חג שמח !!!

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
חג שמח !!!

אז קודם כל אני ידוע שמוקדם אבל חג שמח לכולם !!!
אז ..

1. מה האיכולים שלכם לפורום לשנה החדשה ?

2. מישהו מיוחד שהייתם רוצים לאכל לו משהו בפומבי ?

3. כמה תלושים קיבלתם לחג ?

4. מה התוכניות שלכם בחג ?

5. איפה אתם עושים את הערב חג .?

אה כן

ושוב פעם

חג שמח !!!!!

Optimistic Girl

New member
עונה

איחולים :
שנה של אושר וגם כושר
שנת הצלחה בלימודים עם ציונים מצויינים
שנה פורייה בעבודה
שנת תכנונים וביצועים

תוכניות לחג:
המון לימודים ולשנן בעל פה את תהליכי דימיון מודרך שאני לומדת
זה בסדר אני מאוד אוהבת ללמוד,כך שזה כייף
)
וגם בתחילת חג הולכת לבית כנסת עם חברה לשמוע שופר

ברוך השם שנה הייתי בכותל לפני ראש השנה והתפללתי

איפה עושה חג
עוד לא יודעת ככל הנראה אצל חברים

al19

New member
שנה טובה !!!

הלוואי ותוציאי רק מאיות השנה :)
הלוואי שהNPL יצליח !!
וחג שמח !

Kagg6

New member
חג שמח

1. אחוליי לפורום.. דיי קלישאתי, חג שמח:)
2. לא ממש :\
3. תלוש? פחחח, קיבלנו סלסלה עלובה בשווי 19.90. יותר שווה מתלוש!
4. לעבוד, 150% לכל משמרת, הרבה

5. בעבודה................. חחח

חג שמח

1. מה האיחולים שלכם לפורום לשנה החדשה ?
אז קודם כל זה איחולים ולא איכולים.. למרות שיהיו הרבה מאכלים

אני בעיקר מאחלת לעצמי שאהיה מאושרת ושלמה עם כל מה שאעשה.

2. מישהו מיוחד שהייתם רוצים לאחל לו משהו בפומבי ?
אאחל כבר בפרטי.

עוד לא קיבלתי כלום

ים, הרבה משפחה, הרבה חברות, ובעיקר לתכנן את החופשה שלי (בתאילנד)

בבית שלי.

חחח עכשיו שמתי

לב שהתבלבלתי וחשבתי שהשאלה הראשונה היא איחולים לעצמנו ולא לפורום.. יצאתי שקועה בעצמי
. לא נורא.
מאחלת לפורום שנה טובה ומוצלחת!!

חג שמח!!!

שנה טובה ומתוקה, שנת אושר עושר הצלחה והגשמת חלומות לכולכם
קיבלתי תלושים 100 שקל ממערכת החינוך של הקיבוץ.
התוכניות בחג היא בעיקר לצבור כוחות לימים שיבואו אחרי החג, לפגוש חברות בטח אלך לים, ליוגה,ואנוח ואנוח ואנוח (נשמעת כמו אישה בת 80)...
נעשה את הארוחת חג אצל חברים של המשפחה...

חג שמיייח

עונה עונה!!:

1. מה האיכולים שלכם לפורום לשנה החדשה ?: אם להיות לרגע אגואיסטית, אני מאחלת לעצמי שיהיה לי בכלל זמן לכתוב ולענות יותר בפורום, ולפורום אני מקווה שיהיו עוד הרבה נושאי שיחות נחמדים כמו שיש עכשיו :)

2. מישהו מיוחד שהייתם רוצים לאחל לו משהו בפומבי ?: לחבר המדהים שלי, שיהיה לו המון בהצלחה בשנה הזאת ובעוד חודש בלימודים

3. כמה תלושים קיבלתם לחג ?: 0, לא עובדת

4. מה התוכניות שלכם בחג ?: ללמוד, ללמוד וללמוד למבחני סוף סמסטר.. מה שכנראה יקרה אחרי שאני אסתכל פה בפורום, אצפה טלוויזיה, אוכל, אסתכל שוב בפורום, אירדם ואז ב8 בערב אחליט, אחרי חצי שעה למידה, שזה מספיק להיום

5. איפה אתם עושים את ערב החג?: רוב הסיכויים בפקקים בדרך לדוד ודודה שלי שהזמינו את סבתא, אבא שלי, אשתו, אחותי, הבן שלו ואשתו, הבת שלו וגם... בקיצור, עוד הרבה אנשים.

חג שמח לכולם!

