חג שמח
| | |
| | | |

jasmine38

New member
חג שמח ../images/Emo16.gif | | |../images/Emo16.gif | | | |

חג חנוכה שמח לכל.

ציפלה

New member
לריקי ויסמין ולשאר מדליה אור

יסמין החנוכיה שלך עשתה לי חיוך ענק על הפנים היה לי היום יום קשה, בבקר הייתי בועדה לקידום הילד בכנסת הבאתי אמא של CF והילד החולה שלה, היא דיברה על התרופה טובי לה אנחנו מחכים ודברה לעינין ובדרמתיות. חוץ ממנה הבאתי 3 הורים לילדים החולים בדיסאוטונומיה משפחתית ושני ילדים חולים אחת מהם בת שנה שהחזקנו אותה כמו מוצג לראווה חשפנו את בטנה והראנו לעיני כל את פתח ההזנה (גסטרוסטום) שיש לה בבטן. ההצגה היתה מאד מוצלחת אבל בבקר יצאתי מהבית עם חששות של מה את סוחבת תינוקת לכנסת ואם לא יתנו לאמא לדבר ואם התינוקת תקיא בדרך וכל שאר יסורי המצפון, בזמן ההצגה דאגתי שהחולצה תהיה חשופה וכולם יראו את האינסטלציה וחזרתי הביתה עם הרגשת גועל מעצמי שעשיתי שימוש בתינוקת שלא נשאלה ולא יכלה להגיד לא, ומהעובדה שזה עובד וכולם אוהבים לראות מסכנים ואני משחקת לידיהם.אחה"צ הייתי בישיבה נוספת על מצב הבריאות. אז החנוכיה שלך היתה החיוך הראשון שלי היום. ולריקי חביבתי, על איזה פנטזיות את מדברת, אני כבר לא זוכרת אם היו לי פעם פנטזיות. היום אני מיחלת שכוחי ובריאותי יעמנו לי עוד שנים כוון שילדי עדיין זקוקים לי. שלא אבהל מכל "בום" חזק אפילו שלא הייתי פיזית באירוע ושלא יראו לי אנשים רעבים בדיוק כשאני מכניסה ביגלה לפה כי אינני בטוחה שאני יודעת איך מתמודדים עם כל זה בריאות וחג אורים שמח לכולם דליה

לדליה באופן כמעט אישי

ליבי ליבי אתך. אני יכולה לתאר לעצמי כמה היה קשה לך לארגן את המצגת (פשוט ניסיתי לחפש מילה יותר מוצלחת מ"הצגה", שבמקרה הנדון יש לה טעם לפגם). היכולת שלך לשלב בין חמלה כנה לבין לוחמנות אמיתית היא נדירה - אבל דווקא בזכותך, ובזכות אנשים כמוך, אני עדיין מסוגלת לפנטז על עתיד קצת יותר טוב. הרי לא ייתכן שכולם רעים. אני מקווה שבכל זאת ה"אנשים הטובים" יתחזקו, ושבעתיד השפעתם תהיה יותר חזקה. אמן! ועובדה שעדיין כולנו מעזים לאחל חג שמח! אז באמת חג שמח לך, לבני ביתך ולכולנו!!!

ציפלה

New member
לריקי מדליה אור

שמתי לב שפעמים רבות איננו מבינים מדויק משמעותם של מילים "בזמן ההצגה" יכול להיות בזמן הצגת הנושא "בזמן ההצגה" יכול להיות גם בזמן התאטרון למען האמת היתה זו הצגה תאטרלית של הנושא ותודה על העידוד, הדברים שלך הם תמיד בבחינת ניסוך פצעים בשמן. דליה

חנוכה שמח!

ליסמין היקר- תודה על החנוכיה בשם כל בני ביתי. בני הצעיר כל כך התלהב ממנה שהוא הדפיס אותה מיד בהגדלה, הוסיף את הכותר "חנוכה שמח" ועכשיו היא מפארת את הכניסה לביתינו.

jasmine38

New member
לדליה

כשרוצים לעורר ענין, במקום רדום כמו הפורום, מנסים לעשות קצת "פרומו". ולכן יש הודעות פיתוי. מועד הסיפור, בקרוב, לא מגדיר יום ברור, בכדי לעודד אנשים לעיין יותר בפורום , ולבדוק. (זו לא מתיחה, זה סיפור אמיתי). בכדי לעודד את בני לפעילויות שונות, אני מתחייב על הפתעה. כשמנסה לברר את מהותה, לשקול כדאיות ביצוע המסימה למול ההפתעה הצפוייה, אני אומר לו משהו שכבר לדקלם: הפתעות לא מגלים
יסמין

למעלה