חג שמח

yamit zada

New member
חג שמח

אהלן חבר'ה אני מקווה שעכשיו אתם בחוץ ביום המקסים הזה עושים חיים בחוץ וחוגגים לכם שיהיה לכם אחלה חג שבעולם ביי

THEchosen1

New member
חג שמח ../images/Emo166.gif../images/Emo104.gif

איזו בחוץ ...? בחום הזה ? הדבר הכי טוב שאפשר לעשות חוץ מללמוד (במקרה שלי לפחות) זה לשבת בחוץ במרפסת עם חברות , למרוח שמן של תינוקות על הגוף ולנסות לתפוס צבע (מה שאתמול עשיתי כך שמה שנשאר לי זה רק ללמוד עכשיו) .. אני מוזרה אני יודעת אבל זה כיף כזה לחזור מחופש שכולם יראו שהשתזפתי , שיחשבו שעשיתי חיים והייתי בים חחחחח

yamit zada

New member
כמו שצריך

אני אוהבת לעשות את אותו הדבר בדיוק לשבת בכייף במרפסת לקרוא ספר טוב ולשמוע ברקע מוזיקה טובה ולהישתזף כמה שיותר תהני ימית

*זינה*

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo165.gifיום עצמאות שמח!../images/Emo165.gif../images/Emo104.gif

לכל הזינאים והזינאיות שהסתובבו אתמול בערב עם דגלים
ורקדו ריקודי עם עם ילדים בכיתה ו'!!! (או שלא...
) נו, אז מה עשיתם אתמול בלילה?

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo166.gifחג שמייחח../images/Emo70.gif../images/Emo166.gif../images/Emo104.gif

איך היה אתמול
אני חגגתי את היומולדת שלי ושל המדינה אממ ככה: הלכתי ליד הבית היו חגיגות כאלה הופיעו פיקה צביק (צביקה פיק
) שרית חדד
וסבלימינל אז תרימו תיידים אל השים תנו לו בכבוד תנו לו גם ב-
מקווה שנהניתם

ברודי

New member
היית בוינגייט???

הבנתי שסאבלימינל הופיעו שמה.. הייתי על האש אצל חברה והיה פצצות לגבות..היה פשוט כייייף. ואז חברות שלי הלכו לשמה ורציתי ללכת איתם לוינגייט להופעות של סאב וגם היהודים נדמה לי.. אבל כבר היה מאוחר ולא היה לי קריזה... אז נשארנו אני ועוד 4 בנות אצל חברה שלי וממזמן לא נהנתי ככה..!! היה שיא המצחיק.. חוץ מזה שאצלנו בעיר.. אהם.. ההופעה המרכזית הייתה של...*לנשום* -מרגלית צענעני-. כשאני שמעתי את זה נשפכתי מצחוק... חחחחח.. מאיפה מצאו אותה???

LuZ dE EsTrElLa

New member
nope../images/Emo70.gif

הייתי בקרית מוצקין באמפי פארק ובקרית אתא אח שלי היה ושמה הי את סבלימינל הוא התקשר אליי כשם היו על הבמה ואז שמעתי אותם אז בעיקרון הייתי שם וההופעה המרכזית בקירת מוצקין היתה *לנשום בנות* *לנשום* צביקה פיק

ברודי

New member
מרגלית צענעני יותר מצחיק מצביקי פיק

בלאאחס לא היה מקום בכותרת- צביקי פיקי..!!! יאאה
חחח מה היא תשיר?! כלניות??
סאב היו בוינגייט נו אנ'דעת את זה היה רשום..!!

*זינה*

New member
אהה!!!../images/Emo12.gif

איך הייתה ההופעה של שריתי
יאא איך רציתי לבואאא אבל לא הסתדר לי. בכלל אתמול לא היה לי כ"כ כיף...

ברודי

New member
זה שירשור רציני או בהסתלבטות???

שרית חדד... המממ... סיפור אמיתי: חברה שלי ואמא שלה היו בסופרמרקט וראו את שרית חדד אז אמא של חברה שלי שואלת את חברה שלי- תגידי זאת לא שרית חדד? אבל היא כאילו גם בוהה בשרית אז שרית התעצבנה אז היא עושה לה- כן, זאת אני, שרית חדד. בשיא ההתלהבות. אז אמא של חברה שלי עושה לה- לא פשוט בטלויזיה את יותר יפה.. והלכה... ועל זה נאמר: you go girlll

shiri_b

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gifאני לא הלכתי לראות

את שרית חדד פשוט היינו אצל חבר וראינו טלויזיה והיא הופיעה אז ישר כזה "איפה תמר!?"

*זינה*

New member
אאאהההה!!!!!!!../images/Emo7.gif

אני רציתי, באמת רציתי!!! אבל כמו איזו סתומה הלכתי לחגיגות בטבעון, והיה שם ממש משעמם, זיקוקים במשך חמש דקות (בד"כ יש 20 דקות) וגיצים בוערים שעפו על הקהל ועל הדשא – מזל שקרן הייתה שם כדיי להציל את העולם משריפה אימתנית וריססה על הגיץ הבוער 7 גרם מהקצף שלה!!! ומה עוד? במגדל העמק הייתה הופעה של אייל גולן, ולא הלכתי למרות שהיה לי טרמפ הלוך חזור וכניסה. וגם לשרית חדד לא הלכתי, לא בקריות ולא בנשר. ממש עצוב!!!

yamit zada

New member
שמעתי שירים

אתמול האמת שלא יצאתי, עבדתי עד 7 בערב הגעתי לבית רק ב 8 בערך כך שהדפתי להישאר בבית ובירושלים אין הרבה מה לעשות אז... שמעתי שירים , ראיתי תוכניות , היה כייף תהני היום ימית

LuZ dE EsTrElLa

New member
יה זאת לוסי'לה בתמונה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איהז ממי יש לך עוד תמונה דומה? זאת היא? (אף-פעם אל ראיתי את התמונה הזאת)

gabrielle

New member
יום העצמאות שלי....../images/Emo5.gif

היינו בבמות והיו... את בץ ובצה ( דץ ודצה ) שני דוחים ששרו טיף וטף כף אל כף... מוות להם. ואז נסענו לאיזה פארק ושם השתכרתי אחושילנג ואחרי זה אני כבר לא זוכרת...
רק שנפלתי כל הזמן...
וקמתי עכשיו עם מלא סימנים כחולים...

yamit zada

New member
העיקר עשית חיים

סימי קרח על הכחולים אני מקווה שתרגישי טוב יותר אבל שמגיעים לשיגעון בבילוי זה הכי כייף תרגישי טוב

למעלה