ו....אני עונה!!!!
(ומוסיפה חלק מהשאלות שאני שאלתי...ולא נורא אם יצא שיש שאלה פעמיים) יש חיה בבית? אם כן איזו? כלבה...סאני, זהו שמה. 5 (אפשר גם יותר, אפשר גם פחות) סיבות למה אתה אוהב לקום בבוקר:כדי לשמוע מוזיקה, ללכת לצופים (שאף אחד לא יצחק!!) ו...ממ..כדי לנגן בגיטרה...וכדי להרגיש חיה. 5 סיבות למה אתה לא אוהב לקום בבוקר:בית ספר!!!!!!!!1 להקות/אמנים:הוו...רק בשביל התשובה כתבתי את השאלה
מממ..אמרסון לייק אנד פאלמר, יוריה היפ, דיפ פרפל, לד זפלין, דה דורס, ריינבואו, גראנד פאנק, ג'ימי הנדריקס, אוי פאק...שכחתי את כולם! בקיצור, אלה שבחתימה ועוד כמה שאין לי כוח לכתוב. שירים שגרמו לך לחשוב הרבה:סטרווי טו האוון-לד זפלין. לאקי מן-אמרסון לייק אנד פאלמר. ו...בנג בנג!!! שאין לי מושג של מי זה... דברים שתמשיך לעשות כל החיים:לנגן על גיטרה, לקרוא, לכתוב, לאהוב חיות. מנגן על כלי נגינה? אם כן על איזה?גיטרהההההההה חיה/ות אהובה/ות:כלבים, סוסים, וזהו
קיץ, חורף, אביב או סתיו?כמובן שחורף יום או לילה?כמובן שלילה אזור עירוני או אזור כפרי?כמובן שכפרי מהו/ם הפחד/ים הכי גדול/ים שלך? הפחד הכי גדול שלי הוא ממחלות ומוות.. חלום/ות: הוו..לפגוש את כל אלה מהלהקות/אמנים (שנשארו בחיים), להיות ג'ימי הנדריקס/ג'ימי פייג'/ריצ'י בלקמור הבאה...ו...ממ..לחיות באושר מאכלים אהובים: פיצה, פסטה, תפוחי אדמה, ו...גלידה נחשבת...? שתייה אהובה:מים סוג/י סרט/ים: אימה, מתח, וכל דבר שהוא סרט איכותי. גם קצת קומדיות, אלא אם הן טיפשיות ומפגרות. מהם הדברים שאתה הכי אוהב בחדר?מיטה, מחשב, גיטרה וסאני... תכונות בולטות בך:עקשנות, יכולת מנהיגות ו...אבו! תעזור לי!!! אם היו נותנים לך לבקש שלוש משאלות, מה היית מבקש? 1.לפגוש את כל הלהקות/אמנים שלי. 2.מממ...שלום בעולם. 3.עוד שלוש משאלות! 1.שם:אופיר 2.גיל:13 וחצי כמעט 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום 6.גובה: אני לא באמת יודעת, אבל די גבוהה 7.מצבך הארוני: אהה...הא? 8.פירסינגים: אוזן נחשב? 9.קעקועים: לא 10.משקפיים: לא 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: מסנג'ר
[email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד:לומדת ערבית ואנגלית...אוף! ויודעת גם קצת הולנדית, גרמנית, צרפתית, רוסית, וכולי... 13.תכונות טובות שלך: עקשנות...אם יש לי מטרה אני לא אוותר, ו...אהבתי לבעלי חיים. 14.תכונות רעות שלך: עקשנות? 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אח שלי!!!!
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מורידה את סאני מהרגליים שלי 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? קוראת... 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "סאני...תפסיקי לנשוך לי את הרגל!!! את רוצה שאני אתקע לך מקל בעין?!" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לישון 6.מה מפחיד אותך? עניתי על זה כבר... 7.מה מרתק אותך? הרפתקאות...וגיטרות!!!! 8.מה מעציב אותך? מחלות...רעב...מלחמה...מוות...הוו
9.מה משמח אותך? הכל חוץ מזה (כמעט) שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? אוכל טעים
2.מה הארוחה החלומית שלך? ארוחה טעימה
3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: פלפל 8.פלאפל או שווארמה: איכ... 9.פיתה או לאפה: פיתה! 10.סמי או סוסו: סמי 11.אחמד או סלים: לא זה ולא זה...אני מעדיפה את מוחמד!! 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק לא זה ולא זה? למרות שאני אוהבת את הסיפור על ז'אן דארק. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אף אחד... אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? צריך להמציא מוטו כדי שיהיה אחד... 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? תורמת לקהילה, משקיעה בבנק ונהנית מהריבית, וכמובן....קונה המון המון המון גיטרותתתתתתת 3.מעשה נועז שעשית? אמממ...הייתי בטיול בצופים וכמעט נהרגתי בגלל המסלול?!?! 4.מעשה טפשי שעשית? גרמתי בטעות לכלבה שלי להתקע בקיר. זו לא אשמתי!! היא רצה אחרי ולא שמה לב שיש קיר..אז היא נתקעה בו... 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני תמיד קוראת לכלבה שלי ומועכת אותה ואומרת לה "קישקישיצה שלי!!!" ואז אני מעיפה אותה ואומרת "לכי מפה כבר!" 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? גרמניה, צרפת (פעמיים), בלגיה ושוויץ 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? סקוטלנד
8.מה יש לך מתחת למיטה? שערות של סאני... 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים 10. מה סקסי בעיניך? לא יודעת...
11. מה רומנטי בעיניך? לא יודעת... 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? שנות השבעים!! להקות...אמנים...פעם...יאיי!!! 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? דמות שמתה או חיה? חיה אז כל הלהקות והאמנים...ומתים...כל אלה שמתו מבניהם. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לא יודעת...אולי...היכולת לעוף? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? ברגע זה-טוסיק!!! 2.מה היא המילה השנואה עליך? לחי 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? אממ...אין לי בדיוק אחת כזו... 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של כריות אצבעות של כלב שנוגעות בריצפה, ורעש של גיטרה, כמובן. אהה ורעש של גשם... 7.איזה קול/רעש אתה שונא? טרקטור, מקדחה!!! 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לא יודעת...מממ..יגיד לי ברוכה הבאה? 9.גלידה – בכוס או בוופל? וואפל!!!! 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? הרים!!!! 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? באמצע.. 16. קור או חום? קור!!! חום זה פיכסה.. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות... 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? לא יודעת. היא חצי מלאה או ריקה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? לא יודעת. 20. למי אתה מתגעגע?
21. את מי היית לוקח לאי בודד? סאני. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא. 2.פחדת מהחושך? לא יודעת..לא זוכרת... 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא משהו יותר מידי מסוכן 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? 5.בכית בסרט? לא 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן...לסאני... 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא. 8.הופעת בעירום בציבור? לא. 9.קיימת אקט מיני כלשהוא במקום ציבורי? איכ. לא. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אני לא זוכרת... 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אני גם לא זוכרת... 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" לא זוכרת..=/ 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: סאני נחשבת? היא מאוד אנושית... ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לנסוע 2.צביקה הדר או צביקה פיק? שניהם לא. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? איכ!!!! 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? כן...מקווה... 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? אתם נחמדים!!!! 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? הא?