שנה טובה, וחג שמח
1. מה האיחולים שלכם לפורום לשנה החדשה ? שיהיו הרבה מפגשים, והרבה אנשים חדשים ומדוייקים לפורום, ולשאר הגרעין הקשה. שימשיכו להיווצר חברויות אמת, שתיהיה בפורום אהבת אמת
. אהבת חינם, ושהפורום ימשיך להיות מיקרוקוסמוס למציאות, שתיהיה טובה בהרבה. שיהיה יותר טוב בפורום גם בשקיפות עם העולם, הארץ, ותל אביב.
2. מישהו מיוחד שהייתם רוצים לאכל לו משהו בפומבי ? אני רוצה לאחל לך, שתיהיה לך שנה טובה. שנה של חוכמת חיים. בריאות, אושר ועושר, אור אהבה ושמחה, לך ולכל אנשי הפורום.
3. כמה תלושים קיבלתם לחג ? לא קיבלתי תלושים. אבל קיבלתי החודש מאמא שלי, כ-450 ש"ח תלושים, לקניות במגה, עד סוף החודש. (מקווה להמשיך לחסוך, כי בפועל היו לי יותר, מקווה לחסוך כ 135 ש"ח בתלושים, או לפחות 100, יש לי כ40 ש"ח מזומן, בתוך שטר של 200 אדום.
. לחסוך כ 235 ש"ח לחופשי חודשי, כנראה ב 29 לספטמבר? חופשי חודשי של אוקטובר 2012, או טו טו הוא כאן.
4. מה התוכניות שלכם בחג ? לאכול טוב, לישון טוב, ולמגר את המיילים שלי, אם אשאר כאן בחג.
5. איפה אתם עושים את הערב חג .? אני עדיין לא יודע, ערב חג, כולל כל החג, אולי אצל סבתא שלי במרכז תל אביב, בלי אינטרנט
. ועם אמא שלי.
שנה טובה, וחג שמח
! .
.