חג שמייח לכווווולם..........

שקדי

New member
חג שמייח לכווווולם.......... ../images/Emo39.gif

מתי שמחת תורה......תסלחו לשאלותיי שאלות של גוי מתי אפשר להתחיל סיפורים על הדגלים מקרטון עם התפוח????? ובכלל שיהיה לכולנו ....בארץ ובראש העין יום קסום............

גל-עמית

New member
חג שמייח, לך גם...... ../images/Emo74.gif ..

....מה לעשות, ה י ו ם - שמחת תורה........ וכן, אפשר לצאת עם הדגלים, המסוגננים (עם הזהבים המודבקים שתמיד התפזרו ברוח...) ועם התפוח שתקוע בראשו...ללכת עם ההורים (למי שיש עדיין....) לבית הכנסת ולהשתתף ב"הקפות"...... זכרונות נעימים יש לי מחג זה בהיותי ילד.....ותרשה לי להוסיף נימה אישית.... היום, לפני 5 שנים, בשמחת תורה, היה טקס "שבת חתן" של חתני והשמחה אכן הייתה גדולה....השנה, מצטלבים התאריכים, העברי והלועזי והיום אכן, בתי וחתני חוגגים 5 שנות נישואין......... ושוב, חג שמייח לך ולכולנו.......

היום, היום שמחת תורה

מה, עוד לא הקפת?
סביר להניח שברגעים אלה מקיפים המתפללים בבית הכנסת את ספר התורה ויש מקומות שתהיינה הקפות גם בערב לטובת אלו שלא התעוררו חג שמח

עיניים

New member
קרטון מפלסטיק

אני תוהה כיצד אפשר לעשות בדגל מפלסטיק את ארון הקודש המוזהב עם הדלתות הנפתחות וספר התורה בתוכו? "דגל יקר" קראנו לו...

בקלי קלות ../images/Emo13.gif

יש היום חומרים שמשתמשים בהם בגני הילדים ובכתות הנמוכות של בית הספר אני רואה מה הילדים מביאים הביתה להתעלף מהפלסטיקים הדקים-קשיחים הללו וגם אפשר לשטוף אותם

שקדי

New member
לא תאמינו איך אני אחגוג היום....... ../images/Emo80.gif ../images/Emo39.gif

בעוד שעתיים בדיוק אני בתורנות חליבה בדיר הכבשים וזאת תהיה תרומתי להקפות...... כי הכבשים עולות על הקרוסלה ומסתובבות להנאתן בזמן החליבה ויש בדיר גם טלה קטן....ליתר הדיוק טלאים כי עכשיו עונת ההמלטות וזה נשמע נורא פסטורלי ורומנטי במציאות מעיק ומסריח ובמקון שנת היופי המתבקשת חג שממיח ידידיי............

עברת לכבשים?

זוכר את סרטו של וודי אלאן..? כל מה שרצית לדעת ולא העזת לשאול? היה גם קטע עם כבשה...............

שקדי

New member
וכי יודעת את....................

למה הרועים הבדואים הולכים בצאתם למרעה עם מגפיים???? נכון.....כדי להכניס את הרגליים האחוריות של הכבשה..........

שקדי, שים כמה דגלים של שמחת תורה

על הקרוסלה ותהיה לך חגיגה שלמה ומיוחדת רק לך
ולכבשים, כמובן

שקדי

New member
פתגם ערבי ידוע אומר ש..............

כולם שמחים בחג.......חוץ מהטלאים ותחשבי על זה........

שקדי

New member
האמת היא...................

שאם הם היו יודעים כמה טעים זה יוצא הם היו מאשרים בשמחה מבוסס על ידע אישי...........

נתיבה

New member
ופתגם יהודי שלא תאכל גדי בחלב אימו

הפך ללא תאכל בשר וחלב ושני כיורים, ועוד כל מיני טלאי על טלאי. ואילו סטייק בחמאה זה לא רגיל..לא ידעו..!

שקדי

New member
שמא............... ../images/Emo2.gif

תשתפי את החביירים התוהים בנדידת מחשבותייך...............

שקדי

New member
זה יקרה בקרוב מהצפוי...............

אם לדייק בעוד פחות מארבעים דקות וכשאחזור.....כלומר אם הילדות שלי ירשו לי להיכנס אתן התראה ע´´מ שתוכלו כולכם לשים את מסכות האב´´כ תירגול......רק נגד הריח.........

שקדי

New member
אני....................

מקזז את עצמי לדעת אבל רק עד המקלחת................

למעלה