חג שמח

bettyבתי

New member
חג שמח ../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

מאחלת לכולם חג פסח נפלא ,חוויות מרגשות וכמה שיותר חופש שאפשר לקחת מזה. אוהבת אותכם מאד בתי

ADVAM4

New member
בתי!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חג שמח... כשר(אם בא לך..) ועם המון המון המון אהבה וחיוכים! אוהבת.

חג שמח לבתי ולכולם

מי ייתן שבתי רק תמשיך להוציא אלבומים מצוינים שאנחנו קוראים את ההגדה תציינו פסוק לשנה הבאה האלבום ה 3 :)

חג שמח חברים יקרים

חן- איך היתה ההופעה- תכתבי רשמים! איך היה עברי?? איך היה שלום??? והכי חשוב- איך היתה הנינט???? שיהיה חופש טוב למי שיוצא לחופש יום מצויין יעל

21profile

New member
חג שמח!!!

יעלו'ש- ההופעה של אביב גפן ביום שבת היתה פשוט מדהימה!!! אני חושבת שכל מילה מיותרת, באמת... כל אומן שהתארח בחר איזה שיר של אביב שאותו יבצע- ואלו הבחירות: עברי לידר עשה ביצוע טוב ביותר לשיר "בוקר טוב איראן" של אביב גפן (שיר רוק כסחני מהאלבום חלולים) נינט- אוי...איזה ביצוע מושלם היא עשתה ל"אל תדאג"
סטיבן ווילסון שר יחד עם אביב את הגירסא האנגלית לשיר מגיפה מהדיסק החדש של אביב (שהולך להופיע גם באלבום השני של בלאקפילד) עופר מאירי ניגן שני שירים בפסנתר.. הדובדבן שבקצפת, שלום חנוך אהוב לבי, ביצע את "אור הירח"... ואני התמוגגתי... היתה הופעה של 3 שעות!!!!! משהו מטורף...האנגר 11 היה סולד אאוט, שזה אומר שלא היה מקום לנשום (אבל זה היה חלק מהאקסטזה)..הוא שר כמעט כל שיר אפשרי שלו...הייתה הפקה מושקעת..כוללת 3 מסכי ענק... ואני חושבת שלמרות שאביב גפן הוא לא הזמר המועדף עלי כיום, זו היתה הופעה עם המון נוסטלגיה והמון המון פורקן
חן

למעלה