חג שמח
לכולנו

Drorrrrrr

New member
חג שמח ../images/Emo70.gif לכולנו ../images/Emo70.gif ../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif

אוקיי, אז כאן אני פותח שרשור חג שמח
שיהיה רק טוב, ולברכה האישית: איתמר- יקירי
חג שמח
תאכל הרבה מצות
מעין- חג שמח
מי ייתן ולא תצטרכי להיות בצבא בערב החג ניצן- חג שמח ניצי שלי
את מאמי
חולה עלייך
טל- אני מתערב איתך שגם חלק מבנ"י היו גמדים
חג שמח
לאה- חג שמחחחחחח בלונדההההה
אירנה- "חג שמח" במבטא רוסי
שירי- למרות שאת שונאת אותי שגם לך יהיה חג נהדר
יולי- הממממממ חג שמח
רותם- חג שמחחחח כאפרה
יעל- סורי שלא הייתי נחמד באסק
חג שמחחחחח
צליל חג שמח גל- חג שמח
כל מי ששכחתי: סורי, זה לא בכוונה
חג שמח ומבדח
המממממממ ונסיים בשיר של שלום חנוך: חג שמחחחחחחחח לכולנווווווווווו (ראש המשלה) שבת שלום אוהב

Magical me

New member
לא נורא, נשכח ונסלח.../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אני גם אאחל לכולם, למרות שאני לא כותבת כאן הרבה, אבל אני אשתדל בכל זאת. נצנוץ-את הילדה הכי רולזזזית שאני מכירה, לאב יו גירל, האפי פסח!
שרוני-מושלמת קטנה, חולה עליך, האפי פסח גם לך!
איתמר- אני תוהה אם תקרא את זה, הממ, לא נורא. נכתוב בכל זאת. חג שמח
, אתה יודע כבר עד כמה מושלם וסקסי אתה, ככה שאין שום צורך שאני אציין את זה שוב
. (לפחות לא יותר ממה שאני מציינת בכל מקרה
) דרור-למרות שלא תמיד היית נחמד, אתה אחלה. חג שמח
יולי-יש לך שם יפה
. חג שמח, מקווה שייצא לנו להכיר יותר!
טל-גם אותך לא יצא לי להכיר מספיק, אבל ממה שכן יצא לי- את ילדה מקסימה. חג שמח!
לאה-גם את מותק שאני צריכה להכיר יותר. האפי פסח!
צליל-חג שמח, אני מקווה שייצא לנו להכיר
אירנה-את ממש חמודה, וגם אותך אני צריכה להכיר יותר לעומק. פסח שמח!
מעין-סליחה שלא כתבתי לך ברכה לרגל הגיוס, אני מקווה שאת מסתדרת שם בצבא ושייצא לנו להכיר יום אחד. חג שמח!
גל-חג שמח, גם אותך אקווה להכיר
. רותם-חג שמח, בתקווה שנכיר
. ====================================== וואו, אני לא מקורית שזה מפחיד.

Queeny

New member
מה עם איתן????../images/Emo15.gif

אתם מוכנים להפסיק לשכוח אותו?????? ויי לאבּ יו איתן!!!!

crazy4tc

New member
חג שמח!!!!

מצטערת אם אני שוכחת מישהו (תרביצו לי אחר כך) וסליחה אם אני לא ממש מקורית... דרור- חג שמח חומיניייייי (ככה ייעשה לאיש שיקרא לי בלונדה!)
איתמר- אבי האהוב שיהיה לך אחלה חג ותבוא לעשות ליל סדר עם המשפחה!
טל- אחותיייייי חולה עלייך!! שיהיה לך סבבה של חג!
יולי- אחותי השניההה חולה עלייך גם!!! שיהיה לך חג מחורפן!! (במובן החיובי)
ניצן- גם עלייך אני חולה!! (וגם על כל שאר הפורום אבל אין לי כוח לכתוב לכולם...) שיהיה לך חג שמח ומלא במו מו!!
עדי- אפילו שאת לא פה... חג שמח!!!
איגור- גם אותך לא ראיתי כבר הרבה זמן בפורום... חג שמח!!!!
אירנה-
שיהיה לך סבבה של חג מתוקה!! גל- תהני בחג ותפסיקי להתבאס מזה שאת הכי קטנה בפורום!!
שירי- שיהיה לך חג מקסים!! ושהמריבה הטיפשית הזאת תסתדר על הצד הטוב ביותר!
איתן- חג שמחחחחח!! ושתהיה בבית בערב החג!
מעין- גם את תהיי בבית בערב החג!! ושיהיה לך אחלה חג!!!
יעל-
גם אני רוצה להכיר אותך יותר טוב חמודה!! חג שמח!! רותם- חג שמח וכיפי!!
צליל-שיהיה לך סבבה של חג!!!!!
אוראל- חג שמחחחחחחח תנצלי כל דקה!
ודבר אחרון לכולם: אל תשתו יותר מדי תירוש!!!
(מושפעת מהפרסומת המתוקה!!!
)

ט ל i i ש

New member
חג שמח!!!

