חג שמח, קחו סיפור מחמם לב לחג

חג שמח, קחו סיפור מחמם לב לחג

אחת ההצלות שלי, הסיפור של פיונה, יום אחד אני יוצא מהבית וקולט בזווית העין סוג של המולה. מתקרב למקום ורואה גורה קטנטנה עיוורת רודפת אחרי רגליים של אנשים. תוך שניה ידעתי שהיא עיוורת כי פשוט לא היו עיניים, לא היה שם כלום. הקטנה הזו פשוט רצה אחרי אנשים וילדים, אני גר בסביבה עם לא מעט אנשים דתיים והמודעות לא גבוהה בכל מה שקשור לחתולי רחוב, בואו נאמר שחלקם לא בדיוק התלהבו מהגורה הקטנה שרצה אחריהם. המוח שלי נכנס לאוטומט בקטעים כאלה, ישר חושב מה אני עושה ושחייב לצלם ולפרסם אותה ולהוציא אותה כמה שיותר מהר מהרחוב. אבל דבר ראשון אוכל, תארתי לעצמי שהיא רעבה אז קפצתי הביתה וחזרתי עם מים ושימורים והיא אכלה בהתלהבות. היא רצה אחריי כמו שרצה אחריי אחרים אז קל היה להוביל אותה למקום שקט ולתת לה לאכול, הייתה מאוד חברותית ומתלטפת מהרגע הראשון. בהמשך פירסמתי אותה ומצאתי אומנה (תודה למירב ולבת שלה), היא בילתה שם תקופה, הייתה אהובה מאוד והסתדרה עם כולם כולל הכלבים. היה לי המון מזל ובהמשך מצאתי את מריה שנתנה לה בית אוהב, חם ומפנק שם היא עד היום יחד עם שלושה חתולים והם כולם מסתדרים מעולה. בסירטון זו היא שמשחקת, לא הייתם מנחשים שעיוורת אם לא הייתי מספר נכון?

Yukita

Active member
מנהל

למעלה