Purple Mushroom

New member
שנה טובה, וחג שמח

1. מה האיחולים שלכם לפורום לשנה החדשה ? שיהיו הרבה מפגשים, והרבה אנשים חדשים ומדוייקים לפורום, ולשאר הגרעין הקשה. שימשיכו להיווצר חברויות אמת, שתיהיה בפורום אהבת אמת
. אהבת חינם, ושהפורום ימשיך להיות מיקרוקוסמוס למציאות, שתיהיה טובה בהרבה. שיהיה יותר טוב בפורום גם בשקיפות עם העולם, הארץ, ותל אביב.

2. מישהו מיוחד שהייתם רוצים לאכל לו משהו בפומבי ? אני רוצה לאחל לך, שתיהיה לך שנה טובה. שנה של חוכמת חיים. בריאות, אושר ועושר, אור אהבה ושמחה, לך ולכל אנשי הפורום.

3. כמה תלושים קיבלתם לחג ? לא קיבלתי תלושים. אבל קיבלתי החודש מאמא שלי, כ-450 ש"ח תלושים, לקניות במגה, עד סוף החודש. (מקווה להמשיך לחסוך, כי בפועל היו לי יותר, מקווה לחסוך כ 135 ש"ח בתלושים, או לפחות 100, יש לי כ40 ש"ח מזומן, בתוך שטר של 200 אדום.
. לחסוך כ 235 ש"ח לחופשי חודשי, כנראה ב 29 לספטמבר? חופשי חודשי של אוקטובר 2012, או טו טו הוא כאן.

4. מה התוכניות שלכם בחג ? לאכול טוב, לישון טוב, ולמגר את המיילים שלי, אם אשאר כאן בחג.

5. איפה אתם עושים את הערב חג .? אני עדיין לא יודע, ערב חג, כולל כל החג, אולי אצל סבתא שלי במרכז תל אביב, בלי אינטרנט
. ועם אמא שלי.
שנה טובה, וחג שמח
! .
.

al19

New member
קודם כל .. מזל טוב על האדום !

מגיע לך .
עכשיו.. למה שכתבת גם מזל טוב על התלושים !
ותודה שבחרת בי מכל הפורום לאכל במיוחד !
גם לך שתיהיה שנה טובה !!!

Purple Mushroom

New member
תודה רבה, זה טרוויאלי

התלושים זה כרגיל, אבל צריך תמיד להגיד תודה לאמא, ובאהבה, זה לא מובן מאילו.
אחרת הייתי ממשיך להיות באוברדראפט. אי אפשר להסתדר במגורים בתל אביב, וביוקר המחיה, רק מ 3 אלף ש"ח הכנסות. מבחינתי האישית.
יש כאלו שיקראו לזה פרזיט. אני קורא לזה התקרבנות. ואני תיאורטית כן שואף לעבוד, והיו לי כבר 2 עבודות השנה. הגורמים מנסים להקשות עלי. ואני רק רוצה לחיות בנוחות ובצניעות.
די לכוד בדירה כאן, עושים, הנפשות הפועלות, עושות הרבה מאמצים לעבוד עלי, בכל מיני טכניקות, ופסיכולוגיות. בכל מיני פיתיים. ואני גם מנסה לראות את הצד שכנגד. מה הוא רואה, (העוס"ית לדוגמא).
חמישי הזה הייתי חולה.

al19

New member
עונה :)

1. מה האיכולים שלכם לפורום לשנה החדשה ?

שהפורום ישגשג ויצליח, הפורום מייצר כמות נכבדת של הודעות בחודש, הייתי מאכל לשמור על הכמות הזאתי גם בשנה הבאה. הייתי מאכל לכולנו להיות יותר סבלניים, יותר מקבלים, שנלמד לסלוח ולהשאר את השונה מאחורה.. ופשוט שניהיה אנשים יותר טובים. וכמובן.. שנה טובה לכולם !!! של שלום ואחווה..

2. מישהו מיוחד שהייתם רוצים לאכל לו משהו בפומבי ?

כמובן שיש ! מה זאת אומרת ? אבל... הם כבר יודעים ..

350 שקלים בכרטיס כזה...

לישון ? לא יודע... אין ממש :(

לבנתיים אין תוכניות אני אמור ללכת למשפחה אבל לא כל כך רוצה..:(

שיהיה לכולם חג מעולה!!!!

