חג שמח

חג שמח../images/Emo172.gif

היינו בקשר חברי אפלטוני למעלה מחצי שנה למרות שבאוויר היתה משיכה אבל לא העזנו. פתאום זה קרה והאינטימיות נכנסה לחיינו. זה היה מאוד עוצמתי ואני מבולבלת. אשמח לדעת אם יש פוטנציאל לזוגיות ולאיזה כיוון זה הולך ראיד'ו וונג'ו ווירד תודה וחג שמח

אני חושבת שיש טעות

כשהטלתי את הרון השלישי, מתחתיו היה כתוב "וירד" אבל כשלחצתי על הקלף כדי שייפתח, בתיאור הקלף היה כתוב othala אז נראה לי שיצא לי ראיד'ו וונג'ו ואותלה (כדאי שתבדקו אם אין בקלף הזה טעות)

פטנציאל ממש טוב../images/Emo23.gif

ראיד'ו - צאי לדרך וונג'ו - רון העליצות ואותלה / (וירד) - קשר שנכתב מראש למעשה השלב ליפני היה הפוטנציאל עכשיו זו ההבשלה לדעתי אם את חוששת מהעוצמות, מנסיוני בקשרים, זה עוזר כשמדברים על זה כי האמירה לבן הזוג מאפשרת לו לכוון עצמו ולהתכוון.. אנחנו אנשים שונים.. וקשר טוב מתחיל בתקשורת טובה! אגב וירד אומר בכל פתוח ואפשרי....ובידייך

תודה לאונרדו ולפני שאני נכנסת לאופוריה../images/Emo13.gif

אשמח לדעת גם על ההדדיות ולכן שאלתי אם גם הוא מרגיש כמוני וזה מה שעלה סווילו אורוז וונג'ו עומר, אשמח לשמוע גם את דעתך (מבלי לפגוע בכבודה של לאונרדו כמובן) שוב תודה

לאונרדו את גדולה../images/Emo140.gif

אכן יש מכשול בצד שלו... גירושים...וואוו אני בהלם את יכולה לפרט קצת יותר לגביו? השאלה שלי היא אם אני לא איזה שהוא ריבאונד בגלל התקופה הקשה שהוא עובר (למרות שאני לא מרגישה כך בכלל אבל המגננות... את יודעת...) דרך אגב, מה זה אומר קשר שנכתב מראש? יום נפלא שיהיה

לאמונתי, חותמים מראש על מסלול חיינו

הכל כתוב והרשות נתונה.... (לא המצאה שלי..) ויש זוגות שנשמתם שבה ונפגשת ולפני בואם לחיים הללו הם חתמו על קשר זוגי המכונה זיווג שמימי אתם כאלו אבל זה לא ממש אני אני רק מפענחת את הרונים
כמובן שאני יכולה לתקשר ולאמר לך עליו דברים אבל אני יודעת רק כינוי אינטרנטי שלך ולא את שמו ושם אימו תקשור..תפני לתא שלי.......תם

תודה לאונרדו../images/Emo140.gif

איזו הפתעה...אני צריכה זמן לעכל את הדברים. זו בהחלט הפתעה עבורי לגבי התקשור - תודה על הכוונה הטובה אבל אין לי צל של מושג איך קוראים לאמא שלו

עזבי תקשור

זרימה!!!! תקראי את הציטוט בדף הבית שלי בתפוז... טאו טה צ'ונג זה כל הסוד! תני לקשר לצמוח בטיבעיות..ואז כל דבר ימצא את מקומו הכי טוב....

קארין יקרה

הרונים מסמלים טוב, מסמלים שהקשר הזה הוא נכון בהרבה רבדים... יש למה לצפות. עם זאת, אני מכירה את הדחף הזה לברר, לשאול, לנסות לדעת מה הולך להיות, כדי לא "ליפול"... נסי להיות אמיצה, לאפשר לדברים לקרות מבלי לחשוב שאת מוכנה לכל מצב - להיות פגיעה, באמת, זאת אהבה... תני אמון בעולם הנהדר הזה, קורה מה שצריך לקרות. כמו שאומרת מה-שמה בספר דרך האמן - קפצי, והרשת כבר תיפרס לפנייך...

מאמצת בחום../images/Emo140.gif

ובשתי ידיים את ההמלצות שלך ושל לאונרדו. תודה על הנכונות לעזור אתן מקסימות

למעלה