את אומרת עליה? שותקת כאן ``ומרביצה`` אותה שם:)) אם היו סותמים לה את הפה היינו בבעיה.....חחחחחחח אז.....יופי נחמה ממממוווווואאאאאאאההההההההההההה מכל הלב והנשמה:)) שרייייייייייייייייייי - - - ויאללהה , כשאת שותקת אני משקשקת תני איזו מילה - שנדע שאת...מממממ... לבוא ליונית עם הפיג`מה או שמספיק...בלבוש חווה? אה, נזכרתי - ושוב מואההההההה :)))

יונית.א

New member
שרי יקרה

מצאתי דרך לעקוף את הכניסה הרגילה לפורומים. מקווה שבאמת אני בדרך הנכונה להצליח גם בכתיבת ההודעה. קראתי את הסיפור שביקשת. פולניה שלי. יפה. חבל שהוא אמיתי.

יונית.א

New member
קשתית רצית תגובה-הנה

צודקת לראות את שרי שותקת ,זה באמת פטה-מורגנה. בטח לא היה לה קול בגלל הסיגריות , בגלל זה אמרה את זה. נשיקות , יונית

שרי42

New member
נשמההההההההההההההה

ברוכה הבאה יקרה שלי הביאה לך ה``חוזרת בתשובה`` את הקפה וניל שלך או לא? בטח לא.....היא עסוקה.....היא כרגע בתפילה חחחחחחחחחח יש לה דד ליין שכחת? יונית לא יודעת מה מחכה לה כשנגיע אליה לביקור חחחחחחחח מלחמת פיגמות......ממממממממממממ...........רעיון לא רע ואיך אני אסיים בלי המואהההההההההה חחחחחחח

haAlma

New member
להבה כתקווה

עדיין לא הספקתי לברכך עצם החזרה - אז כולל זה המסר, ברכת שובה, וברכת חגיגה. תקוותי שלהבת הנר תאיר במלוא עוצמתה, תשבור מתיוסים, כנגד כל הביכויים. תנטע בכולנו תקווה לאור חדש בימים הבאים. כל טוב - העלמה.

אפרתוש היקרה שלנו

מאחלת לך ולכל חברי הפורום חג שמח. לרגל החג מוכנה לתת לכם ביס קטן פיצפונציק. שולחת חיבוק ונשיקה. מממממממווווווואאאאאאהההההההה.

haAlma

New member
נס פך הסופגי...!

חג אורים שמח, חברה - ברכתי הממוענת במיוחד למענך. העלמה.

עלמתי

אם לא בצאט, אז גם הפורום, ערוץ מתאים, לומר לך, חג שמח, לשלוח חיוך, ולומר תודה, על ברכה לבבית כשלך.

haAlma

New member
סופגי מקסימה!

ראשית, הרשי לי להביע התפעלותי - רעיונך הצליח להעלות חיוך על שפתיי. ניגשת לי לכיוון מגרשי, כבכל יום ביומו, מצויידת כנגד השפעת - בכל ציודי המלחמה. מביטה בכל אחד מאיחולי ההחלמה הלבבים - ולפתע, שמך מפציע מבין המילים. רק רגע, חושבת, והאין זהו אינו מעגל הקפה המהביל שלנו, אלא הפורשיה, אך בכל זאת מופיעה כאן בכבודה ובמלוא הדרה - סופגניה (-; חג אורים שמח יקירה, אושר עד אין קץ. תודה, מכל הלב. העלמה. (סלחי לי, וכיצד שכחתי - נס, שחור, או הפוך?!)

למעלה