חג שמח
א אלינה elina New member 4/12/07 #2 שהיה לכולם חג שמח ותשדלו לא להשמין יותר מידי XD חג שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
ל ליבוצ שחולה על JT New member 4/12/07 #3 חג מתווק! חח.. מזלי שאני שונאת סופגניותת !חעחע עוד יומיים מומולדת ! P: אייזה כיףףף 3>
א אלינה elina New member 4/12/07 #4 איזה כיף לך שאת שונאת סופגניות1!!! אני שונאת את כול המאפים ואמא שלי מקנא בי בזה כי תמיד יש אותם בכול מקום XD
איזה כיף לך שאת שונאת סופגניות1!!! אני שונאת את כול המאפים ואמא שלי מקנא בי בזה כי תמיד יש אותם בכול מקום XD
ז זאק אפרון New member 4/12/07 #6 חג שמח חג שמח לכולם=]=].. תשתלדו להשאר במשקל הנומלי..חחח..=] אוהבת אותכם ואת ג'ס: דקל=] דווקי=]=]
ט טלוש1995 New member 5/12/07 #7 חג שמח! אני מתה על סופגניות! זה כ"כ טעים!יאמי! חח היום אכלתי 1! והיה לי יאמייי!חח
ט טלוש1995 New member 5/12/07 #8 אה כן.. ליבי?! איך אפשר לשנוא סופגניות!? זה כ"כ טעים! ואלינה? איך אפשר לשנוא מאפים?! אני מקנאה..OO
א אלינה elina New member 5/12/07 #9 אממ כול דבר בעעעעעעע מזל שיש לסופגניה ריבה גם כול השוקולד והזה מגעיל ובלי ריבה גם מגעיל
ט טלוש1995 New member 5/12/07 #10 ריבה זה לא טעים.. לפחות לא של הסופגניות.. הריבה שאמא שלי עושה מזה טעימה!D::::
ט טלוש1995 New member 5/12/07 #13 חג שמח! חנוכה שמח לכלולם! חח כבר כתבו.. אבל לא נורא P= אז חג שמח בננות(ובננים XD) תיהנו בחג,תאכלו הרבה סופגניות ותשמעו הרבה ג'סטין!D::::
חג שמח! חנוכה שמח לכלולם! חח כבר כתבו.. אבל לא נורא P= אז חג שמח בננות(ובננים XD) תיהנו בחג,תאכלו הרבה סופגניות ותשמעו הרבה ג'סטין!D::::
E eranmc New member 5/12/07 #19 חג שמח מפורום מאריה קארי ../images/Emo140.gif לא ידעתי שיש לג'ס פורום - אני אתחיל להציץ