חג שמייח!

ferdinand

New member
חג שמייח! ../images/Emo156.gif

סופסוף! נגמר ה-דד-ליין לכל ההכנות והניקיונות האינסופיים האלו! סופסוף נגמר הסיוט הזה, ומתחיל הפאן!
אתמול ביליתי עם האפרוחים ועוד כמה "ניספחים". בדרך חזרה באוטו, שאלתי/הכרזתי בנימה פדגוגית (של "והיגדת לבינך ולחברים שלו") "אתם זוכרים מה קורה מחר בערב?!" "כן!!" ענה אחד החברים בהתלהבות - "הולכים לקיפצובה!!!" "יפה!" אמרתי, והוספתי: "ומה אחר-כך, בערב?" "הולכים לקיפצובה!!! הולכים לקיפצובה!!!" החבר עשה קולות של תקליט שרוט. "כן חמוד! אתה הולך לקיפצובה?, איזה יופי!" עושה עוד ניסיון נואש לשנות נושא: "ובערב, ליל הסדר!!!" "לא!!!! אנחנו לא הולכים מחר ל-'ליל הסדר'!" הדרדק מתקן אותי: "אנחנו הולכים לקיפצובה!!!" התחלתי להתפלל בליבי שהאפרוחים הפרטיים שלי לא יתחילו למחות על כך שאותם לוקחים ל-ליל הסדר, ולא לקיפצובה! הגברתי ת'ווליום במערכת על 'פסטיגל פנטזיה', נאנחתי, מחיתי עם הוירשרים את הטיפות הניתכות על החלון, והמשכתי ת'נסיעה בשתיקה (שמישהו אחר יגיד להם!) חג כשר ושמח!

shno

New member
../images/Emo6.gif

האמת, אני לא יודע מה יותר גרוע - קיפצובה בחג או ליל סדר.... מזל שאנחנו עוד לא בשלב הקיפצובה, ועברנו מזמן את שלב ליל הסדר... שיהיה חג שמח לכולם וחופש נעים (למי שיש חופש. יש אבאים שעובדים גם בחול המועד
)

למעלה