חג שמח

יפעת*

New member
חג שמח ../images/Emo140.gif

יש לכם סוכה? ארוחת ערב מיוחדת? מה התוכניות לחג?

nony4

New member
חג שמח

לצערי אין סוכה,, שנה הבאה בעזרת השם נתארגן לפני ונקנה אחת גדולה (כמו המשפחה שלי) ארוחת הערב אצל אחותי הקטנה, אנחנו ואחותי הגדולה (זו פעם ראשונה שאנחנו עושות יחד את החג) תוכניות להמשך אין.. עובדת ביום א' ואז יוצאת לשמירת הריון.

IAM20072007

New member
אנחנו מתארחים אצל דודה של בעלי

יש כמובן סוכה גדולה ומקושטת.

יפעת*

New member
עכשיו סיימתי לקשט עם אחייניתי בת ה-7

את הפרגולה אצל אבא שלי בחצר עוד מעט אני יוצאת להביא את אמא שלי ואת אחי אוכלים כולם יחד ב"סוכה" וזהו...

new sol

New member
../images/Emo75.gif מועדים לשימחה ../images/Emo140.gif

סוכה בנה השנה השכן אנחנו אצל חמותי סומך עליה ועל המאכלים התוניסאיים שלא נצא רעבים... אךךךךך ריבת חבושים, מישהו טעם פעם מהמאכל גן עדן הזה? טיולים החוה"מ וחג שני באילת חג שמח לכולם

IAM20072007

New member
אני מאוד אוהבת ריבת חבושים...

דודה של בעלי מכינה בראש השנה לברכות בחג. ט ע י ם ס ו ף ה ד ר ך !!

Purple Mushroom

New member
:0) חג סוכות שמח ../images/Emo74.gif

(אין אייקונים מיוחדים לסוכות ? כמו |לולב| או |אתרוג| ? ) אני הלכתי לאמא שלי להיות אצלה בחג (מקווה שעד יום חמישי בלילה , מקווה) . אין סוכה כאן , כבר הרבה שנים , כשהיינו ילדים , אז היו שנים שאבא שלי בנה סוכה , בעזרת השכנים כאן , אבל עברו כבר הרבה שנים . עשינו ארוחת חג , כמו קידוש לליל שישי . אני לא יודע מהם הסממנים של החג , חוץ מסוכה , גם ארבעת המינים אין לנו כאן (אתמול ביררתי מחירים ביריד סוכות בככר , אך לא היה לי כסף לקנות ממש לולב ואתרוג ) . וזהו , בערך . אין ממש תוכניות , חוץ מזה , שקבעתי גם עם אבא שלי , לבוא אליו ביום שישי אחר הצהריים , עם הרכבות האחרונים. ויש כל מיני ימי הולדת לועזיים בחג הזה (כולל אני חושב בת דוד שלי שנולדה גם היום בלועזי , ואבא שלי נולד ב1.10 . והאחים מתכננים לו השנה מסיבת יום הולדת) . וזהו . בערך... :)

למעלה