חג שמח

חג ש(קט)מח לכולם

למי שעושה סדר, למי שאוכל חמץ, למי שטס ולמי שנשאר ולכל מי שנמצא בטווח של הנ"ל. (אוף.... כל מה שעובר לי בראש עכשיו להמשיך לכתוב, זה רק דברים מאד פאסימיים, אז אני אחסוך לי ולכולם את זה.) חג חירות אמיתי.

חג נהדר לכולכם../images/Emo155.gif../images/Emo13.gif

חג שמח וכשר מפה נראה שהחג רק הולך להדרדר
תבטיחו לי דבר אחד- אל תדחפו לילדים שלכם אוכל!!! זה משגע! אם אנחו רעבים- נאכל ואם נתמלט מהקניידל בהתחלה ולא ישאר לנו מקום לעוף- אז נתמלא בחיי, אם אמא שלי הולכת לעשות לי את זה הערב.... וזה עוד הסדר הראשון שלי מחוץ לבית
שנהנה כולנו בערבים המיוחדים האלה
-פורג´

ממתינה

New member
שמח ועצוב

עצוב כי היה פיגוע בנתניה לאנשים כמונו שרצו לחגוג את הסדר עצוב כי הילדים שלי לא היו איתי ולא היו כל כך איפה שרציתי להיות. אך למרות הכל באמת שהיה לי חג נחמד ערב מקסים עם המשפחה ועוד אורחים מחו"ל בקיצור לא רע חוץ מזה שהייתי עם דתיים והחלטתי להיות כמו רומאית ברומא ואכלתי 30 גרם מצות תתארו לכם מה קורה מכמות כזאת שלא לדבר על זה שלא יכולתי להגיע לשאר המנות מרוב שהייתי מפוצצת.
מקווה שגם לכם היה ערב נחמד וטוב ושיהיה רק חג שמח ומאושר ובלי פיגועים ואנשים רעים.

אנאבלית

New member
לנו היה ערב שקט אינטימי ונחמד../images/Emo162.gif

בחיק הורי.כתבתי לכם למטה יותר בפירוט. ולגבי המצות-לי זה עושה גאזים שחבלעלהזמן.....והריח???לא כדאי להיות לידי בימים האלו-טוב שאני גרה לבד....

ממתינה

New member
פיגועים../images/Emo104.gif

מפחיד, חזרתי עכשו מאזור הפיגוע באלנבי האוטובוס היה ריק הרחוב גם כמעט אנשים יוצאים רק אם חייבים, מחריד,ולמזלי הטוב כמעט והייתי שם באזור והיום שוב חיפה שוב פיצוץ וענק השארתי את הילדים אצל הגרוש שלי בדרום מה אגיד לכם מפחדת עליהם.

אנאבלית

New member
איך שאני אוהבת קניידלך!../images/Emo155.gif../images/Emo3.gif

ומזמן הפסקתי לדחוף לילדים שלי אוכל...למרות שאני שלשת רבעי פולניה....

ערב חג

מתרגש עלינו. צרור ברכות לשמחה ואושר כי מה עוד צריך הבנאדם?
ומשהו קטן , ככה לכבוד החג - להורים באשר הם ולמי שיהיו פעם הורים : חברה שלי , חבר שלי ======================= מהורי קיבלתי הוראות מה כן לעשות מה לא לעשות. איך לצאת מתי לחזור איך לשבת מתי לעצור. בגרו ילדי ואומרים לי תודה אמא שלי את ממש חברה. ציטוט קטן מפי עוללים שבגרו ואפילו כבר לא חיילים: אמא , keep the smile on your face keep the toys out of the box and keep the cat spirit, outside..... that´s the best way to be happy these days. אוהבים אותך...כפרה , נשמה אז אם זכינו לשמוע מילים שאת הלב מחממות סימן שכל מה שלא עצרנו (ולא עצרנו) שכל מה שלא הערנו( ולא התערנו) וגם אם מעט התערבנו (ובדרך כלל לא התערבנו ) זה כי היינו.....הורים ! אין מתכון להורות נכונה אז קצת להסתיר כאב, קצת לשמור בלב והרבה הרבה אהבה. .... אין לנו את הזכות לעשות אחרת . ============================== לחיים טובים

למעלה