חג שמח

חג שמח ../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif../images/Emo144.gif

חג הטבע, שמירת הסביבה. ולמי שמעונין בטיול בטבע, צירפתי קישור לפורום טיולים בארץ עם הצעות לטיולי טו בשבט

חתן פרס ישראל בג"ג

אלישע אפרת. כך הכריזה שרת החינות יולי תמיר. מתוך כתבה שהתפרסמה אתמול ב - " ערוץ 7" ( זה מה שעלה לי בגוגל
) " שרת החינוך יולי תמיר, הודיעה היום כי הזוכה בפרס ישראל בחקר הגיאוגרפיה לשנת תשס"ז הוא פרופסור אלישע אפרת. פרופ' אפרת הוא פורץ דרך בתחום הגיאוגרפיה היישומית-התכנונית בישראל ובחקר התפתחות מערך הישובים, רשתות התחבורה והשטחים הפתוחים בישראל וביהודה ושומרון. פרופ' אפרת פרסם ספרים רבים, אטלסים גיאוגרפיים-תכנוניים ומחקרים רבים בארץ ובעולם והיה ממקימי החוג לגיאוגרפיה באוניברסיטת תל אביב".

הימליה

New member
נהדר,הוא איש מקסים.

אדם בעל ידע רב וגם איש מקסים כאדם. מגיע לו הפרס הזה. כל הכובד.

נוסטלגיה

כשילדי היו צעירים מאוד,הם תמיד היו זורקים לי בטיולים המשפחתיים "את והגיאוגרפיה שלך". כעת שהם לוחמים ונמצאים בין היתר בכל מיני "חורים" , מידי פעם הם מזכירים את אותם טיולים הגיאוגרפים שלי כמה שהם תורמים להם כיום.

אולי יש לך בשליפה לשלוח

מאמר גיאוגרפי משעמם לא קשה (לתיכון). חייב להיות משעמם. יש לכך מטרה.

מממ..

מאמר גיאוגרפי משעמם? לא ממש... אבל אולי אם תתני כיוון נוכל למצוא משהו. ( בעקרון אין לי כאלו דברים
)

תודה כבר מצאתי משהו

מצאתי מאמר יבש על זיהום אויר בדרום אמריקה. אמנם מעניין אותי, אך יהיה משעמם אני מניחה לתלמידים. זה לא בשבילי.התבקשתי להביא למטרת סדנא בלקויי למידה מאמר יבש שעלול לשעמם תלמידים.

IאילהI

New member
יש הרבה

בספר עם המאמרים. למשל המאמרים שיצאו במיקוד החורף...

למעלה