חג שמח - שאלה לי
בערב החג הכנתי מנת אוסובוקו בשביל הבשר הרחקתי עד אטליז "חלווה" שהומלץ כאן, והאוסובוקו עגל נראה נהדר . בישלתי :חרצתי למניעת עיוות,מל"פ, סגירה טובה,טיגון ירקות שורש, בקבוק יין אדום וצימצום לחצי, הוספת האוסובוקו, ציר בשר עד הגובה ובישול איטי על הגז במשך כ-3 שעות. הטעם יצא נהדר- המרקם לא(למרות שלאף אחד לא היה אכפת חוץ ממני) הבשר היה רך אבל סיבי ולא נימוח למה?
בערב החג הכנתי מנת אוסובוקו בשביל הבשר הרחקתי עד אטליז "חלווה" שהומלץ כאן, והאוסובוקו עגל נראה נהדר . בישלתי :חרצתי למניעת עיוות,מל"פ, סגירה טובה,טיגון ירקות שורש, בקבוק יין אדום וצימצום לחצי, הוספת האוסובוקו, ציר בשר עד הגובה ובישול איטי על הגז במשך כ-3 שעות. הטעם יצא נהדר- המרקם לא(למרות שלאף אחד לא היה אכפת חוץ ממני) הבשר היה רך אבל סיבי ולא נימוח למה?