חג שמח, שנה טובה, מועדים לשמחה וצום קל.

דוVשה

New member
חג שמח, שנה טובה, מועדים לשמחה וצום קל.

הדבר שהכי היית.... הדבר שהכי היית רוצה לצעוק עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה ללבוש עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה לאכול עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה לראות עכשיו בטלוויזיה? הדבר שהכי היית לשמוע עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה לשכוח עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה לחלום עליו עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה לשתות עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה להריח עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה לקרוא עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה להרגיש עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה לא להרגיש עכשיו? הדבר [מקום] שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? הדבר [או מישהו] שהכי היית רוצה ללטף עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה לשחק עכשיו? הדבר [או מישהו] שהכי היית רוצה לפגוש עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה לכתוב עכשיו? הדבר שהכי היית רוצה לדעת עכשיו?

Leather

New member
יו, אני צפויה

הדבר שהכי היית רוצה לצעוק עכשיו? זה נע בין "אני מצטערת" מכל הגגות עד שישמע לבין "יו, זאת השיחה הכי מלאת בולשיט ששמעתי בחיים" מהצד שלי בשולחן לצד השני. הדבר שהכי היית רוצה ללבוש עכשיו? שמלת-סוודר, אני חושבת שזה מה שהכי בא לי. הדבר שהכי היית רוצה לאכול עכשיו? מים קרים (אני מפוצצת מאוכל אחרי הארוחה הזו, לא טריגרית) הדבר שהכי היית רוצה לראות עכשיו בטלוויזיה? ג'יימי אוליבר הדבר שהכי היית לשמוע עכשיו? "מתוקה בואי ניפגש הערב" הדבר שהכי היית רוצה לשכוח עכשיו? שיש סיבה מאוחרי המצב העכשווי. הדבר שהכי היית רוצה לחלום עליו עכשיו? לחלום? מיטה? מה זה? מזמן לא ביקרתי שם. הדבר שהכי היית רוצה לשתות עכשיו? יין, מהסוג האיכותי בשיחה ארוכה שכזו. הדבר שהכי היית רוצה להריח עכשיו? אני מאד משתדלת לא לכתוב "אותו" הדבר שהכי היית רוצה לקרוא עכשיו? ארבעה בתים וגעגוע, בפעם הרביעית לשבוע ומי-יודעת-כמה בכלל. הדבר שהכי היית רוצה להרגיש עכשיו? משתדלת שלא. הדבר שהכי היית רוצה לא להרגיש עכשיו? את הקרירות הזו בסרעפת. הדבר [מקום] שהכי היית רוצה להיות בו עכשיו? חזרה ליום רביעי ההוא, בהופעה. הדבר [או מישהו] שהכי היית רוצה ללטף עכשיו? אמ..נו, זה ברור. הדבר שהכי היית רוצה לשחק עכשיו? טאקי או שבץ-נא. תמיד. הדבר [או מישהו] שהכי היית רוצה לפגוש עכשיו? כן. הדבר שהכי היית רוצה לכתוב עכשיו? את המסה שיושבת לי בראש מתחילת השאלון. הדבר שהכי היית רוצה לדעת עכשיו? שזה רק עניין של זמן. או לחילופין: שזה עניין שפשוט לא עומד להשתנות וזהו.

למעלה