חג שמח! מחפשת צימר באזור השרון

קשיו

New member
חג שמח! מחפשת צימר באזור השרון

אנחנו נתחתן באזור כפר ויתקין ולא ממש בא לנו לנסוע 40 דק' חזרה לת"א. לא מתים על בתי מלון ומעדיפים צימר מפנק. הבעיה היא שבאזור השרון מצאתי רק צימר אחד (עדן בגן, בכפר ויתקין), שאמנם נמצא חצי דקה מהמקום שבו נתחתן, אבל עולה המון! זה יוצא 850 ש"ח ללילה! היא גובה 250 ש"ח אם רוצים להתארגן ולהתלבש בצימר, לא ברור לי למה, הרי לכל צימר נכנסים בשעות הצהריים - אחה"צ, אז מה הקטע? סתם עוד אחת שרוצה לעשות עוד כסף ללא הצדקה ועל חשבון המתחתנים..
ורק החוצפה הזו מורידה לי את החשק מהמקום שלה..

ה דרומי

New member
שהיה ב../images/Emo49.gif../images/Emo57.gif אולי תחשבו

על מלון נחמד בנתניה? בכול מקרההמון
ו

aviro

New member
חפשי באתרי התיירות מושב עופר

חיפשתי בישבילך באתרי הצימרים ,צדו את עניי בקתות במושב עופר ,לדעתי לא רחוק מהיכן שאת מחפשת,ונראו לי בקתות נחמדות.לדעתי גם אתם יכולים לחפש באתרים,וויקנד,צופית,ZIMMER.CO.IL 'וכמובן תפוז ,אזור השרון,ולמצוא צימרים יפייפיים.

קשיו

New member
תודה על התגובות../images/Emo20.gif קיסריה זה הכי

צפוני שנראה לי הגיוני בנסיבות של אחרי חתונה, בטח נהייה גמורים מעייפות. העניין הוא שחרשתי את התארים המוכרים (וויקאנד, צימר, צופית) ולא מצאתי כלום.. או שיש חדרי אירוח מנוכרים או שרחוק מדי. אולי אתם מכירים מקום חמוד עם אוירה חמימה וכייפית בחוף ינאי/ קיסריה? ושוב תודה וחג שמח

ה דרומי

New member
לא מפואר וצנוע אבל נוה ים?

עדין חושב שמלון קטן ונחמד בנתניה יכול להתאים לכם.

בלבי

New member
ראשית כל מזל טוב ! ../images/Emo65.gif

שנית, קשה לי להירגע מעניין גביית ה 250 ש"ח על התארגנות בצימר
אין גבול לחוצפה ולניסיונות סחיטה. אני ממש מנסה להבין, מה ההתארגנות דורשת מבעל הצימר שהוא גובה על זה מחיר מיוחד ?? מה זה השטויות האלו ?? ברמת העיקרון, מבחינת בעל הצימר, במה זה שונה מהתארגנות ליציאה למסעדה ? מתאפרים, מתלבשים, מסתדרים... בעל הצימר לא חייב לדעת שאתם מתחתנים בכלל, נכון ? אתם לקוחות ככל הלקוחות, כניסה לצימר בדר"כ החל מ 12:00 בצהרים, וזהו. את מקבלת מפתח עם הכניסה ומחזירה מפתח עם העזיבה. מה זה עיניינו של בעל הצימר מעבר לזה ?! חוצפה ! אני לא מבינה למה לא לפרגן ללקוח. להיפך ! מקובל לפנק ולצ'פר כשיש ארוע, על אחת כמה וכמה כשמדובר בחתונה! ולא לנסות לתפוס טרמפ על הלקוח באופן כל כך מכוער
סליחה שלא ממש עזרתי עם המלצה. אבל הייתי חייבת לתמוך בהחלטתך לחפש מקום אחר. אני בטוחה שתצליח למצוא אלטרנטיבה טובה יותר. מאחלת לך המון מזל טוב ובהצלחה !

קשיו

New member
מישהו מכיר את הצימר בקיסריה?

הגעתי אליו דרך נפלאות הגוגל.. יש אתר שמרכז וילות בקיסריה (לאירוח של כמה זוגות ביחד), וביניהן מצאתי אותו

סמדרא

New member
בהחלט חוצפה

מה שתעשו בתוך הצימר הוא עניינכם הפרטי. צודקת שאת פוסלת את המקום.

למעלה