חג שמייח כולם!! על איזה סרטים טובים שראיתם תמליצו לחג?
M morgold New member 30/9/04 #4 ראיתי דרקון אדום...אני מתכוונת לסרטים להשכרה מהבלוקבאסטר...למרות שאין שם מבחר גדול כל כך אלא אם זה רק בסניף שאני ניגשת אליו בד"כ...
ראיתי דרקון אדום...אני מתכוונת לסרטים להשכרה מהבלוקבאסטר...למרות שאין שם מבחר גדול כל כך אלא אם זה רק בסניף שאני ניגשת אליו בד"כ...
M morgold New member 30/9/04 #6 גם ראיתי...חחח ראיתי כנראה יותר מידי סרטי אימה...אני בכיוון של סרטים ישנים יותר (שנות ה-70 ומעלה) אם יש הצעות... תודה וחג שמח
גם ראיתי...חחח ראיתי כנראה יותר מידי סרטי אימה...אני בכיוון של סרטים ישנים יותר (שנות ה-70 ומעלה) אם יש הצעות... תודה וחג שמח
א אניטה זאת אני תעני New member 1/10/04 #7 כוולם לדעת בערב שמחת תורה(יום חמישי הבא 10\7 מתחיל ביס 4(למיש שיש לווין בבית) הצילצול
A Astridּ New member 2/10/04 #9 חג שמייח../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif אני אמליץ על "הכלה של צ'אקי"- סרט שהצחיק אותי כל כך
M morgold New member 2/10/04 #10 גם ראיתי לקחתי בדיוידי את בית קברות לחיות 2...המלצה שלי-בעלי לב חלש לא רצוי לקחת את הסרט...בשיא הרצינות...הוא יותר גרוע מהראשון
גם ראיתי לקחתי בדיוידי את בית קברות לחיות 2...המלצה שלי-בעלי לב חלש לא רצוי לקחת את הסרט...בשיא הרצינות...הוא יותר גרוע מהראשון