חג שמח מהבנים!!

etmiys

New member
חג שמח מהבנים!!../images/Emo140.gif

עוד הודעה שנשלחה לאשלון... אני אתרגם את זה אחר כך אם יהייה לי זמן. אם מישהו רוצה לעשות את זה במקומי, הוא מוזמן לחלוטין..
So, here we are again at the end of an exciting and unforgettable year and ready to start another adventure. 2008 brought us so many wonderful things we never expected and we are so thankful for that. We traveled the world playing shows and more and started working on our new record, which we couldn't be more thrilled about. We are already very proud of the songs and the experience we have had. We've never had a more fulfilling or fun time in the studio and we can't wait to share it with you all….very soon ; ) We hope you all have the best holiday ever and here's to 2009! Hip hip hooray!!! Here are some of our favorite things from 2008. If you haven’t checked some of these out, definitely check them out in ’09! Favorite Books: Finn: A Novel by Jon Clinch, Atlas Shrugged by Ayn Rand, The Golden Spruce by John Vaillant, The Road by Cormac McCarthy & What is the What by Dave Eggers Favorite Albums: Með Suð í Eyrum Við Spilum Endalaust by Sigur Ros & In Rainbows by Radiohead Favorite Live Shows: Sigur Ros @ The Greek in San Francisco, The Cure @ The Troubadour in Los Angeles & Portishead @ The Coachella Festival Favorite Movies: Darren Aronofsky's The Wrestler, House of Sand by Andrucha Waddington & Earthlings (Documentary) Favorite Designer: Lina Osterman (Pudel) Favorite Artist: Banksy Favorite Foods: Acai & Uncle Eddys Vegan Cookies Favorite Moment: Obama winning the Presidential Election, which we saw live at the Los Angeles International Airport before boarding our flight to Liverpool for the EMAs. Favorite Experience(s): Every 30 Seconds to Mars Show & All award shows. Favorite Human Initiative: Repairing a home for Habitat for Humanity, alongside a handful of our echelon brothers and sisters who bid so generously that H4H was able to fund a second US build...only to later find out that everyone had organized the funding of additional builds (9+ "Houses the Echelon Built" so far!). Favorite Unusual Experience(s): Visiting the Malaysian Batu Caves and watching the Monkeys drink a can of Coke. Favorite New Friend: Flood Favorite Purchases: Our recording equipment with which we're currently recording our upcoming record. Favorite Charities: Habitat for Humanity, NRDC, Sierra Club and WWF. And, finally, our Favorite Holiday Card (courtesy of Angela & Sabrina): פה באה התמונה... ממש חמודה, אגב... Wishing you, your friends and your families a happy, healthy and safe Holiday Season. See you next year! PROVEHITO IN ALTUM -MARS

