חג שמח!!!!!!!!

black flower

New member
חג שמח!!!!!!!! ../images/Emo173.gif../images/Emo172.gif

חג שמח לכולם!!!! שיהיה לכולכם חג רטוב וטעים!! אוהבת את כולם, black flower.

x project

New member
|גבחג שמייח וטעימוש!!! יאמ יאמ ../images/Emo171.gif

ממש לפני שעתיים חזרתי מגיבוש משצים... אני חולה ועייפה וכואב לי כל הגוף...כמו כל פעם שאני חוזרת מטיול. אבל לפחות חזרתי לארוחה הכי שווה בשנה!! אתם קולטים כמה עוגות ירוצו פה??? כמה פשטידות? כמה בורקסים? כמה סלטים? כמה סתם גבינות של 60 אחוז שומן??? זה יהיה ממש טעים!! אה וחלב כמובן! חג שמייח לכולם, תאכלו הרבה שיהיה טעים אה ורטוב!!

positive energy

New member
חחחחחח, אוכלת לי גבינות ../images/Emo13.gif

אבא שלי עשה על האש, מניין ההרוגים: סטייק וחצי, 2 וחצי שיפודים (החצאים האחרים הלכו לכלבה שלי) וקלקול קיבה. אני כמעט אף פעם לא אוכל בשר כי אמא שלי צימחונית אז אני אוכל רק במסעדות (זאת הייתה הפעם הראשונה שאבא שלי עשה על האש).

x project

New member
נו אתה רואה

אם היית אוכל גבינות לא היית מקבל קלקול קיבה... סתם גם אני בעד בשר והרבה!!! ודווקא היום אכלתי על האש. ואימא שלך צמחונית בגלל "לאכול נכון ובריא" או "די להתעללות בבעלי חיים"?

positive energy

New member
לאכול נכון ובריא

ואני מקבל קלקול קיבה מכל דבר. עכשיו תסלחו לי, אני הולך להוציא את הרובי דגו הבא (אני יודע שאתם לא מבינים, זה קשור לחתימה שלי)

x project

New member
כן בקשר לחתימה

מה זה? אתה מאמן מישהו? כדורגל? או לפחות מדמיין שאתה מאמן מישו? או שזו סתם בדיחה? בכל אופן, תסלחו לי אני חייבת לרוץ, אני הולכת להוציא את הריטה הבאה (אני יודעת שאתם לא מבינים, זה קשור לכלום וכלום לא דומה לזה)

scooby4

New member
אמרת בדיחה - לי יש בדיחה ../images/Emo70.gif

ילד קניבל: אמא, לסבתא יש פצע גדול ברגל. אמא: שתוק ותאכל רק מסביב. ילד: אמא, אני רוצה דני. אמא: אין דני, תאכל יוסי. ילד: אמא, אני רוצה עוגיה. אמא: אז למה אתה פשוט לא לוקח ? ילד: כי אין לי ידיים. אמא: אין ידיים אין עוגיה... אבא שואל את הילד: נו, אז איך היה עם אמא בזמן שלא הייתי פה ? ילד: היה בסדר, היא לימדה אותי לשחות על ידי כך שאני צריך לשחות את כל האגם עד אליה. אבא: זה לא קצת קשה...? ילד: זה הופך להיות קל ברגע שיוצאים מן השק. ואחת לסיום... ילד: אמא, מה יש היום לארוחת צהריים ? אמא: שתוק וכנס לסיר.

WallFlower

New member
חחחחחח.......

אהבתי את הבדיחה עם ה"אין ידיים אין עוגייה"... אוסף בדיחות שהכי מצחיקות אותי בעולם...- שניצל אחד עומד בגינה שלו משקה את הורדים פתאום כל באחד עובר ברחוב ורואה את השניצל. כלב: פאקינג שיט! שניצל משקה פרחים! שניצל: קול כלב מדבר... לא יודעת אבל היא תמיד מצחיקה אותי... כוכבית אחת (*) הולכת למסיבה של נקודות (.) אז כל הנקודות מתלחשות "תראו ת'מתלהב הזה שם ג'ל!" שמונה (8) הולך למסיבה של אפסים (0) אז כל האפסים יורדים אליו "חשבת את עצמך אופנתי ושמת חגורה..."

x project

New member
טוב נו באחת בלילה

למי יש כח להסביר?! ואם עסקינינו בבדיחות... אז הנה אוסף בדיחות לך סקובי מקרב הגרב. שאלה: "מה זה זונה בהריון?" תשובה: "תאונת עבודה..." אנס עומד על ספסל הנאשמים בפני שופט. השופט שואל אותו: "אתה (פלוני בן פלוני) אנסת ביום (כך וכך) את הגברת זאת. האם אתה מודה או לא?" האנס משיב: "אני מודה לה מאוד..." שאלה: "למה לכושים יש שפתיים גדולת?" תשובה: "כי כשהם היו קטנים הם ינקו מהאבא..." שאלה: "מה זה תחת של הומו?" תשובה: "בשר טחון..." שאלו בלונדינית: "את רוצה להיות יפה או מטומטמת?" הבלונדינית ענתה: "מטומטמת, כי היופי חולף..." וזהו אספתי מכל הסוגים...טוב לא מכולם אבל תודו שמגוון והבדיחות לא במטרה לפגוע באפחד! רק למטרת הומור.

למעלה