חג שמח

טילי66

New member
חג שמח

לכל חברי הפורום חג פסח שמח.הרבה כוח ואורך רוח להמשיך לטפל ביקירינו תמי

hregev11

New member
חג שמח

לחברי הפורום ולכל שותפי הגורל שלי, שיהיה חג שמח ומעתה שתהיינה רק בשורות טובות.
להתראות חני

yekantalisa

New member
חג שמח! החג "המוסדי" הראשון שלנו,

ניסע אחר הצהריים ונאכל עם אמא. די עצוב. בשנה שעברה היא צעדה אלי בכוחות עצמה, הקדימה בארבע שעות...

ענתי44

New member
בהחלט לא קל

כשאמא היתה חודשיים בבית אבות כי הייתי חולה. הבאנו אותה הביתה בחג. זה יצא ליל סדר לפני שנתיים. והלב שלי נקרע שהיה צריך להחזיר אותה בסיום הסדר. אבל אין מה לעשות ולמרות המחנק בגרון והלב הדואב, זה חלק ממהחלטה להעביר אותה לבית חדש, בטוח עבורה שמטפל בצרכיה. וזה החשוב. נוריתה, נכון אשתקד צעדה אליך בכוחות עצמה, אבל לפחות היא עדיין פה, איתך. ועדיין מתחת למעטה האלצהיימר שעוטף אותה היא שמחה בדרכה .

yekantalisa

New member
הלב נקרע למרות שאני שלמה עם ההחלטה המוסדית -

הרבה יותר טוב לה כאן בהשוואה לבית. נקודה. היא מתהלכת ועסוקה בשלל פעילויות, עד כדי כךשלפעמים היא מבקשת לחזור 'פנימה', לאולם המרכזי, כדי לא להפסיד.ועם זאת היא יודעת שזה אינו ביתה.
מסבירים לה שוב ושוב (היא שואלת ואני מסרבת לשקר) שבחרנו למענה במקום המתאים ביותר, וכו'.
במרכז היום היה קשה להפעיל אותה. אין לי מושג למה. הא, שהשלב הזה יימשך עוד.... הלוואי.

חג שמח ומועדים לשמחה

מצטערת על האיחור באיחולים.
היה שבוע של ריצות והכנות לליל הסדר ועזרה לבת ולהורים וברוך השם, עברנו גם את זה.
מאחלת לכולם שיהיה חג שמח, שיקירינו החולים יקבלו הרבה ביקורים של בני משפחה הן בבית והן במוסד ושהמצב יישאר כמה שיותר סטטי, שנצליח להנות ממה שיש עכשו , בלי לחשוב יותר מדי על העתיד.
מקווה שנתראה בקרוב, טובה

טילי66

New member
טובה יקירתי

שוב מזל טוב להולדת הנכדה כמו כן להורים והאחים צרור ברכות מתנת פסח אמיתית.ולך יקירתי מי יתן ואלו יהיו תמיד עיסוקיך והעיפות תיהיה רק משמחות. מתגעגעת

אוהבת ומחבקת תמי

למעלה