חג שמח מאוד
בבקשה התייעצות

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
חג שמח מאוד../images/Emo39.gifבבקשה התייעצות

מזה כשבוע אני סובלת מכאבי גב תחתון לא קלים. האם מומלץ להמשיך להשתתף בחוג יוגה או רצוי להמתין עד "יעבור זעם"? מקווה שיש לכם עצה עבורי. שבת שלום.

יוגי בר

New member
דרך אגב

היי SPA אז ככה: חג שמח גם לך 1. לעניין שלך: מנוחה טובה תמיד טובה. תני לגב שלך לנוח מעט איך את אומרת: "עד יעבור זעם" לא יקרה כלום באם לאחר מכן תתחילי ללמוד יוגה. 2. נסי- במידת האפשר ללמוד יוגה במקום מסודר עם מורה שיודע מה הוא עושה. ההמלצה: מרכז יוגה. 3. עדכני את המורה ליוגה לגבי הפעילות שלך באזור הגב התחתון. 4. במדה ויימשכו כאבי הגב ותרצי עצה יותר מפורטת לגביהם, השאירי לי מסר מפורט בתיבת המסרים. ואתייחס יותר פרטני לגופו של עניין. החלמה מהירה. ובהצלחה ביוגה. בברכה ואהבה יוגי בר

ענתגניס

New member
מניסיוני עם מורה טוב ליוגה אין כאבי

גב תחתון. ואם יש הוא או היא יודעים מה לעשות עם התלמיד\ה . רק שתדעי שתוך כדי תרגול יש דרך מסויימת לבצע את האסנות מבלי לפגוע בגב תחתון.שמרי על עצמך . ענת

psa

New member
ענת שלום,

הכאבים התהוו תוך כדי עבודות בית (אלא מה...). ביום שהכאבים החלו,היה לי שיעור. לא ויתרתי. בצעתי את התרגילים שיכולתי(גם כך אני מבצעת רק מה שגופי מרשה לי...). אך למחרת חשתי שהייתי צריכה לוותר. אין לי נסיון רב עם יוגה וחשבתי שאולי מניסיונכם תוכלו לייעץ לי, האם יוגה יכול לעזור לריפוי או להרע במצב כמו שלי. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כראוי.
רבה על הברכות.

לדעתי

אם כבר היו כאבים היית צריכה לנוח היוגה בראש ובריאשונה כפי שאני מבינה אותה היא להקשיב לעצמנו - לא רק לרצונות וללב אלא גם לגוף. כל אילו הם חלקים של השלם. תקשיבי לגופך ותצליחי להתגבר גם על זה. מנוחה טובה מיכל

anatina

New member
זה נורא תלוי

כאבי גב יכולים להיות כאבי שרירים או כאבים בשלד, וצריך לבדוק כל מקרה לגופו. במצב של כאב חריף מומלץ בכל מקרה לא לתרגל, אבל ככלל, ברוב המקרים כאבי גב נגרמים כתוצאה משימוש לא נכון בגב ותנועה לא נכונה, ויוגה יכולה ללמד אותך להשתמש נכון בגב שלך וכך למנוע כאבים.

psa

New member
רוצה להודות מקרב../images/Emo23.gif על כל העזרה

השכלתי מאוד. מועדים לשמחה

למעלה