לריקי ויסמין ולשאר מדליה אור
יסמין החנוכיה שלך עשתה לי חיוך ענק על הפנים היה לי היום יום קשה, בבקר הייתי בועדה לקידום הילד בכנסת הבאתי אמא של CF והילד החולה שלה, היא דיברה על התרופה טובי לה אנחנו מחכים ודברה לעינין ובדרמתיות. חוץ ממנה הבאתי 3 הורים לילדים החולים בדיסאוטונומיה משפחתית ושני ילדים חולים אחת מהם בת שנה שהחזקנו אותה כמו מוצג לראווה חשפנו את בטנה והראנו לעיני כל את פתח ההזנה (גסטרוסטום) שיש לה בבטן. ההצגה היתה מאד מוצלחת אבל בבקר יצאתי מהבית עם חששות של מה את סוחבת תינוקת לכנסת ואם לא יתנו לאמא לדבר ואם התינוקת תקיא בדרך וכל שאר יסורי המצפון, בזמן ההצגה דאגתי שהחולצה תהיה חשופה וכולם יראו את האינסטלציה וחזרתי הביתה עם הרגשת גועל מעצמי שעשיתי שימוש בתינוקת שלא נשאלה ולא יכלה להגיד לא, ומהעובדה שזה עובד וכולם אוהבים לראות מסכנים ואני משחקת לידיהם.אחה"צ הייתי בישיבה נוספת על מצב הבריאות. אז החנוכיה שלך היתה החיוך הראשון שלי היום. ולריקי חביבתי, על איזה פנטזיות את מדברת, אני כבר לא זוכרת אם היו לי פעם פנטזיות. היום אני מיחלת שכוחי ובריאותי יעמנו לי עוד שנים כוון שילדי עדיין זקוקים לי. שלא אבהל מכל "בום" חזק אפילו שלא הייתי פיזית באירוע ושלא יראו לי אנשים רעבים בדיוק כשאני מכניסה ביגלה לפה כי אינני בטוחה שאני יודעת איך מתמודדים עם כל זה בריאות וחג אורים שמח לכולם דליה