חג שמח עם רק להיום

נעממי5

New member
חג שמח עם רק להיום../images/Emo63.gif

20 באפריל התנתקות "התמכרות היא מחלה משפחתית, אבל אנו יכולים לשנות רק את עצמנו." עלון 13, "צעירים והחלמה" רבים מאתנו באים ממשפחות הרוסות. לפעמים, חוסר השפיות המשתולל בין בני המשפחה שלנו נראה לנו כמו כוח שאי אפשר לעמוד מולו. לפעמים בא לנו לאסוף את החפצים שלנו ולהסתלק רחוק, רחוק מאוד. אנו מתפללים שבני משפחותינו יצטרפו אלינו בהחלמה, אבל לצערנו הרב, זה לא תמיד קורה. לפעמים, למרות המאמצים הכי כנים שלנו לשאת את הבשורה, אנו מגלים שאנו לא יכולים לעזור דווקא לאלה שהם הכי יקרים לנו. הניסיון הקבוצתי שלנו לימד אותנו, שאנו קרובים מדי לבני המשפחה שלנו ועל כן אנו לא יכולים לעזור להם. אנחנו לומדים שמוטב להשאיר אותם בהשגחתו של הכוח העליון שלנו. גילינו כי כשאנו מפסיקים לנסות ליישב את הבעיות של בני המשפחה, אנו מאפשרים להם לפתור בעיות בחיים שלהם. כשאנו מזכירים להם שאנו לא מסוגלים לפתור להם את הבעיות שלהם, אנו מעניקים לעצמנו את החופש לחיות את החיים שלנו. אנו מאמינים שאלוהים יעזור לבני המשפחה שלנו. לעתים קרובות, הדבר הכי טוב שאנו יכולים לתת ליקרים שלנו, הוא דוגמת ההחלמה הנמשכת שלנו. למען השפיות של המשפחה שלנו, עלינו לתת לבני המשפחה שלנו למצוא את הדרכים שלהם אל ההחלמה. רק להיום: אני אעבוד את התכנית שלי ואשאיר את המשפחה שלי בהשגחת הכוח העליון.

נעממי5

New member
נו, איך היה אתמול? שתפו אותנו...

הסיוט חלף ועבר לו, קריאת ההגדה זה משהו "טרואומטי" אצלי... הבוקר, יום חדש, המון אנרגיות חדשות, תודה לאל ! הפרק רק להיום הזכיר לי שאני שוב גולשת עם המחשבות שלי על אמא שלי, שהבטחתי כבר מזמן להתנתק ממנה. קשה לי, בפרט בחגים... אני אסירת תודה לחונכת שלי שהקריאה לי את הפרק הזה באחת הפגישות האישיות לנו. זה היה תפור עליי הבוקר, ממש ככה. שישה לכם חג שמח, ולא לצבור קלוריות.... אחר כך זו בעיה!

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

"יותר מדי אנו מסתתרים מאחורי תדמיות שפוטרות אותנו מלבחון מי אנחנו באמת.
רבי נחמן מברסלב אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של חג שמח ושבוע טוב../images/Emo42.gif

אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על אותן מחשבות שמסתתנות לראשי ועל היכולת להתמודד איתן, על בוקר רגוע, על מזג אויר נפלא, על בריאות פיזית ונפשית, על המשפחה שנמצאת איתי ועל תחושת הביחד. על האומץ המפעפע בתוכי ומוצא דרכו בטפטוף החוצה. על התחברות מופלאה לפרק "רק להיום". על עוד יום נקי. רק להיום - חמישה חודשים וארבעה ימי ניקיון
אוהבים

למעלה