חג שמח

• פותח הנושא deah
  • פורסם בתאריך

deah

New member
../images/Emo24.gifטעים מאד את נהדרת עשית עבו

עבודה נהדרת

haya53

New member
לענת

קודם חג שמח והרבה פרגון על תרומתך המלאה לפורום יישר כח ותמשיכי כך כי זה כייף לראות את כל היצירות שלך. ועכשיו בבקשה הסתכלתי בגלריה שלך וראיתי כמה דברים שברצוני לעשותם אבל אין תרשימים או הוראות ברורות אלא רק תמונות של המוצר הגמור הדגמים שאני מדברת עליהם הם: שניכה לתינוק בקרושה רקע לבן עם חמניות וחיפושיות, נעלי מוקסין למבוגרים (דף מס'4)עם חרוזי פינה, וצעיף בדוגמת אננסים (דף מס' 7). הודה לך מאד אם תעזרי לי במיוחד עם השמיכה כי אני עכשיו בטרנס של שמיכות לתינוקות (מה לעשות יש הרבה תינוקות בדרך לעולמנו היקר).

iris3111

New member
הייייי

טוב לראות אותך כאן.... לחדש לך את המועדיפים?

לא יכולה לפתוח את ההודעה האחרונה

ששלחת לי ואני גם לא יכולה לשלוח לך במסר אישי .........התפוז הזה רקוב........

haya53

New member
חג שמח../images/Emo155.gif

חג שמח לכל בית ישראל ולחברות הפורום במיוחד

חג שמח ושקט לכם ממני פרפרית,

ושיהיה כבר שקט כי אני פה באשקלון שומעת כל הזמן את כוחותינו יורים על עזה.

haya53

New member
שקט באשקלון../images/Emo189.gif

אנחנו כאן בקריה מזדהים איתכם בדרום ומכווים שהשקט יחזור לבקר אתכם בקרוב מאד, ונאמין בצה"ל ובכוחות הבטחון ששומרים עלינו בכל מקום.

פרפרית 4

New member
חיה מימונה שמח ושקט, אני חזרתי לקרי

לקריות ואל השקט. אבל באשקלון שומעים כל הזמן את סוללות התותחים שלנו שיורים. בצפון אשקלון לא שומעים אפילו את הקסאמים שנופלים רק את כוחותינו. אך בהחלט מאחלת לכוחותינו שבתות וחגים יותר שקטים וכן לתושבי הדרום.

דניאל 116

New member
../images/Emo91.gif לטיול ...

בוקר טוב טעים מאד, ערכתי טיול בוקר בגלריה, הרעיון והביצוע, חבל"ז, מבטיחה לחזור לבקור נוסף ולמצוא רעיונות נוספים מרוכזים בצורה נוחה כל כך. טעים מאד, תהיינה גם הוראות?בברכת חג שמח

דניאל 116

New member
האתרים ששלחה איריס

בכל פעם שאני רואה את הדברים הקטנים והמקסימים האלה, אני מבקשת עוד יום בשבוע (לפחות) ואולי עוד זוג ידיים.

למעלה