ולפני כל הברכות~אני לא גמדה!!! איתמר~חג שמחחחחחחח!!! חולה עלייך!! דרור~ אב ילדי לעתיד חג שמח חמוד!!!! איתן~חג שמח איששששש!!!! יולי~חג שמח מטורפת שלי!!! אחותי הקטנה חולה עלייך!! לאוווושית~ אוהפת אותך המוון אחותי הגדדולה חג שמח!!! בלונננננננדההה!!!! ניצי~מתה עלייך שיהיה לך חד מעולה~~ שירי~חג שמח גם לך!! גל~חולה עלייך בונבונת~~~~~חג שמח!!! רותם~יאפה שלי חג שמח!!!! יעל~מתוווקית לא דיברתי איתך הרבה אבל כמה שדיברנו אני מתה עלייך!!! צליל~חג שמח חמודונת!!! מעין~חג שמחחחחחח בתקווה שתיהיה בבית בחג!!! אוראל~חגגגגגגגג שמחחחחחחח!!!! ועדידוששששש~חג שמחחחחח חמודה!!!

ט ל i i ש

New member
../images/Emo12.gif

שכחתיייייי את אירנהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי סורי חג שמחחחחחחחחחחחחחחחחחח את הילדההההה הכי מתוקית בעולם!!!!

גל GS

New member
חג שמייח לכולם!!../images/Emo110.gif

חג שמח אנשים רק שתדעו שאני מתה על כולכם אז שכל אחד יקבל ממני
ו

aYaLoLy

New member
חג שמח../images/Emo151.gif../images/Emo79.gif../images/Emo157.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

חגג שמחחחחחחח לכל מי שאני מכירה ואוהפת!!!~ דרור= המנהל השקסי שגונב לי את אלכס =\ איתמר= האב האובד שנטש אותנו!! טלטלית= אחותי הגדולה והמשוגעת חולה עלייך! לאושית= אחותי מספרת הסיפורים הבלונדה! אופתותך הכי בעולם! ניצנוש= חג שמייח אהובתייי השחקנית! אירנה חג מצוייייייין!!! צליל הצלילית= חגג מדהים מותק! שירי= תחזרי לפורום! חג שמחחחחחחחחחחחחחחחח גלגלית= love youuuuu רותמוששש have fun my love! יעל= חג מאושר ומשוגע1! מעין= תבלי את החג בבית החם ולא בבסיס הבאכזריייי איתןןןןןן כנ"ל! אוראל= חג טעים(לא יודעת למה) עובדה עצובה! יש מלאא שאני לא מדברת איתם פההההההה =\

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo54.gif

אני לא בטוחה שכדאי שאני אכתוב לכל אחד בנפרד למקרה שאני אשכח מישהו או משהו. אז אני רוצה לאחל המון המון המון המון המון המון המון שמחה וחג שמח מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד! אני אוהבת את כולכם ומקווה שבימים אלה הפורום יגיע לגדולות וישגשג! ויפרח! כי אביב הגיע! פסח בא!
אממ... טוב, בכל זאת בא לי להגיד כמה אישיים, למי שדיברתי איתם הכי הרבה מהפורום, לא לכולם, ואני מצטערת על כך, אני אוהבת את כולכם תמיד!! אני אכתוב פשוט חג שמח לכל אחד פלוס משהו למי שדיברתי איתם הרבה. אוקיי, נתחיל באיתוש ודרור, איתמר - חג שמח מתוק! ותשוב לאייסי ולשיחות איתי, כבר המון זמן לא דיברתי איתך! ולמען השם, תבוא למפגשי פורומכושפות! דרורוש - חג שמח מאמי! אוהבת אותך הכי בעולם! חג שמח ומלא השראה! טאל - חג שמח גברררררר! מתה עלייך מתוקה שלי! תודה על העצות.
יולי - חג שמח פשושית! את מטורפת, המשיכי כך! לאושית - חג שמח בובההה! מתה עלייך! תמשיכי לסגוד למו-מו כמו שאר העולם! עדידו'ש - חג שמח מתוקה! איגור - חג שמח איש! אירנו'שקה - חג שמח לך! אוהבת אותך! תשובי לשוחח איתי! גל - חג שמח! שרוני - חג שמח אישתי! אל תדאגי, הוא לא יקרא את זה
לאבּ יו גירל! איתן - חג שמח הכי בעולם! תשוב אלינו!!! מעינו'ש - חג שמח מותקקקקקקק! תשובי אלינו גם את! יעלי - מיי פרשס מיוחדת!!! חג שמח בובע ותהני באיטלי! רותם - חג שמח! יש לי את האייסי שלך אבל לא דיברתי איתך כמעט אף פעם! מתי יתחילו השיחות? צליל - חג סבבי בטירוף! אוראל - שיהיה לך חג נפלא! יפעתי - אני תוהה אם את עדיין בפורום לפעמים, אז אם תהיי פה, חג שמח לךךךך! יורי - אם את באמת קוראת כאן, חג שמח מתוקה! ולכל מי שמרגיש מקופח עדיין, אני מתה עליכם תמיד!!! ולכל מי שתוהה על ביטויי הפרחה (ע"ע בובע, מותק, גבררר וכו'), אז... לא אשמתי! ואני לא פרחה!