אני מאחלת לכולם שנה של אושר, בריאות, הצלחה, הגשמה, שנה של אהבה, שנה של כיף, שרק תהנו מהשנה הזאת.

talush2005

New member
נצל"ש - מחשבות לגבי השנה החולפת והחדשה

אז כדי לענות על חלק מהשאלות לא קבלתי תלושים אני לא עובדת כרגע אלא מחפשת , התוכניות לסיים את הסמנריון האחרון והארור שאחריו אסיים את התואר ועושה ערב חג אצל דודים.
רציתי כבר הרבה זמן לכתוב פה אז החלטתי לא לפתוח סתם שרשור ולנצל את זה מכיוון שזה קשור לאיחולים לשנה החדשה גם .חלק מזה כבר הזכרתי בעבר פה אבל זה מעין סיכום שנה בשבילי.

השנה היתה השנה אולי הכי רעה שהיתה לי מכל מיני סיבות. קבלתי כל מיני כאפות שהעירו אותי והתחלתי להבין באיזה עולם אני חיה ובעיקר מי החברים שמסביבי שהרבה מהם הצליחו להוכיח לי שהוא לא מה שחשבתי.
זו היתה שנה מצד אחד של המון חוויות שצברתי ודברים שתמיד רציתי לעשות ועשיתי אבל מצד שני גיליתי כמה אני תמימה ולא מבינה את החיים. זו שנה שהרגשתי גם הרבה לבד בחצי השני שלה מכיוון שכל חברה שהיה לה אלטרנטיבה טובה יותר כמו חבר /חברה אחרת שפתאום צצה וקודם לא שמה עליה היא נהייתה רק איתה /איתו ושכחה קצת כל מה שעברנו , או שאני קיימת ונזכרת בי שהיא צריכה משהו או שיש זה יומולדת. וזה קרה עם 3 בנות לפחות. שנה שבה הבנתי שאני חיה בעולם מעוות מאד ואינטרסנטי ובעיקר צבוע ומגעיל.
זו היתה שנה של המון דייטים לא מוצלחים שנגמרו בדייט אחד או שניים יחד עם געגועים באים והולכים לאקס ומחשבות מפגרות ולא מציאותיות שזה עוד יחזור להיות מה שהיה למרות שאין סיכוי כזה. אנחנו אמנם כבר 3 שנים לא יחד אבל כנראה משהו ממני נשאר שם בתקופה שהיתה הכי טובה בחיים שלי במובנים מסוימים.
.
אני לא רוצה יותר להיות פסימית ולכן לשנה החדשה מאחלת לעצמי וגם לכל אחד ממכם(מעבר לבריאות הצלחה וכל אלה)- פשוט למצוא את האנשים המעטים שיש בעולם שהם כן אמיתיים, שתמיד יהיו איתך לא משנה מה קורה אצלם בחיים ולא יזכרו רק שצריכים ממך משהו, אנשים שבאמת דואגים אותך ואוהבים לך בלי תנאים ורוצים את טובתך.
מאחלת לעצמי למצוא עבודה טובה עכשיו בסיום התואר אבל יותר חשוב מהעבודה עצמה עבודה שבה אני אכיר סוף סוף חברים אמיתיים כמו שאני חושבת שאני וכמו שאני יודעת שמגיע לי !

התקווה הכי גדולה שלי היא שבשנה הבאה אני אחזור לפה שמחה ומאושרת ואכתוב שזו היתה השנה הטובה בחיי - שהכרתי סוף סוף אנשים אמיתיים ולא צבועים ואינטרסנטים ,שנה שבה לא הרגשתי דקה אחת לבד ואף אחד לא פגע בי/אכזב וכשכל זה יסתדר אני מאמינה שגם אהבה חדשה תגיע.

מאחלת לכם פורום יקר שנה טובה ומוצלחת ושכל אחד יזכה לכל מה שהוא צריך ,העיקר שכולנו נהיה בריאים זה באמת הכי חשוב !
חג שמח חברים !!

EdisonGirl

New member
חג שמח

שימשיך להצמיח עוד חברויות וזוגות חדשים, למי שזו מטרתו, ובכלל שימשיך לעשות טוב לאנשים, כי זו המטרה.

כן, אני ממשיכה בקו של לפני 7 שנים, ומאחלת ל- b0redavid חיים מושלמים

לא אוהבת תלושים, המרתי אותם לכסף.

להיות עם המשפחה. עוד לא החלטתי עם מי...

raptor89

New member
חג שמח במיוחד הפעם...

שישארו בו האנשים האדירים שנמצאים, שיגיעו אנשים טובים אחרים, ושיהיה מעניין

אני לא אוהב לאחל לאנשים ספציפיים בפומבי, תסלחו לי

400 שקל, בקבוק יין ושתי כוסות

להיות בבית, לאכול מלא ולרכוב מלא על האופניים כד לא להשמין יותר מידי

5. איפה אתם עושים את הערב חג ?
בבית עם המשפחה

למעלה