etmiys

New member
תרגום! קצת כושל, לא היה לי יותר מדי זמן..../images/Emo9.gif

אז, הנה אנחנו שוב בסופה של שנה מרגשת ובלתי נשכחת, ומוכנים להתחיל בעוד הרפתקה. 2008 נתנה לנו כל כך הרבה דברים נפלאים שלא ציפינו להם, ואנחנו אסירי תודה על כך. סבבנו את העולם בהופעות ועוד והתחלנו לעבוד על אלבום חדש, שלא יכולנו להיות יותר נרגשים לקראתו. אנחנו כבר מאוד גאים בשירים ובחוויה שהייתה לנו. מעולם לא היה לנו זמן אולפן יותר כיף ומספק ואנחנו לא יכולים לחכות לחלוק את זה עם כולכם... בקרוב מאוד ; ) אנחנו מאחלים לכולכם את החגים הכי שמחים בעולם וזה בשביל 2009! הידד!!! הנה כמה מהדברים האהובים עלינו ב2008. אם לא ניסיתם אותם עד עכשיו, ללא ספק תנסו אותם ב2009! ספרים אהובים: “Finn”- רומן מאת ג'ון קלינץ', "מרד הנפילים" מאת איין ראנד, “The Golden Spruse” מאת ג'ון ווילאנט, “The Road” מאת קורמאק מק'קארת'י ו”What Is The What” מאת דייב אגרס. אלבומים אהובים: “Með Suð í Eyrum Við Spilum Endalaust” של Sigur Ros, ו”Rainbows” של רדיוהד. הופעות חיות אהובות: סיגר רוס והיוונים בסן פרנסיסקו (Sigur Ros @ The Greek), הקיור והטרובדור בלוס אנג'לס (The Cure @ The Troubadour) , פורטיסהד בפסטיבל קוצ'לה (Portishead @ The Coachella Festival). סרטים אהובים: "המתאבק" (The Wrestler) של דארן ארונובסקי (שזה מי שביים את "רקוויאם לחלום", מי שלא זוכר
), “House of Sand” של אנדרוצ'ה וודינגטון ו” Earthlingts” (סרט דוקומנטרי). מעצב אהוב: לינה אוסטרמן (כנראה מעצבת לחברה בשל "פודל" או משהו כזה, או שהליין שלה נקרא ככה, שזה יותר הגיוני. אני לא מכירה, אבל אולי מישהו מכם מכיר..). אמן אהוב: בנקסי (Banksy). מאכלים אהובים: "העוגיות הטבעונית של אקאי ודוד אדי" (Acai & Uncle Eddys Vegan Cookies). רגעים אהובים: אובמה מנצח בבחירות לנשיאות, שראינו בשידור חי בשדה התעופה הבינלאומי בלוס אנג'לס לפני שנחתנו בליברפול לטקס פרסי הEMA. חוויות אהובות: כל ההופעות של 30STM וכל ההופעות בטקסי הפרסים. יוזמות הומניטריות אהובות (נניח שזה התרגום..
): לתקן בית בשביל Habitat For Humanity, יחד עם אחינו ואחיותינו מהאשלון, שתרמו כל כך באדיבות שH4H יכלו לממן בנייה נוספת בארה"ב, מה שמאוחר יותר התברר שגוייס סכום מספיק לבניות נוספות (9+ בתים שהאשלון בנו עד כה!). חוויות אהובות יוצאות דופן: ביקור במערות "באטו" במלזיה לראות את הקופים שותים פחית קולה. חברים חדשים אהובים: Flood (לא לגמרי ברור לי למה הם התכוונו. בעיקרון זה "הצפה", אבל אני לא בטוחה שלזה הם התכוונו, אז אם מישהו יודע, בבקשה שיגיב..) קנייה אהובה: ציוד ההקלטה שאיתו אנחנו מקליטים את האלבום החדש. צדקה אהובה: Habitat For Humanity, NRDC, מועדון סיירה ו-WWF (הקרן העולמית לשימור הטבע). ולבסוף, כרטיס הברכה האהוב עלינו לחגים (כנראה של אנג'לה וסברינה): **תמונה** מאחלים לכן, לחרבים שלכם ולמשפחות שלכם עונת חגים שמחה, בריאה ובטוחה. נתראה בשנה הבאה! PROVEHITO IN ALTUM MARS.-

etmiys

New member
וואו!

את כל הפרטים על הבנייות הנוספות של H4H לא ידעתי זה פשוט מטורף!!

30stm boo

New member
אויי,גאד,איזו תמונה!!../images/Emo6.gif

איזה חמודים הם!! איזו תמונה,נקרעתי
תודה רבה רבה על התרגום!!

DarkSecretLove

New member
ואו בובה כל הכבוד! הקדמת אותי !!

הם כאלו חמודים פשוט כיף לקרא כל איימייל שלהם .. זה תענוג

Aarieli

New member
../images/Emo224.gif|שלדג|יאא תודה רבה רבה DDD:

ס'הה תמווונהההה חמווווווווודהה D: שוב תודה תודה רבה,רבה רבה (כמו ילדה קטנה XD) (אהמ,אהמ,גם להםXD,אהמ,אהמ)

אוי איזה חמודים!

בובה, אם לא אכפת לך שאני אקח את מה שאת תרגמת למייספייס הרישמי שלנו? אני לא חושבת שאני במצב הנפשי לתרגם מחדש את הכל
כפרות עליהם! ותודה ששמת!

../images/Emo207.gif חג חנוכה שמח ממשפחת סינרגיה../images/Emo138.gif

אתם מוזמנים לגלוש לאתר הלהקה, ולהצטרף לפורום שלנו.. לחצו על פליי כדי להפעיל את הברכה מהלהקה

למעלה