חג שמייח פורום יקר

Queen for a day

New member
חג שמייח פורום יקר../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo23.gif

חג שמח ושנה טובה,מוצלחת, מהנה, מדהימה, כייפית, מצחיקה, מאגניבה, שווה. שנה של התחלות חדשות, אהבה, פוריות, שמחה, אושר, עושר, כושר, יושר וכללללללל מה שרק תרצו. [כה, אני גרועה
העיקר הכוונה.] אוהבת המונים, כבר שנה ומשו, איב.

עדידוש67

New member
חג שמח לכווולם!!וסליחה אם פגעתי..

.. שנה מעולה מלאה הצלחות וכל מה שתרצו..!!!! חולה על כולכם ובאמת סליחה!אם פגעתי..!! שנה טובבההה~!!!!

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif *מעתיקה את התגובה שלי בבלוגך*

איבצ’וק יפה שלי DDDDDD: שנה מעולה לך ולכל מי שרק תרצי. שיום יבוא וניפגש כמו שצריך. שלא תעשני נרגילות+סיגריות שלא תישתי אלכהול,לא בריא במיוחד. שתצלחי בלימודייך שחייך יהיו ירקרקים כי את עדיין אוהבת את גרין דיי,אולי לא כמו פעם.אבל עדין. שאחת מהלהקות החביביות עלייך ביותר ועדיין חייה תבוא לארץ. ונלך בייחד להופעה שלהם,וניהיה צרודות. שירבו הכוסונים בארצינו. וכל הטוב בעולם. אוהבת המון המון המון המון. ולא לשכוח-לאכול רימון,שיהיו הרבה כוסוני,ולאכול תפוח ודבש שיהיה מתוק P:
*מלחמת העולם הראשונה-מאפיין 1,מלחמת חפירות-חפרתי*

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo74.gifשנה טובה אהובי../images/Emo75.gif../images/Emo23.gif

נו השעימום השעימום. לא נורא. סתם צריתי להגיד לכם שנה טובה D: והפוטשופ היה כבר פתוח..אז אממ...שזםםםםםםם D:

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif ואם ככה סתם תרצו להגיד

ואם ככה סתם תרצו להגיד לפורומים\קומונות שונות. אז אממ..

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif../images/Emo75.gif חג שמח ../images/Emo75.gif

שתהיה לכם שנה טובה וירוקה [ירוקה מגרין דיי, לא ירוקה מעובש]. חן

דפנה188

New member
איבבבבבבב../images/Emo24.gif

שנה טובה חיימדל'ע =]] מאחלת לך את אותו הדברררר ובכלל שכל מה שרק תרצי יתגשם:pואז מה אם כבר אמרתי לך את זה 1223344657676 פעם :)חיחיחי אוהבת המונים..וחג שמח ושנה טובה לכל הפורום הזה ומאחלת לכם גם את כל הברכות שהיא כתבה:p לא זוכרת כבר כמה:p דפנה

AriellA100

New member
שנה טובה!!! ../images/Emo13.gif =]

לך, ולכל חברי הפורום הירוקים!
שנה של בריאות, זה הכי חשוב.. והמון הצלחה בהכל שנה של המון צחוקים וכיף ושטויות שנה מאושרת!!!
אריאלה

whatascene

New member
הקדמת אותי!

בהרבה
חג שמח, מי ייתן והשנה החדשה תהיה מלאת הפתעות, חוויות והתחלות חדשות נפלאות.. תהנו לכם בחג, ותשתדלו לא לאכול יותר מדי
שנה טובה!

למעלה