חג שמח!

ToryMaster

New member
חג שמח!../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

חג שמח ומלא גבינות ויין לכולן!

FreakyGirl

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo173.gif חג שמח! ../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

אגב יעל, דיברתי עם טומי אתמול בטלפון

FreakyGirl

New member
לא היה משהו מיוחד

התקשרתי לרודי והוא בדיוק היה צריך לעשות משהו אז הוא נתן לי את טומי וסתם דיברנו כזה. אחר כך אמא שלי באה אז הם התחילו לזרוק אחד לשני מילים בספרדית חחחחחחחחחחחחח ואני באמצע כזה

FreakyGirl

New member
כאילו...

שרי הייתה אצלי ואמא שלי בדיוק נכנסה אז שרי כזה "שלווווום מה נשמע?" די בקול ככה שטומי פשוט הפסיק לדבר והקשיב למה שקרה אז הסברתי לו שאמא שלי בדיוק הגיעה. הוא אמר למסור לה ד"ש אז אמרתי לה שיש לה ד"ש מטומי מצ'ילה והיא אמרה לי להגיד לו אולה כומו אסטס ואז הוא ענה לי והיא ענתה לו והוא ענה לה ובסוף הם סתם זרקו משפטים ואני כזה
רגעעעעע אני צריכה גם להגיד את זה!

ToryMaster

New member
חח

אולי את תעברי אלי? ואז אני אל אצטרך לראות את שרי כל שני וחמישי, וגם לא לשמו עאת השם שלה

ToryMaster

New member
עלק!

ביום שאת תעברי ללונדון אני אהיה השילוב הכי מצליח בעולם של בריטני/כריסטינה/מראיה/סלין/וויטני/פינק/מנדי (תעצרו את העיר אני רוצה לרדת)

Dani Ryan

New member
בדיוק!!!../images/Emo3.gif

שירי! תפנימי!חוצף!!! הרוב קובע
הרוב-בצפון.. מסקנה-את עוברת לצפון.

ToryMaster

New member
בלע איתך

אנחנו עוברות ביחד ושוכרות דירה עם טאז? אני אתקע לכם באמצע

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "ואני באמצע כזה
" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

FreakyGirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יאאאאא דני.... מאיפה החתימה שלך? (הקטע של אני לא מוזרה, אני מיוחדת)?

למעלה