חג שמח!!!

גללללי

New member
חג שמח!!!

צוות הערוץ מאחל לכל חברי הפורום והצופים חג שמח!!!! "חטוף" סדרה חדשה בלעדי ב AXN כל רביעי ב- 22:00 החל מ- 03.01.06 בברכה צוות AXN

Lord VoIdemort

New member
תודה../images/Emo13.gif

אנא עני למסר ששלחתי לך ולמייל, יש כאן כמה אנשים דיי כועסים.

גללללי

New member
גולשים בזמן שידור חוזר

לכל מי שפנה- הסדרה גולשים בזמן משודרת 3 פעמים ביום אך בחנוכה בגלל מרתון מי רוצה להיות גיבור על? הורדנו את השידור חוזר של 18:10 יצאנו מנקודת הנחה שרוב הצופים בחופש. בכל מקרה הסדרה משודרת כרגע לראשונה בערוץ - בעתיד היא תשודר שוב מההתחלה בשעות אחרות למען מי שפספס!!! שוב חג שמח לכולכם!! בברכה צוות AXN

Lord VoIdemort

New member
זה לא ממש מה שמשנה לנו

זה גם משנה, אבל המטרה שלנו זה הוספת הסדרה לVOD בחינם, כדי שנוכל לצפות בה כל פעם שאנחנו רוצים.

GrandPrix2006

New member
אממ.. אל תמהרו../images/Emo140.gif

גולשים בזמן ראינו כבר 100 פעם. כמה אפשר? לעומת זאת "מי רוצה להיות גיבור על?" זו תוכנית ע-נ-ק-י-ת! תשאירו אותה!

דבר בשם עצמך :)

אומנם ערוץ 6 שידר בלופ מטורף את העונה הראשונה... אבל את שאר העונות יצא לי לראות רק פעם אחת... בכל מקרה "מי רוצה להיות גיבור על" באמת תוכנית גאונית, בהתחלה סירבתי לראות אותה כי חשבתי שזה טיפשי, ואז הבנתי שזאת בדיוק הסיבה שבגללה אני צריך לראות אותה

rocket

New member
אם תשימו לב לטווח הגילאים של חברי

הפורום הספציפי הזה, תוכלו לראות שווקא רוב אלה שצופים בסדרה דיי עברו את התקופה בה חופש חנוכה היה באמת חופש. חבל שבחרתם להוריד את השידור של שש ולא של שלוש. זה שיהיה שידור חוזר בעתיד לא ממש מנחם כי אנחו רוצים לראות פרקים עכשיו וברצף וחוץ מזה לא ממש ידוע למה הכוונה ב"בעתיד". עתיד יכול להיות גם בעוד שנה.

Lord VoIdemort

New member
../images/Emo45.gif

עתיד, היה 4 שנים, 4 /שנים מאז הפעם האחרונה שהסדרה שודה (לפחות 4) אם אתם כל כך לא רוצים שאנשים ייצפו בערוץ AXNבשעות שבהם הם לא עובדים פשוט תשימו את זה בVOD.

Burger4

New member
AXN עד איזה עונה משדרים סמולוויל ?

כמה עונות רכשתם ? תודה

Fairywitch

New member
רוב הצופים בחופש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

רק לילדים יש חופש! חיילים, סטודנטים, ואנשים עובדים- ממשיכים לנהל חיים רגילים.

MetalSlider

New member
חג שמח../images/Emo13.gif ושאלה קטנה

2 הסדרות אולי הכי טובות ששודרו אי פעם בAXN , הגל הראשון ורצח מאדום לשחור קצת קופחו,האם ניתן לעשות משהו בנידון? שמתי לב שהגל הראשון משודר בסביבות 1:50 בלילה אבל השעה לא הכי נוחה שיש
ישנם סדרות(המגן למשל) שהשידור הראשון והחוזר שלהם במרווח של כמה, שעתיים לערך? אולי אם אפשר יהיה להחליף שידור אחד בפרק של אחת הסדרות הנ"ל יהיה הרבה יותר נחמד
ושוב, חג שמח ומצטער על האוף-טופיק.

שאלה לא קשורה

מצטער שאני מתפרץ לכם לפורום בלי להציג את עצמי אבל יש לי שאלה יש פרק בסידרה שהם בעולם של דינוזאורים ואני זוכר שאהבתי את הפרק כשהייתי ילד. רציתי לדעת איזה עונה זה לדעת אם כבר פיספסתי בAXN אחלה תודה

תודה על כל המידע החיוני..

NOT ! לא משנה עוד שאלה - יש פרק שהשואה לא התרחשה... זה היה? איזה מספר פרק זה?

למעלה