חג שמח

bali

New member
מנהל
חג שמח
אני עדיין ברוגז איתם


הולכת על עוגת נמסיס למחר. גם כשל"פ וגם פרווה זה כבר קשה לי, אז הפתרון הוא מלא שוקולד
 

revavonet

New member
באלי, בואי נארגן לנו סדנת מקרונים

עם חברי הפורום שממש יודעים להכין.....
לא דיברנו על זה כבר פעם?
 

bali

New member
מנהל
דיברנו, אבל עשיתי כבר 3 סדנאות מקצועיות

+ סדנה פרטית אחת על אחת, ופשוט לא מצליח לי, ונמאס לי לבזבז חומרים ושבבית לא יצליח... אני ברוגז עם מקרונים, אלא אם מישהו מכין לי ומביא לי מתנה, או קונה לי אותם בצרפת
 

bali

New member
מנהל
עוגת נמסיס

עוגת שוקולד מרוכזת אך אוורירית בפנים.

היא ממש דומה בחומרים לעוגת מוס השוקולד שאני בד"כ מכינה, אבל היא אפוייה כולה בחום נמוך להרבה זמן.

הנה המתכון של ידיד שלי.
 

bali

New member
מנהל
ואגב, הוא אופה ב 180 מעלות אבל אני אאפה ב 160

מעלות. אצלי 180 מעלות זה חום בינוני, בתנור שלו זה קצת אחרת לדעתי.
 

CallMeCavanaugh

New member
אם כבר מקרונס

מה אמור להיות המרקם שלהם?
ניסיתי להכין היום בפעם הראשונה, לפי המתכון של נטלי מעוגיו.נט. המראה יצא סביר, אבל אין לי מושג אם המרקם יצא נכון או לא. המקרונים אמורים להיות יבשים לגמרי, או שבפנים הם אמורים להיות מעט רכים? בעיקרון חיכיתי עד שהם נראו יבשים וגם הייתה להם רגל, אבל אני מניח שיכולתי לחכות לפחות עוד 2-3 דקות.
 
למעלה