חג שמייייייייייח

חג שמייייייייייח ../images/Emo171.gif../images/Emo172.gif

חג שבועות. חג הביכורים. אולי אפשר לקחת את הביכורים אלינו? מהם הביכורים שלכם מהשנה האחרונה, או החודשים האחרונים? אילו שינויים הצלחתם להחיל על חייכם, על הנפש, על האגו, על הפחדים? מה הצלחתם להפנים להרגל חדש עד כה? תשובתי בהמשך. צריכה לחשוב קצת
ובינתיים, חג שמח לכווווולם

../images/Emo171.gif חג שמח לכולנו ../images/Emo172.gif

מצטערת שלא פה כל כך... קצת ימים עמוסים. מבטיחה שאני פה לקרוא גם אם לא הגבתי. שיהיה חג לבן ושמח הכי הכי

s h i r k u s h

New member
חג שמח עם תשובה לשאלה ../images/Emo8.gif

שינויים רבים היו לי בשנה האחרונה ובמיוחד בחודשים האחרונים: תודות לכם ולפורום אחר פה בתפוז הפנמתי את העובדה שהפרידה של האקס לא הייתה באשמתי ושזה למעשה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים כי אחרת אם היינו ביחד הייתי עכשיו מעורבת בחקירות על סמים וכו' <כן מסתבר שהדביל הזה סחר והשתמש בסמים ואני שהרציתי כל כך הרבה על סמים לא ראיתי שום סימן>. אני עובדת על עצמי כל הזמן בקטע של ביטחון עצמי, בקטע של להאמין בעצמי שאם רוצה יכולה לעשות כל דבר, בכל הנושא של זוגיות- לא לרוץ ומצד שני לא להיחסם מאחורי חומה.

../images/Emo24.gif גדול.

את יודעת, את כותבת שבזכות הפורומים בתפוז הבנת כך וכך. אבל זה לא רק זה. את איפשרת לעצמך להיפתח ולהבין משהו שונה ממה שחשבת. וזה מה שמדהים. ומצטרפת, פחות או יותר (כי המצב רוח לא משהו...חג+PMS=חרא): הביכורים שלי לחודשים האחרונים הם פחות ופחות אכילה רגשית, ויותר ויותר התמודדות עם הבעיות האמיתיות. זה הולך ונהיה קל יותר. ב"טנא" הנפשי, יש לי גם את בילויי הלילה, שחזרו אל שיגרת חיי (וייצאו ממנה ל-3 השבועות הקרובים בגלל סיום שנה), אחרי תקופה ארוכה שלא. קצת חוששת להוסיף - אבל בכ"ז, אני מסיימת את הלימודים אוטוטו, וזה דבר מאד גדול (ומפחיד) עבורי, שמתחתי ומשכתי אל מעבר לכל היגיון (טוב, קרו דברים. המציאות נכנסה), ואני מאד מאד שמחה על כך. זהו. המילים האלה עשו לי קצת טוב כרגע. בלעכס, מי מי המציא את השבוע שלפני מחזור?????

חג שמח ../images/Emo172.gif

עוד לא הצלחתי לשנות דברים בחיים שלי. אני מרגישה שאני בתחילת הדרך. אכלנו אצל חמותי. היא כזו מופנמת. שתקנית כמו דג. אפשר למות. אבל היה בסדר. הילדים נשארו אצלה והבעל ישן.

למעלה