Charmed 4ever.

New member
יש לי קצת פיצול אשיות ../images/Emo54.gif

בהודעה למעלה... אל תשימו לב לזה.
זתומרת, שימו לב, אבל לא לשים לזה דגש! (לשים לזה דגש... LOL
)

aYaLoLy

New member
אוי ..................../images/Emo85.gif

ידעתי שזה לא רעיון טוב! שכחתי כמה מהאנשים האהובים עלייי סליחהההההההההההההה חג מאושר ומלהיב ומטורף לכם!!! אוהבת אתכם הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולםםםםםםםםםםם

aYaLoLy

New member
לטלטלית האחות המושלמת שלי../images/Emo85.gif

אופתותך הכיייי הכיייייייי בעולם הקטן והחמוד הדפוק הזה!!!!!!!!!!!

crazy4tc

New member
זה בסדר ניצי

אין לנו בעיה עם פיצולי אישיות!!! תשאלי את יולי...

Queeny

New member
איי לאבּ יו טו! ו... אולי כן??../images/Emo15.gif

למרות שהוא אפילו לא יודע לבטא את השם של הלהקה נכון...

חג שמח לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איתמר- בן דוד שלי? {שאלה ליעל}, ואממ..חג שמח
דרור-חג שמח
מעין...
-חג שמח.. ניצני- מתוקה שלי
מזל טוב
מזל טוב? אממ..לא...חג שמח
התבלבלתי
לאה- חג שמח
^^
אירנה-חג שמח
רותם- חג שמח
יעלי- מותק
חג שמח
יולי-חג שמח שירי- חג שמח איתן-חג שמח גל- חג שמח וכמובן טלוש!!! MY LOVE!!!! חג שמח אהובתי! איי לאב יו סוו מאצ'!!!
אגב, הניק הקודם שלי היה: angelic the cat וכל אלה שלא רשמתי...סורי אני פשוט לא מכירה, גם חצי מאלה שרשמתי אני לא מכירה

elknetld2kil

New member
אם תראו את הפרצופ שלי כרגע...

לא תוכלו להבדיל בינו לבין עגבניה ענקית. חוץ מזה הרבה מאוד אנשים פה לא יודעים את זה אבל... אני ג'ינג'י כן כן, השער שלי הוא כתום כתפוז. תודה למי שלא שכח אותי ומהיום אני אהיה בבית עד סוף שבוע הבא (יותר משבוע חופש!!!). אה ושכחתי להגיד: חג שמיייייייח לכולם (חגשמחים מיוחדים לדרור ששכח אותי, איתמר השוטר, שירי, טלוווווווווווווווווווש וכל שאר חברי הפורום.

ט ל i i ש

New member
../images/Emo12.gif

יוווווווווווו אייייייייך אני אוהבתתתתתתתת ג'ינג'ים!!!!!!!!!!! מה שמזכייר לי את השייירררררררר!!! אבל גם אם אתה ג'ינג'י אנחנו עדיין אוהבים אוווווווותך!!!

Drorrrrrr

New member
יהההההההההההה איזה פאדיחות

שכחתי אותך
מה זה לא מתאים סורי איתןןןןןןןןןןןןןן באמת מצטערררררר חג שיא השמח

TCgirl

New member
חג שמח!! ../images/Emo19.gif

חג שמח לכולם! לכל מי שאני ארשום, ולכל מי שלא, כי יש אנשים שאני פשוט לא ממש מכירה, שבאים והולכים
איתמר
- חג שמח, ותחזור לפורום
דרור
- חג שמח, תמשיך להיות מנהל 10
ניצן
- חג שמח, אני באמת מקווה שנשוחח שוב
טל
- חג שמח, תמשיכי לכתוב (את יודע מה)
לאה
- חג שמח, אל תשכחי להסניף טופי
יולי
- חג שמח, מקווה שנדבר מתישהו
שירי
- חג שמח, חג שמח, ושוב: חג שמח
יעל
- חג שמח, אני מקווה להכיר אותך קצת יותר
גל
- חג שמח, תהני, ואני מקווה שנדבר
מעין
- חג שמח, שתחזרי הביתה לחג
איתן
- חג שמח, שתחזור הביתה לחג
רותם
- חג שמח, מקווה שנדבר מתישהו
צליל
- חג שמח, אני מקווה להכיר אותך

TCgirl

New member
ברכה ../images/Emo13.gif ../images/Emo19.gif

בגלל שאין לי את האימייל של חלק ממכם, החלטתי להעלות את הברכה ששלחתי לאלו שיש לי את האימייל שלהם לפה

למעלה