חג שמח :] שאלה על החלקות שיער

חג שמח :] שאלה על החלקות שיער

היי, השיער שלי הוא יבש מאוד, מפוצל, מתולתל מהשורש, בקיצור פגום ויש לי גם סבוראיה בקרקפת (נראה לי שמניתי את כל השיער שלי). הייתי רוצה לעשות החלקה, (כי אני אוהבת להיות עם שיער החלק, במתולתל לא מסתדר לי אף פעם) מה הכי מומלץ ומה הכי מחזיק מעמד? האם זה מומלץ בכלל, במקום כל הפנים והמחליק?
תודה :]

החלקה לשיער מתולתל

שלום
&nbsp
באופן אישי אני נגד לעשות החלקות לשיער מתולתל. אם השיער פגום, צריך לבחור בקפידה את סוג ההחלקה וכמובן לא בטוח שניתן לעשות עליו החלקה (אולי קרטין, שלא בטוח שתתאים לשיערך, וייתכן כי תהיה חלשה מדי, וכמו כן היא מתפוגגת כעבור כמה חודשים). פנים ומחליקים שמבוצעים לבד בבית לרוב פוגמים בשיער (אם לא משתמשים במחליק איכותי, במגן חום ולא יודעים כיצד לעבוד איתם בלי לפגוע בשיער).
&nbsp
עלייך להבין שברגע שתעשי החלקה (ואם שיערך פגום כפי שאת מתארת, אני ממליץ לך שלא לעשות את התהליך), תצטרכי מדי חודשיים שלושה לחדש את התהליך בשורש. המראה יהיה מוזר מכיוון שהשיער יהיה חלק והשורש יהיה מתולתל. מראה השיער יהיה לא אחיד. בנוסף לזמן שבו תבלי במספרה לטובת ההחלקה והחידושים, כמובן קיימת ההוצאה הכספית על ההחלקות.
בנוסף יש לקנות חומרים המתאימים לשיער שעבר החלקה על מנת לשמור על התוצאה.
&nbsp
עליי לציין כי בנוגע לסבוריאה עלייך להתייעץ עם רופא עור ולבדוק איתו האם ניתן לעשות החלקה על שיערך. אמנם בתהליך החלקה על הספר להקפיד לשים את החומר במרחק מה מהקרקפת, אבל עדיין מדובר בעניין רפואי ועלייך להתייעץ עם רופא העור שלך.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני

תודה רבה על תשובה כל כך

מלאת הקשבה ומפורטת!

אשמח אם תוכל לענות לי על עוד שאלה- לא ציינתי אבל שיערי דליל מאוד, בנוסף למה שתיארתי, מה תוכל להמליץ לי לשקם את השיער? פחות מעדיפה קרמים לשיער, אולי גם משהו אוכל לעשות בזמן מקלחת ..
שוב תודה :]

למעלה