חג שמח!!!

ortal781

New member
חג שמח!!!

שלום לך דבי המקסימה,מזמן לא ניכנסתי לפורום אז החלטתי לדבר,יש לי חבר שאני אוהבת אותו ואני והוא כבר קרוב לשנתיים יחד לפעמים מריבות פה ושם אבל אנחנו אוהבים מאד,ולפעמים אני מרגישה שאני קצת בזבזנית לא רק בישבילי אני דואגת לשנינו כי אני טיפוסית שאני לא דואגת רק לעצמי בקיצור אני רוצה להפסיק אם הביזבוזים להתחיל להיות מחושבת כי בקרוב אני יהיה מתחת לחופהבשביל זה זה חשוב לי אני חושבת שאני מבזבזת יותר ממנו מה אני עושה בכדי לעצור את עצמי????....וזה הכל בכרטיס אשראי.קשה לי הכל אני, אני יותר מדי טובה צריכה עזרה!!!

היי אורטל, טוב "לראות" אותך ../images/Emo13.gif

תוכלי לפרט יותר ממה מורכבת תחושת הבזבזנות שלך? קורה בזוגיות שהאחד מוציא וקונה יותר מהשני, לעיתים כיוון שהוא שם לב יותר לדברים החסרים. האם הקניות שאותן את עושה הן דברים שלהם אתם באמת זקוקים? האם ההוצאות סבירות ואתם יכולים לעמוד בהן? אשמח לשמוע, דבי.

ortal781

New member
היי דבי

לאחרונה כלומר בשנה שעברה היתה לי נסיעה לטורקיה עשיתי לו מתנה ליומהולדת,אני עושה בכרטיס אשראי קניות לבית ואני לא גרה לבד אני גרה אם אמא שלו,קניתי ממחשב ניידואני מרגישה שאני נותנת יותר ממנו והוא לא עושה למעני כלום ואני חושבת שמגיע לי הרבה יותר,לפעמים קונה דברים אישיים שלי הוא טוען שאני בזבזנית את מבינה שאני קונה דברים לבית ובישבילו והוא בישבילי כלום ואני קניתי מיטה זוגית הכל אני!!!!ועוד הרבה דברים.......

למעלה