חג שמח

סלוניק

New member
חשבתי שהיפוטוניה מתבטאת בקשיי

קואורדינציה, האם לא הבנתי נכון? לגבי גיל, כוונתי היא האם תינוק הסובל מהיפוטוניה, יגדל, או עשוי לגדול, לנער הסובל מסימפטומים של היפוטוניה. כמו כן, הבנתי כי מכיוון שמדובר בשורה של סימפטומים, עשוי אדם הסובל מהיפוטוניה לחוות במפתיע, אחד מן התסמינים בגיל כלשהו.
 

סלוניק

New member
הובכן,

אני עצמי אובחנתי בעבר כסובל מהיפוטוניה (חשוב לציין שלא כתינוק, כי אם בתור ילד בן 5-6 בעל קשיי קואורדינציה), וכל מיני סימפטומים שאולי קשורים או לא קשורים (רפיון ידיים, גו עגול, וכו'). ע"פ הבנתי את הדבר, אוכל גם בגיל מבוגר לחוות במפתיע את אחד מן הסימפטומים של ההיפוטוניה, על אף שלא הופיע קודם לכן.
 

סלוניק

New member
חג שמח ../images/Emo13.gif

אני מעוניין במידע על היפוטוניה ובסממנים שלה. ע"פ הבנתי את הסימפטום, מדובר בקשיי קואורדינציה אצל ילדים. האם הסימפטום יכול להמשיך ולגרום לקשיים גם בגיל מבוגר יותר?
 
היפוטוניה

חיכיתי שיענו לך מתחום הילדים...אבל בינתיים... טונוס הינו מתח השרירים שלנו. כאשר המתח נמוך זהו מצב של היפוטוניה. ישנם דרגות שונות ובהתאם לכך הביטוי שלהם בתיפקוד ובחיי היום יום. הטונוס משפיע על התיפקוד המוטורי ולכך יכול לגרום לקשיים תפקודיים אך שוב..זה תלוי במידת ההיפוטוניה. מומלץ לפנות לטיפול במכונים להתפתחות הילד. מקווה שעזרתי. יעל
 
למעלה