חג שמח...

power play

New member
חג שמח...

עוד לא יצא יום הזכרון בטח, אבל אני לא אהיה פה שהוא יצא.. אז יום עצמאות שמח לכולם..

ohad elmer fud

New member
באמת גברברים...

איך עבר עליכם יוםהעצמאות ששאף אצלנו בערך ליום כיפור (אין מכוניות, אפילו כלב אין בחוץ- ושלא לדבר על הופעות)

קיר קמט

New member
הממ

רוק עצמאות... מאיר ניצן אמר שאנחנו הגיבורים האמיתיים. ואחריי זה כולם אמרו לנו את זה. וגם למשטרה.

קיר קמט

New member
היינו צפופים באופן די היסטרי...

והמשטרה כל הזמן השפריצה עלינו מים וחילקה מים , באמת היה מאוד נחמד מצידם (נחמד עוד יותר בהתחשב בעובדה שבמזנון גבו 10 שקל לבקבוק שתייה קטן)

power play

New member
היה אחלה

אני ובןדוד שלי ניגנו בגיטרה לכולם ליד האש, גם השנה לא השתכרתי כי אני שונא יין והבירה היתה ישראלית, ככה שאתה כמעט מקיא לפני שאתה שיכור..(גולדסטאר) היום מישהו הביא מכבי זה היה קצת יותר טוב, אבל נתתי למישהי לטעום משלי והיא שפכה את זה כי היא אמרה שזה מגעיל.. בקיצור היה די טוב חוץ מזה שמישהי שפכה עליי חומוס, הייתי אומר לה ללקק את זה אבל זה היה על הרגל השעירה שלי. ידעתם שיש כבר אבטיח? לוח המשדרים הלא החלטי של YES: -יום חמישי 11:30 שלב רבע הגמר האזורי -יום שישי 2:30 NHL POWER WEEK -יום שישי 13:00 שלב רבע הגמר האזורי -יום שבת 2:00 שידור ישיר רבע הגמר האזורי -יום שבת 18:30 NHL POWER WEEK -יום ראשון 2:00 שידור ישיר רבע הגמר האזורי

למעלה